• deda
    34.1k
    Malo sam pogledao. Prosječna neto plaća u Munchenu je 2,2 puta veća nego u Zg. Kod nas su usluge nažalost drastično otišle zadnjih godina.
  • Droljo
    8.9k
    Godišnja poskupila, pojedinačne karte poskupile, tzv. piva 4 eura. Micati će se đaba tekme uz člansku. A tek smo krenuli... Bojim se šta će biti u budućnosti...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Koliko recimo kosta karta i piva na utakmicama Olimpije iz Ljubljane, Ferencvarosa iz Budimpeste ili Slovana iz Bratislave? U cemu god se usporedimo sa Svabama mozemo suzu pustit.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Uvesti opciju da je do 45min prije tekme pivo na stadionu 2,5 eura.
    Nakon toga dignuti na 3,5 eura.

Potaknuti ljude na ulazak prije na stadion, potrosnju koja ide klubu a ne supermarketima ili bircevima okolo.

Uz to uvesti barem duplo skupljanje loyalty bodova za sve kupljeno na sanku u isto vrijeme, znaci 30\45min prije pocetka tekme.
  • The Undertaker
    5.9k
    Pivo i kobasice na stadionu nisu socijalna kategorija. Ako na nečemu klub treba biti "socijalan" to su cijene ulaznica. Za sve ostalo vrijedi ekonomska računica pa tko voli nek izvoli.
  • Zagi
    8.5k
    Pivo i kobasice na stadionu nisu socijalna kategorija. Ako na nečemu klub treba biti "socijalan" to su cijene ulaznica. Za sve ostalo vrijedi ekonomska računica pa tko voli nek izvoli.The Undertaker

Doslovno jednu stranicu prije imaš Bayernove cijene gdje doslovno jesu.
    Na temelju čega držiš toliko čvrsti stav?
  • doubletrouble
    1.3k
    Micati će se đaba tekme uz članskuDroljo

Nije li vec nekolilo puta napisano da bi pogodnosti za clanove trebale ostati iste pa tako i besplatne ulaznice uz clansku
  • CUCAK
    196
    Ne znam jel gdje spomenuto i jel zna netko više... Krušelj je napisao knjigu o mamicevoj vladavini i borbi navijača (barem se toliko moze iz naslova vidjeti)... u četvrtak predstavljanje na Interliberu

https://www.agm.hr/hr/shop/imamo-dinamo,1140.html
  • GaijiZG
    1.7k

Medijalna placa u Zagrebu je 1300 Eura. I da je 2.2 veća plaća u Minhenu, i dalje je cijena prevelika, a kvaliteta preniska, doslovce nisi demantirao moju tezu. To što su svugdje otišle cijene u nebesa, ne znači da Dinamu cilj treba biti velika marža na pivi, niti opravdanje. Dosta vas živi predobro i ne zna kak je prosječnom čovjeku.
  • deda
    34.1k
    Ma nije mi bila namjera demantirati te nego sam iz zanimacije bacio pogled. Osobno smatram da su cijene ugostiteljstva kod nas debelo pretjerane u odnosu na standard. Ali realno to se sve može nazvati luksuzom.
  • Facke
    4k
    Ja bum 3,5 € za pol litre pive platil na stadionu. Al da je piva. Za Heinekena bi dal. Al za ovaj buckuris od zuje necu. :lol:
  • GaijiZG
    1.7k

Ajmo reč da imamo novi stadion, i zar ti ne bi bilo drago da su cuga i hrana "jeftini", i da to ljude veseli, i da piju i žderu prije tekme svog voljenog kluba koji nije neki bezdušni premjerligaš, koji bi to bio gušt za ljude. Ono ko ne bi htio da čovjek može platit djetetu polukvalitetan hot dog i sebi pivu, a da se ne trese dok vadi novčanik, il ne daj Bože da mora reč djetetu "skupo je sine jebiga", da klub zaradi šta? Par desetaka tisuća eura više godišnje. Sa odgađanjem prodaje Sučića smo si priuštili "jeftinu" pivu za idućih 20 godina. Zato ne volim financijaše jer su preautistični. Mislim na financijaše generalno, bili u Dinamu il Konzumu.
  • deda
    34.1k
    Realno ako novi stadion d9nese više publike tj. kupaca m9guće je i da roba bude jeftinija. Čisto iz razloga veće produktivnosti.
  • Zagi
    8.5k
    Zato ne volim financijaše jer su preautistični. Mislim na financijaše generalno, bili u Dinamu il Konzumu.GaijiZG

Smatram da bi osoba koja koristi termine poput matchday monetization ili bilo koju domicilnu verziju trebala biti promtno maknuta iz procesa rasprave o toj temi.

Potpuno krivi kut gledanja.
  • GaijiZG
    1.7k

Točno to, ekipa nemre shvatit kaj pričam jer gledaju stvari iz totalno drugog kuta. Ok ti si financijaš i dolaziš iz poslovnog svijeta, super, moš pomoć Dinamu s financijama, ali Dinamo nije u službi vlastitih prihoda, nego u službi vlastitih navijača. I ako će odricanje par desetaka tisuća eura godišnje dić "radost" navijača na tribinama za 10 bodova( ne znam kako skalirati ljudske emocije), onda je to super potez. Jer smo klub koji neće više nikad uprihodit manje od 30 milijuna eura godišnje, ne vidim taj scenarij. Nismo NBA "klub" gdje gazda izvlači lovu iz kluba i zato mu je u interesu što više zaradit na hrani, on ne mari za te ljude. A neki ovdje argumentiraju kao da odgovaraju nekom NBA gazdi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.