• mali M
    5.7k
    To nije pitanje za klub nego za nositelja prijenosaNino Bule

Nino citiraj skroz i stavi i smajlića na kraju moje rečenice. Nije kritka klubu nego sprdnja bila
  • Vučko53
    236
    Općenito bi trebalo proširiti suradnju sa Zagrebackom pivovarom. Osim sto Pivovara sama ima u ponudi nekoliko kvalitetnih piva - Vukovarsko, Niksicko... Pivovara ima evente, marketing na vrhunskoj razini u svim suradnjama - od reprezentacije i HNS-a, preko samoinicijativnih kampanja (gajba za kuma, pocesi s razlogom itd) do lokalnih evenata na manjim festivalima i slicno.
    Nista od toga ne vidimo kada je u pitanju Dinamo
  • superhik
    11.3k
    nekoliko kvalitetnih piva - Vukovarsko, Niksicko...Vučko53

Po čemu su ova dva kvalitetna piva? Nije zezancija ili sprdnja. Možda više tema za Šank ili Hedonizam.
  • NORTE
    12.2k
    Gorica HERE WE COME!
    Screenshot-20241108-110644.png
  • Droljo
    8.9k
    gajba za kuma, pocesi s razlogom itdVučko53

A naj bitniju te aktualnu 'prst u pak' inicijativu si namjerno izostavio? :lol:
  • Vučko53
    236

Pa za Lager piva, mislim da su to dobri odabiri. Ali da, treba prebaciti na sank raspravu o kvalitetnom lageru :D
  • din
    472
    Sutra 10h juniori, 15h seniori i navečer novi fosili u areni, lagana subota
  • NORTE
    12.2k
    Srijeda 27.11.
    Liga prvaka u Zagrebu :fire:

17:30 Futsal dinamo - Olmissum (Uefa futsal LP)
    21:00 dinamo - Borussia Dortmund (rasprodano)
  • Nino Bule
    14.5k
    Bit ce ubitačan dan
  • NitkoBitan
    19.1k
    Javni prijevoz na testu.

A bome i organizacija, kako navijacka tako i sigurnosna. Kaj se tice navijackog dijela ako bude koreografija i ak treba doc dosta ranije... Kaj se tice sigurnosti tko zna gdje se budu Svabe okupljale, bit ce vjerojatno medusobnog susreta.
  • Dino
    2.9k
    Mislim da tramvaj 12 ovo nece prezivjet :lol:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Moze Dubrava a moze i Borongaj. Mi malo iskusniji cemo cekat 9 ili 17 :smile:
  • GaijiZG
    1.7k

Opet ponavljam, šta je s dečkima koji idu na većinu gostovanja u sezoni?

Kako njima nije skupo, a nekima je skupo? Jel piva i dres obavezno za kupit? Netko vas tjera na to?

Prosječni navijač koji ide na gostovanje nije se još oženio i nema djecu i stotine troškova koji idu uz to. Ponavljam, prosječni, znam da vas ima obiteljskih ljudi, al eto i sam veliš, imaš 2 posla. Lako je trošit lovu u 20tima, kad ne plaćaš roditeljima staracki dom, kad ne trebaš kupit knjige klincima.

A 4 eura je prevec za pišalinu, po meni bi baš klopa na tribinama trebala bit ispod cijene, i da moš žderat i lokat na tribini sat vremena prije tekme, a ne da moram u Renića il kod siptara na ćevape. Jer otici cu kak god, al ak je ok cijena i kvaliteta na stadionu, pa onda cu tam potrosit lovu.

Ugl generalno prezirem to moderniziranje s tim cijenama, ljudi mi se sad borimo s LoLom, Kanterom, Netflixom, Instagramom za nove generacije, pogotovo u Zagrebu, na selima se to prenosi s koljena na koljeno i ljudi su makar kulturološki navijači. Ak se ovak nastavi, na novom stadionu nećemo dobiti zagrebačke obitelji s navijačima koje će navijat što jače mogu, nego ćemo dobit višu srednju klasu i menadzercice koji ne dišu Dinamu, al ce radi novog stadiona odlazak na stadion postat event za potrosit lovu.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    bravo, ovo je baš točno
  • Nino Bule
    14.5k
    3.5 eura piva na stadionu je sasvim korektna cijena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.