• criticus
    2.6k
    Njima je Slobodna najgori neprijatelj. Senzacionalistički medij koji piše ovakve gluposti kad im ide dobro a predvodnik u pljuvanju kad im ide loše.
  • chago13
    18
    https://semafor.hns.family/
    Pogledajte koga HNS vodi kao aktualnog osvajača Kup-a
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Objavljeno je da je Ljubičić nastupao za klub iako je povučen iz reprezentacije zbog ozljede. Ovim bolesnicima dole je za to kriv Dinamo, dugo im je trebalo da se vrate na histerične postavke
  • Zagi
    8.5k
    Ovim bolesnicima dole je za to kriv DinamoJos-Optimus

Ha? Kak?
    Daj link
  • Jos-Optimus
    2.8k
    odi na face na status od Bernarda Jurišića, znači svi, apsolutno svi tovari krive Dinamo misleći da ga je Olić otpisao lažno zbog ozljede jer ne voli Hajdukovce, ne shvaćajući da su mali i klub prijavili da je ozlijeđen
  • DrawTube
    5.4k
    Kako vam se uopće da pratiti objave onog tužnog i jadnog organizma zvanog Bernard Jurišić
  • Kepec
    6.5k
    odi na face na status od Bernarda JurišićaJos-Optimus

On je budaletina, njegovi pratitelji su još veće budaletine, njegove objave su senzacionalno retardirane, a komentari na njegovim objavama su kromanjonski orijentirani.
    Blok na takve, vjerujte bit će vam bolje koliko god je fora i zanimljivo čitati kaj je njima sve u glavama. To je druga vrsta, krapinski pračovjek je za njih umjetna inteligencija.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    znam, ali ovdje je degenerično što on nije ciljao da je muljaža od strane izbornika, ali bolesnici odozdola su odmah iskonstruirali svoju verziju, čitam i ne vjerujem. Ali da, u pravu si
  • Zagi
    8.5k
    Vidim sada. Čudesne mentalne gimnastike.
    Patologija.
  • Kepec
    6.5k
    bolesnici odozdola su odmah iskonstruirali svoju verzijuJos-Optimus

Realno, kada nije tako? :rofl:
    Već 20 godina konstruiraju svoje verzije o prvenstvu i sto drugih stvari, tako i o ovome naravno.
    Treba ih ignorirati, iako je teško ne primjetiti kako iz dana u dan iznenade novom izjavom.
  • Paggini
    26.2k

Smiješno da ljudi koje su dijete od jedva 18 godina mentalno i psihicki unistavali, dali mu titulu glavnog krivca što nisu osvojili prvenstvo i potjerali iz hajduka govore kako je njega netko otpisao.

Stoka bili, stoka ostali.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    ovo si baš pogodio u srž
  • blubach
    501
    Prije čitanja predlažem popiti nešto za želudac, evo već 10 min imam proljev.

https://www.24sata.hr/sport/nepotpisanim-priopcenjem-na-izbornika-zeko-gospodski-klubovi-takve-stvari-ne-rade-1015248?24sata_ref=frontpage-sport

Zamislite kako bi se hrvatska nogometna javnost, pa i Dinamo, uzbudili da Realov predsjednik nazove Dalića i traži ga da ne uzima Modrića, a Ancelotti ga javno prozove! Reprezentacija je veća od svakoga kluba. Pa i Dinama

Činjenica je da je još 2019. godine, tijekom prvog mandata u Dinamu, Nenad Bjelica u javnost pustio priču da nije u najboljim odnosima s izbornikom Zlatkom Dalićem. Prvi! Izjavio je tada:

- Iskreno, ja još nisam niti jedanput razgovarao sa Zlatkom Dalićem. Možda je to kritika, možda nije, ali da kažem drugačije, lagao bih. Nisam razgovarao ni s njegovim pomoćnicima. Puno sam pričao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim izbornikom. Jednostavno, Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami. Žao mi je zbog toga, izuzetno ga poštujem, kao i sve njegove rezultate, ali iz nekog mog kuta izostanak komunikacije s hrvatskim trenerima je i nedostatak respekta prema svima nama.

Dalić se nije htio spuštati na razinu javne rasprave.

- Bjelici skidam kapu za sve što je napravio s Dinamom i kakav je rezultat ostvario. Također, da ne respektiram druge, vjerujem da ni ova brojna priznanja ne bih dobivao. Neću se uvlačiti u raznorazne igre i igrice, mene to ne zanima. Ako budem trebao bilo kakvu informaciju o igračima Dinama, sigurno ću nazvati prije svih Bjelicu, jednako kao što on može u svako doba nazvati mene ako njemu treba neka informacija. To je korektno s moje strane, kao što se uvijek trudim biti korektan prema kolegama.

Činjenica je da je isti taj Dinamov trener prozvao Dalića i sada. Prvi! Kada je nakon pobjede u Šibeniku 4-0 rekao:

- Petković je malo bolje, ali da se potpuno oporavi treba mu odbor. Svaki put kad "rajcamo" tu njegovu upalu ne može mu biti bolje. Iskreno, Petković već dugo nije u trenažnom procesu, ne trenira ozbiljno od Monaca, sve je nešto bio na 50 posto, od te utakmice nije odradio pošten trening. A otad je prošlo mjesec dana. Koliko će pauzirati? U najboljem slučaju bi, ako se skroz oporavi, mogao biti spreman za zadnjih sedam utakmica jeseni. Nema smisla da ide u reprezentaciju, on ni ne trenira. Zvao ga je predsjednik kluba (Zajec, nap. a.). Petković će se pojaviti na reprezentativnom okupljanju, onda će tamo svi skupa odlučiti. Ali ako bude imalo pameti, sačuvat će ga ovog okupljanja! On će biti skoro 40 dana bez treninga, koji je smisao zvati takvog igrača?!

Ta u Šibeniku bila je prva utakmica koju je Petko propustio od 24. kolovoza. Za Dinamo, ne za reprezentaciju. I nakon tog Bjeličina priznanja, otkrića i vapaja, uredno je zaigrao i protiv Gorice. Na vrlo lošem terenu, koji nipošto ne pogoduje nezaliječenom igraču.

Rečenica "Ako bude imalo pameti, sačuvat će ga ovog okupljanja" izravno je prozivanje Zlatka Dalića. Zamjerili su to Bjelici mnogi, a Tomislav Ivković javno je rekao:

- Sve što se dogodilo je u najmanju ruku nekorektno prema Daliću, ta izjava "Da je pameti, Petkovića ne treba ni zvati". Bjelica je znao da je Zajec razgovarao s Dalićem i, znajući za to, bio je nekorektan i nije smio izaći na takav način. Klub je odgovoran za Petkovićevu situaciju, a ne reprezentacija. Bjelica je rekao da 40 dana nije u pravom treningu. To su situacije koje treneri rješavaju međusobno, ovakvi repovi su nepotrebni.

A sad zamislite kako bi hrvatska nogometna javnost, pa i taj Dinamo, reagirao da je Realov predsjednik nazvao Dalića i tražio ga da ne zove Modrića, ili da je Ancelotti izjavio tako nešto na konferenciji za medije! Da nama netko tamo uvjetuje tko će igrati za reprezentaciju, za svetinju!?

I dok bi neki Dalićevi prethodnici, poput Čačića, Štimca, pa i pokojnog Ćire, žestoko odgovorili Dinamovom treneru, Dalić je više puta ponovio da ne želi nikakve nervoze ili (negativne) komentare te na naše pitanje postavio logičnu protutezu: Ako je igrač ozlijeđen, zašto onda igra?!

- Dolaze igrači s velikim poštovanjem, čast im je da igraju u reprezentaciji. Nekada nisu najspremniji, tako je bilo s Brunom protiv Turske u Osijeku. To izuzetno cijenim, zato reprezentacija ima uspjehe, zbog takvih odnosa. Bruno je igrao protiv Škotske, zatim protiv Poljske se požalio na ozljedu. Doći će danas, razgovarat ćemo s njim i liječnicima. Donijet ću odluku, koja će biti, u prvom redu najbolja za igrača, pa onda Dinamo i reprezentaciju. Ozlijeđen je, ne trenira, jedino mi nije jasno zašto igra ako ne trenira, to me smeta. Zajec me zvao, rekao sam mu, kao što bih rekao svakom predsjedniku svakog kluba, da igrač mora doći, da poštujemo proceduru. Nije potrebna nervoza, komentari. Donijet ću najbolju odluku. To je sve što imam reći, nije potrebna nikakva nervoza oko toga - rekao je, pa koji sat kasnije, logično, pustio Petka natrag u klub i izjavio:

- Najvažnje je misliti na igrača i njegovu budućnost, olakšati mu povratak.

Ali uto se i iz Maksimira pojavio novi napad na izbornika! Najuspješnijeg u hrvatskoj povijesti, koji je Dinamovim igračima, zahvaljujući uspjesima debelo podignuo vrijednost i cijenu, a Petka je, baš kako je klub htio, pustio kući i poštedio napora, iako bi mu u situaciji kad je ostao samo s dvojicom napadača za Škotsku itekako dobro došao.

Osvanula je, naime, nepotpisana (!?) poruka medijima, u kojoj se klub posve neutemeljeno obrušio na izbornika! Pa tako pišu da je "Dalić nepotrebno pokrenuo temu oko Brune", što ne stoji jer pokrenuo ju je Dinamo, odnosno njegov trener. Nadalje, piše da "Bruno ima kroničnu upalu i zbog toga ne trenira već neko vrijeme. No, to ne znači da ne može igrati 15 do 20 minuta bez opasnosti od pogoršanja, i to kada je neophodno. Dakle, kada je rezultat kao u Šibeniku ili Bratislavi, svjesno ga poštedimo, ali kada može pomoći kao u Gorici, svjesno ga pažljivo uključimo koliko je potrebno." Zašto ga onda ne bi i reprezentacija imala, pa poštedjela ako rezultatski neće trebati? Zašto izborniku uskratiti istu mogućnost koju ima trener u Dinamu? Nije li hrvatska reprezentacija važnija od klupskih interesa?

Pa autor nemušte, ali vrlo zločeste poruke zajedljivo piše "Mogli bismo sada raspravljati o tome kako ga je lani Dalić stavio u igru s rupturom mišića, zbog čega ga nije bilo više od dva mjeseca, ali nema potrebe." Iako je s istom tom rupturom i tada igrao za Dinamo, a sam je Petko kasnije priznao da je i od klupskog trenera i od izbornika skrivao da ima tegobe, zbog velike želje da igra. Uz veliku razliku što je klupskom treneru i liječnicima na oku svaki dan, a izborniku nekoliko dana prije utakmice. Pa ako oni nisu primjetili da je ozlijeđen, kako zamjerati Daliću što nije to uočio?!

RAZLOG JE PETKOVIĆ
    Dinamo oštro odgovorio Daliću: Izbornik uvijek može nazvati Bjelicu, kao što je zvao Gattusa
    Dinamo oštro odgovorio Daliću: Izbornik uvijek može nazvati Bjelicu, kao što je zvao Gattusa
    I na kraju poručuju: "Za ubuduće, izbornik uvijek može nazvati trenera Bjelicu, kao što je zvao Gattusa za Durdova, i dobiti sve informacije, a ne stvarati javno temu koja ne postoji." Iako je temu stvorio i otvorio baš Dinamo, a Gattusa Dalić nije zvao za Durdova nego za Hrgovića, i to kako bi iz prve ruke, od trenera koji radi s njim svaki dan, doznao nešto o karakteru dječaka kojeg je htio staviti na listu igrača s pretpozivom, a ni on niti itko iz njegova stožera nisu imali priliku raditi s njim. Zbog zdravstvenog stanja izbornik ne zove klupske trenere, ni Ajaxova za Šutala, ni Fiorentinina za Pongračića, ni Torinova za Vlašića... ni Dinamova za Petkovića. Jer za to ima liječnike.

A kad se Dinamo već spustio na razinu dječjih igrica tko će koga prvi nazvati, i Bjelica je mogao nazvati Dalića i zamoliti ga da ne uzima Petka, umjesto da je telefon gurnuo u ruke Zajecu, a on prozvao izbornika na presici! Mogao je... da u Maksimiru ne stoluje sajam taštine.

Dinamo je, vole se hvaliti u Maksimiru, uvijek bio gospodski klub. I Velimir Zajec vratio je tu gospodštinu. Što je jedan od razloga zašto ga navijači vole. I Zajeca i Dinamo.

Iz čije god radionice ta (nepotpisana!) poruka medijima, pa posljedično i javnosti, izašla, potpuno je nepotrebna. To, Zeko, gospodski klubovi ne rade. Ne svojoj reprezentaciji.
  • Paggini
    26.2k
    Jel može samo jedan dan bez tovarenja govana po Dinamu od strane medija?
  • Jaro
    7.7k
    Realno, u ovoj situaciji Bjelica je pokrenuo "tovarenje govana" u oba smjera... Trazi pamet, pa stavlja ozljedjenog Petkovica protiv Gorice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.