• Zagi
    8.5k
    Bate Borisov zvoni, vjerojatno oni.
    Možda je potpuno ugašenje malo prejako ali nisu više najjači ni u Bjelorusiji.
    Da, valjda oni.
  • Guinness
    2.3k
    Dakle, nismo mi preko nekih pasa lutalica upali u tu LP.Tongo Doumbia

Nije mi jasno zašto navijači Dinama konstantno imaju potrebu sebe, i ostale, uvjeravati kako nije sve tako loše kao što izgleda, secirati protivnike na koje smo naišli putem i kako ipak mi nismo tamo neki nego eto, dobri smo.

Ne ide to nikoga tu, ni tebe kojega sam citirao, a citirao sam te samo jer si stranicu iza i ne da mi se tražiti dalje, već se radi o godinama jednog te istog narativa.
    Ako se dobro sjećam možda još i od Fenera (B) na Maksimiru, iako tada na nekom drugom forumu jer je bilo dva-tri tjedna prije pokretanja ovoga, ali nastavilo se nakon svakog našeg rezultata.

Razdoblje Branna, Temišvara, Chernomoretsa i sličnih je (daleko) iza nas i uzorak utakmica i dobrih rezultata je popriličan da se donese zaključak da nismo tu slučajno i da imamo šta za reći.
    Izuzetak može bit prošla sezona za koju se može reći da smo "slučajno" završili na dnu, ali to je to.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Ne uvjeravam ja sebe, nego je igrao Qarabag, gledao sam dobar dio utakmice, ljudi su dobili na terenu na kojem je valjda najteže igrat u europskim kvalifikacijama. A tu je bio narativ da smo ih jedva prošli, dakle jedva prošli s 5-0 ukupno.

Ispričavam se što sam, uvjeravajući te u nešto što očito znaš a ja ne znam, uvrijedio, kao i cijelu Zonu Dinamo, jel. Sportski pozdrav.
  • Droljo
    8.9k
    pustite pragove i kalkulacije. Uzivajte u sadasnjoj tablici i trenutacno nasoj odlicnoj formi u europi.Crni86

Pa ovo i je uživanje. I budemo uživali dok god smo živi (znači do zadnjeg kola). Dok neki naši rivali 'uživaju' kako odmoriti glavne vedete jer tu i tamo srijedom igraju kup u nekoj pripizdini...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nemojte udarat po našem Teofilu...i ja sam dugo govorio da je kikser i da ima užasno iznošenje lopte ali kad se sjetim kako smo izgledali bez njega protiv Slavena i Osijeka vidim da je naš daleko najbolji stoper.
    Čovjek došao kao stranac a ponaša se prema klubu kao da je domaći dečko iz Dubrave.
    Veliki profesionalac i čovjek!
    Čovjek je igrao standardan nogomet u francuskoj ligi za razliku od Ba,Nekića,Marešića,Uremovića,Radeljića koji to nikad neće moć.
    Kad izgradimo novi stadion obavezno njegov dres i sliku postavit u neki tunel uz Modrića,Olma,Baturinu,Kovačića,Petkovića,Ademija itd...
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Torrente i KTC su jako dobar stoperski par. Uigrali su se i bit će vjerujem sve bolji i bolji. Naša prava šansa će bit domaća,tekma,protiv Celtica. Tu krenut dominantno od prve minute. Iako i protiv Borussie a pogotovo Milana ćemo imat svoje šanse, iako su oni igrački za jednu razinu jači. Imamo veliku šansu proći dalje u ligi prvaka, igramo dobro i ako budemo na razini i održali formu za te tekme nema straha da nećemo ostvarit dobre rezultate.
  • duksy
    307
    Ne znam ko je uopće mislio da će za ući među 24 biti bilo kako osim s krvavim koljenima.
    Ne postoji onaj koji ne bi potpisao 7 bodova u ove prve 3 utakmice.
    Neki minimum koji bi svi potpisali je 5 bodova, a neki maksimum koji smo svi priželjkivali je bio 7 bodova, a mi smo upravo na tom bodovnom učinku.

Idemo sad utakmicu po utakmicu.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Neki minimum koji bi svi potpisali je 5 bodova, a neki maksimum koji smo svi priželjkivali je bio 7 bodova,duksy

znaci minimum je jedna pobjeda i dva remija, a maksimum su dvije pobjede i jedan remi.
    Pa i nije neka razlika izmedu minimuma i maksimuma :rofl:
  • dumitrumitu
    1.3k
    Zanimljivo mi je kako na Celticovom redditu nitko ne očekuje pobjedu kod nas. Nadaju se bodu.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Pa gledajuci doasadasnje susrete oni su nas u Glasgowu dobili da ni sami ne znaju kako. U Zagrebu je ulazilo ono sto tamo nije.
  • duksy
    307
    U ovakvom sustavu gdje će jedan gol odlučivati o puno toga, dva boda su velika ko Sljeme.
  • Dino
    2.9k
    Moram podijelit jedno razmisljanje s vama.

Mi bi bez Bjelice u LP bili kanta za napucavanje i borili bi se sa Slovanom za bod. Covjek ima neko sociolosko, psiholosko il kakvo vec znanje da uvjeri i igrace na terenu, a i nas koji ih pratimo da ce svaka tekma u kojoj se nademo biti maksimum koji mozemo pruzit.

Da smo pod Jakirom (ili bilo kim drugim, ne ide sad ovo samo Jakirovica) izasli na teren bez Petkovica i Nevistica sa Spikicem na desnom krilu i Ogijem na lijevom beku, ja bih bio presretan da smo odigrali nerijeseno.

Ekipa nije hrpa trubadura, nego je spavala zimski san i trebala cvrstu ruku da ju zasamara i probudi.
  • Sibirski plavac
    2.2k

Irski youtuber, inače radi videe na temu Premier lige, ali i općenito o raznim ligama i reprezentativnim utakmicama. Od početka ove sezone LP nakon svakog kola komentira i daje svoje mišljenje. Od 10:29 do 11:15 ukratko prokomentirao nas.
  • nemapredaje
    3.7k
    IMG-5419.jpg

Težina rasporeda odigranih i nadolazećih utakmica na sredini lige gledajući koeficijente protivnika.

Ono što je odmah vidljivo je da će vjerojatno Arsenal, Lille, Celtic, Benfica, Milan i Atletico Madrid skupiti više bodova od nas.

S druge strane Feyenoord, Club Brugge, Sparta, Šahtar, RBS možda čak i Brest i PSG će teško skupiti više od nas.

Zanimljivo je i da nam preostali protivnici po prosječnom koeficijentu nisu puno teži od dosadašnjih.

Po mojoj procjeni 12 klubova koji će sigurno ostati iza nas je:

Slovan, Zvezda, YB, Sturm, RBL, Bologna, RBS, Girona, Šahtar, Sparta, Brugge, Feyenoord.
  • Dinaminjo
    1k
    Treba medutim.reci da nije nuzno gledati snagu sva 4 prptovnika.

Netko tko ima npr 6 bodova moze imati 2 vrlo laka i 2 vrlo teska i zavrsiti sa 12.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.