• Jos-Optimus
    5.9k
    Da ga šišaš, fakat je dosta 4 eur za pivu
  • badjibadara
    5.1k
    fakat je dosta 4 eur za pivuJos-Optimus

Za pivo i nije previše. Za onu splačinu koja se toči žao mi je svakog centa.

Tomislav po poluvremenu je sasvim ok.
  • Fan
    1.1k
    Frende, lijepo ostaneš doma ako ti je skupo i bok.Crusades1986

Ovo mi se ne čini kao način za privući nove ljude...
  • Jos-Optimus
    5.9k
    čekaj, nije mi jasno, riječ je o flaširanoj pivi ili točenoj?
  • Crusades
    16.4k
    Opet ponavljam, šta je s dečkima koji idu na većinu gostovanja u sezoni?

Kako njima nije skupo, a nekima je skupo? Jel piva i dres obavezno za kupit? Netko vas tjera na to?

Razumijem i da neki žive van Zagreba i sve, al konstantno njurganje jednote istih oko cijene pive i karti je besmisleno.

Ja radim dva posla da bi imao i za Dinamo i za privatne stvari i sve. Ak si mogu pivu priuštit, platit ću si ju, ako ne mogu neći i bok. Nemam potrebu to podijelit s drugima.
  • Oluja
    5.4k
    Ako je skupo onda je skupo, a piva od 4 eura bilo gdje je upravo to- skupa. Prosjecni covjek bi si trebao moci priustiti prosjecne stvari s prosjecnom placom a ne da piva postaje luksuz koji si mozes priustiti ako radis dva posla.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Pa piva je uvijek bila skuplja na stadionima, ak si mozes priustit 3 eura pivu ispred, a onda unutra te euro razlike dotuce do koljena i nema nekog smisla..
  • Jurki
    17.6k
    Decki treba prije tekme u Royalu ili Dabi strusit 10ak komada i miran si.
  • badjibadara
    5.1k
    čekaj, nije mi jasno, riječ je o flaširanoj pivi ili točenoj?Jos-Optimus

Žuja je pipovača, tanka se iz bačvi, i očajna je.
    Tomislav je iz boce, samo ga dobiješ u onoj plastičnoj čaši.
  • NKDZ86
    4.3k
    tomislav mi ima okus ispranog željeza sa šećerom, a ne crne jake pive.
    no dobro, ko je tankog žepa tu je supermarket i piva za 0,60e, zna se dobra nać :grin:
  • badjibadara
    5.1k
    Ni Tomislav nije ono što je bio, daleko od toga da je dobro pivo, samo radim komparaciju sa točenom.
  • Droljo
    16.7k
    Nemam potrebu to podijelit s drugimaCrusades1986

Bogec. Viš ja imam potrebu sve podjeliti sa svima.
    Znaš onu opciju skrolanja ak te ne zanima?
  • Sljeme
    3.1k
    Od kad su nam vratili pive govorim da je preskupo. Ak može u Bratislavi na onakvom stadionu bit 3 eura piva i to točeni Pramen, pa zakaj kod nas na ruševini mora bit 4 eura? Zato se hrpa ljudi i zadržava po birtijama i ulazi se na knap, kad okolo stadiona možeš popit i za 2 eura.
  • Gringo
    369
    fali dobra stara Jurja Ves
  • nemapredaje
    5.3k
    Zato se hrpa ljudi i zadržava po birtijama i ulazi se na knap, kad okolo stadiona možeš popit i za 2 eura.Sljeme

Ovo je jedna istina koja se zanemaruje, a stalno se forsira taj dolazak na utakmicu na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.