• Jos-Optimus
    2.8k
    Da ga šišaš, fakat je dosta 4 eur za pivu
  • badjibadara
    3.7k
    fakat je dosta 4 eur za pivuJos-Optimus

Za pivo i nije previše. Za onu splačinu koja se toči žao mi je svakog centa.

Tomislav po poluvremenu je sasvim ok.
  • blubach
    500
    Frende, lijepo ostaneš doma ako ti je skupo i bok.Crusades1986

Ovo mi se ne čini kao način za privući nove ljude...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    čekaj, nije mi jasno, riječ je o flaširanoj pivi ili točenoj?
  • Crusades1986
    13.4k
    Opet ponavljam, šta je s dečkima koji idu na većinu gostovanja u sezoni?

Kako njima nije skupo, a nekima je skupo? Jel piva i dres obavezno za kupit? Netko vas tjera na to?

Razumijem i da neki žive van Zagreba i sve, al konstantno njurganje jednote istih oko cijene pive i karti je besmisleno.

Ja radim dva posla da bi imao i za Dinamo i za privatne stvari i sve. Ak si mogu pivu priuštit, platit ću si ju, ako ne mogu neći i bok. Nemam potrebu to podijelit s drugima.
  • Oluja
    4.5k
    Ako je skupo onda je skupo, a piva od 4 eura bilo gdje je upravo to- skupa. Prosjecni covjek bi si trebao moci priustiti prosjecne stvari s prosjecnom placom a ne da piva postaje luksuz koji si mozes priustiti ako radis dva posla.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Pa piva je uvijek bila skuplja na stadionima, ak si mozes priustit 3 eura pivu ispred, a onda unutra te euro razlike dotuce do koljena i nema nekog smisla..
  • Jurki
    12.6k
    Decki treba prije tekme u Royalu ili Dabi strusit 10ak komada i miran si.
  • badjibadara
    3.7k
    čekaj, nije mi jasno, riječ je o flaširanoj pivi ili točenoj?Jos-Optimus

Žuja je pipovača, tanka se iz bačvi, i očajna je.
    Tomislav je iz boce, samo ga dobiješ u onoj plastičnoj čaši.
  • NKDZ86
    2k
    tomislav mi ima okus ispranog željeza sa šećerom, a ne crne jake pive.
    no dobro, ko je tankog žepa tu je supermarket i piva za 0,60e, zna se dobra nać :grin:
  • badjibadara
    3.7k
    Ni Tomislav nije ono što je bio, daleko od toga da je dobro pivo, samo radim komparaciju sa točenom.
  • Droljo
    8.9k
    Nemam potrebu to podijelit s drugimaCrusades1986

Bogec. Viš ja imam potrebu sve podjeliti sa svima.
    Znaš onu opciju skrolanja ak te ne zanima?
  • Sljeme
    2.6k
    Od kad su nam vratili pive govorim da je preskupo. Ak može u Bratislavi na onakvom stadionu bit 3 eura piva i to točeni Pramen, pa zakaj kod nas na ruševini mora bit 4 eura? Zato se hrpa ljudi i zadržava po birtijama i ulazi se na knap, kad okolo stadiona možeš popit i za 2 eura.
  • Gringo
    139
    fali dobra stara Jurja Ves
  • nemapredaje
    3.7k
    Zato se hrpa ljudi i zadržava po birtijama i ulazi se na knap, kad okolo stadiona možeš popit i za 2 eura.Sljeme

Ovo je jedna istina koja se zanemaruje, a stalno se forsira taj dolazak na utakmicu na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.