• memory
    43
    Prava je šteta da ne postoje kvalitetne fotografije s derbija Dinamo-Hajduk 2001/2002 kad je zapaljeno puno tovaskih transparenata.
    To orgijanje trajalo je dobrih pola sata prije utakmice, kao i prvih 20-ak minuta utakmice, ekipa se dodavalo s njihovim transparentima, bilo ih je po sjeveru i istoku.

Ja dosad nisam vidio kvalitetne fotografije s te utakmice, a nije baš da je bilo tako davno...
  • jedan u nizu
    9.2k
    udaranje,lupanje i naši otvoriše/slomiše vrata na sredini juga,kakva bježanija redara i Torcidaša koji su skidali transparente na sjeveru/istoku(nije ih bilo puno).plavi72

Isto je bilo i tamo nakon bojkota, 2011 ako se me varam. Nakon 13 mjeseci grupa se vratila na gostovanju u Split. Nakon tekme skinuta vrata iz zajebancije, nekoliko deckiju izaslo na atletsku stazu iz zajebancije, skakanje, navijanje. Nije bilo nikakvih pokusaja skidanja icega, samo zajebancija.
    Interventna je bila blizu i odma je opkolila jug, ali tovari sa sjevera koji su skidali transparente su nestali brzinom svjetlosti, iako su nas odmah opkolili specijalci :rofl:
  • plavi72
    1.1k
    2003. dva gostovanja u Splitu dva teška poraza,svibanj smo poveli 1-0 i izgubili 4-1 po danu utakmica bila,a prosinac,noćna (Dugopolje) 3-1 ,kasnili smo na tribinu,dugo nam nisu dali ući,koliko se sjećam,pri ulasku smo gubilu 2-0,ubrzo 3-0,poslije crveni karton !
  • Mislav
    15
    @NORTE Znaš li ti ili neko drugi išta o Torcidi Trilj, bili su redoviti na svin utakmicama tamo do 2017., a sad ih nema opće. Pretpostavljan da su ugašeni jer su bili jedna od aktivnijih ekipa, i dan danas ih ide masu i na gostovanja...
  • Zigi
    2.8k
    IMG-20241104-224341.jpg Dinamo Partizan 1991
  • Mali dioničar
    16.1k
    Jel danas živ ovaj transparent iz Murske Sobote? :smile:
  • blue heart 72
    1.8k
    najvjerojatnije ga "vlasnik" čuva na tavanu kao sjećanje na neka davna vremena. Bio je svega na 4-5 utakmica
  • plavi72
    1.1k
    Kako je lijepo uživati plodove teške borbe,od imena,osuđenika... do pune tribine sjever :strong: ,svima svaka čast,zatvori,kazne privođenja,obilježavanja od policije, obitelji,susjeda...,ali nikad nisam požalio što sam i sam sve to
    prošao u borbi za ime,a i ova ekipa je junački
    uz puno borbe došla do pobjede(i uvjeren sam da im je borba bila teža)TRADICIJA BUNTA 1986.!
    ''Life has pushed us into a corner… and we are coming out fighting!''
  • Droljo
    8.9k
    do pune tribine sjeverplavi72

Kuac bi sjever bio pun da radi istok :snicker:
  • plavi72
    1.1k

A da ... nije bilo kiše,pobjedili bi i Monaco :cool:
  • Gradjanski Dinamo
    359
    Imam pitanje za stariju ekipu Boysa.

Devedesetih se na Maksimiru mogao vidjeti poveći transparent BBB Split. Koja je priča iza toga? To je bila neka provokacija ili je stvarno bilo naše ekipe dolje?
  • Facke
    4k

Cekam dan kad se bude ovakve navijanje ponovile.
    Tad sam ko klinec od 13 leti stal na Istoku i ostal bez glasa 3 dana :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.