• Georg Koch
    4.9k
    41482261111-c91496a5a1-b-e1523888056781.jpg

Travanj 2018.
    Koja druga vremena i koja jaka poruka:
    “Kao djeca zavoljeli smo te, a da nismo ni znali zašto… s vremenom stvorili smo vezu s tvojim imenom, grbom i tradicijom. Sad kad nas razdvajaju od tebe volimo te više nego ikad!”

Sjetih se ovoga slucajno, pa da podjelim...
    Jako, mocno, iskreno i emotivno :heart:
  • NORTE
    12.2k
    Nakon što su tovari skinuli sa sjevera gore onaj manji BBB Split, taj veliki se više nije nosioblue heart 72

Mislim da to nikako nije bilo ni povezano, dugački transparent je prije toga već otišao u "zasluženu mirovinu" nakon desetak godina.

Jednostavno dugački transparenti podružnica su tad već izašli iz "mode" i zato su nastale nove male krpe pa tako i taj Split (bez obilježja grupe).

Nije nikakva tajna kako je skinut sa sjevera gore gdje su i sve druge podružnice do tad stavljale svoje male transparente.
  • ZGV
    3.3k
    Neto od Zg tovara se poskrivečki ušuljao gore i tokom tekme ga skinuo, naša nepažnja...mogao je pokupiti i ostalo najvjerojatnije nitko ne bi skužio do kraja utakmice koliko se tada transparenata nosilo i nerijetko su se stavljali jedan preko drugog kolika je bila gužva.
  • Zigi
    2.8k
    received-4427211220638687.jpg Auxerre 89-90
  • Droljo
    8.9k
    200plavi72

Šta 200? Skoro dva soma :lol:
    Da je bar slika cijele tribine jer mislim da je i moj mali transParament negdje na sredini...
  • plavi72
    1k

Ne znam zadnji broj,davno bilo :lol:
  • serbus
    4.3k

Ima snimljen "majstor s mora" na jednom dvd-u od grupe ako se ne varam prošlo je vremena, di se vidi krađa transa sa prigodnom pjesmom :grin:
  • superhik
    11.2k
    moj mali transParament negdje na sredini...Droljo

Garešnica? :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.