• Kermit
    113
    Doma možemo sa svima igrati. Padali su veliki klubovi, tako da se imamo čemu nadati. Vani je druga priča protiv velikih.

U svakom slučaju, imamo šanse!
  • Fanboy
    2.8k
    Znači Bjelica od kada je došao je trebao imati 3 od 3 od čega je jedino Slovan slabiji protivnik po europskim utakmicama.
    Monaco koji je u vrhu se izvukao sretnije da se mogu lupati nogom u guzicu, ničime nisu zaslužili taj bod, spasile ih dvije greške naših.

I onda čitam neke komentare kako Dinamo u idućim utakmicama može max uzeti bod, dva ili tri...

U ovom trenutku izuzev Barcelone, Liverpoola ne vidim momčadi koje su tako uvjerljive, Real i City su u rezultatskoj krizi. Sjećam se SP-a u Katru gdje je Dinamo imao 4 startera na završnici, a mi smo već sad ponovno skoro na toj brojci jer na utakmici reprezentacije mogu startati Baturina, Petković i Sučić što uopće nije nerealno, čak je i Pjaca blizu ako zatreba.

Svi znam kakva smo reprezentativna sila, tako da ne vidim zašto ti igrači mogu igrati protiv svjetskih klasa na reprezentativnom nivou, a trebali bi se bojati momčadi koje igraju toplo-hladno. Imaju kvalitetu, imaju širinu, ali kažem izuzev Barcelone te Liverpoola ne vidim da momčadi koje su toliko dominantne, na kraju ta Barca je izgubila od Monaca.

Nebi se iznenadio da taktički mag Bjelica skine još nekog, on je za LP sličan kao Ancelotti. Savršeno pripremaju kup utakmice, nekad momčadi djeluju kao da nisu iste u prvenstvu i kada igraju takva natjecanja.
  • Bosskovitz
    12.5k
    Dortmund je oduvijek mušićav, takav je i ove sezone: 3:0 u gostima u Bruggeu, 7:1 doma protiv Celtica pa im je onda ne baš impresivni Real zabio pet komada, a jučer su uspjeli iskopat pobjedu doma protiv Sturma u 85. minuti. Brutalno su jaki kad polete, ali ako ih uspijemo spriječiti u tome - onda se možemo nečemu nadati.

Naš ključ je i dalje Celtic. Iako vrijede gotovo duplo više od nas, i naša tekma s Borussijom dat će nam bolju sliku omjera kvalitete. Mi smo dobili Slovana u gostima 4:1, Celtic ih je dobio doma 5:1, njih je Dortmund razvalio 7:1 što je samo malo bolje od naših 9:2 protiv Bayerna, ali nije prava slika ni naša ni njihova. Ove sezone doma imaju dvije pobjede u dvije tekme, gol razlika 8:2, ali u gostima poraz i remi, gol razlika 1:7. Prošle sezone u LP su u gostima imali 3 poraza s gol razlikom 0:10, sezonu prije dva poraza i remi s gol razlikom 3:9. To je naša prilika, s tri boda protiv Celtica smo gotovi.

Borussia, Milan i Arsenal... uvijek možemo iznenaditi, to je ljepota nogometa, ali sve više od 0 bodova bila bi mala senzacija, a sve više od 1 boda velika.
  • Droljo
    8.7k
    u gostima poraz i remi, gol razlika 1:7.Bosskovitz

Taj remi kod atalante je strašno kako su uspjeli izvući. Gledao sam tekmu i trebalo je bit minimum 4-0. Izgledali su kao amateri. U svakom duelu sporiji, slabiji, lošiji. Pašalić je izgledao kao senior kraj njih (koji su kao kadeti zgledali) i to je čak i dosta smiješno bilo. Toplo hladno deru. Ne znam što bih mislio...
  • vjeko1701
    9.1k
    Fun fact

11.12.2014. Marko Pjaca je hat trickom srušio Celtic na Maksimiru

Domaću utakmicu protiv Celtica igramo 10.12.2024.

Dinamo-Zagreb-v-Celtic-010.jpg?width=620&dpr=2&s=none&crop=none
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.