• pencilneck
    683
    Ovih 11 klubova će vrlo izgledno imati manje od 10 bodova:

Sparta Praha
    Club Brugge
    Girona
    Leipzig
    Bologna
    Shakhtar
    Young Boys
    Crvena zvezda
    Sturm Graz
    Salzburg
    Slovan Bratislava

Problem je što ne mogu naći još tog jednog kandidata da završi s 9 bodova koji nam je potreban da mi upadnemo s 10 bodova u Top 24. Zbog loše gol razlike nama nijedan tie break ne odgovara.
  • Crni86
    4.5k
    s jednom pobjedom rjesavamo sve muke. Na pola skupine smo a imamo 7 bodova i igrali smo 3/4 tekme u gostima. Uvjeren sam da mi mozemo piknuti jos 3-5 bodova u iduce 4 utakmice.
  • MarK
    675
    PSG ima kući Atletico i City, a u gostima Bayern, Stuttgart i Sazburg. Trenutno su na 4 boda. I njima je gadno.
  • vjeko1701
    9k
    Generalno nam dva faktora nejdu u prilog. Prema zadnjim projekcijama, tek nekih 36% šanse 9 bodova vodi dalje a mi k tome još moramo nadoknađivati -7 iz prve utakmice.

Sve polako ide tome da je 10 bodova minimum minimuma a tek bi 11 bio siguran prolaz.
  • Orc123
    8.6k
    Ma s 10 smo unutra sigurno....
  • pencilneck
    683
    Moramo ciljati 11 bodova. Vidim da smo prema projekcijama na 25. mjestu, a 24. je Atletico Madrid. A njihov raspored je dosta lagan nakon što se riješe gostovanja u Parizu sutra. Imaju vani Spartu i Salzburg, doma Slovan i Leverkusen.

Recimo da izgube u Parizu sutra i ostanu na 3 boda, Slovana će dobit sigurno, to je već 6 bodova. Je li moguće da protiv Sparte, Salzburga i Leverkusena ne uzmu više od 3 boda. Teško...

Gledam i Benficu. Oni imaju 6 bodova, ali brutalan raspored. Vani Bayern, Monaco, Juventus, a doma Bolognu i Barcelonu. U 4 od tih 5 tekmi su favoriti da izgube, ali da će izgubiti baš svih 4? Opet teško...

Morat ćemo doći do 11 bodova.
  • Carrasco
    4.3k
    A jel 16 dovoljno za direktan plasman?
  • Vrdjuka
    73
    7 od 10 golova koje smo postigli u Ligi prvaka ove sezone, postigli su igraci iz nase nogometne akademije!
  • db-izbjeglica
    15.8k
    Mene proganja onih totalno glupo ispuštenih 2:0 protiv monaca. I dalje ne mogu izbaciti misao da će nam na kraju sve iscuriti iz ruku zbog tog glupog kornera i glupog penala.
  • ZrnTSCHeZ
    321
    Mi imamo taj tjedan kad igramo s Dortmundom prvo Rijeku doma, pa Dortmund pa Hajduk u gostima.sebenico
    I kup kod Bjelovara 20.11...natrpanih 10 dana s 4 tekme.
    Celtic je previše bodova skupil, a Milan se razigral no daleko je još do njih. Porazi Girone i Bologne su nam sinoć išli na ruku.
  • plavi72
    1k
    Kako je lijepo čitati naše "brige"jutros,7 bodova prije lp bih odmah potpisao(dobio sam okladu da ćemo osvojiti više od 5 bodova),a sad ...Svima svaka čast od terena do tribine,očekujem još 4 boda do kraja i da jedina ekipa koja je svaku utakmicu dala 2 gola u lp do sad je naš Dinamo,nastavimo tako.
  • Krizy
    46.2k
    Dinamo je primio najviše golova u gostima (10), ali i zabio najviše golova u gostima (8).
    Trenutno je Dinamo treći najbolji gost Lige prvaka s šest osvojenih bodova.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Once in a lifetime :heart:

Screenshot-20241106-083109-Gallery.jpg
  • Droljo
    8.7k

Jesi na tom ekranu hajduk i osijek gledao? :snicker:
  • jedan u nizu
    9k

@Olmic stari tranu si, imas potencijalnog kupca :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.