• DrawTube
    5.3k
    Iznad Real Madrida smo :love:
  • Crusades1986
    13.2k
    Prioritet trebaju bit sve tri utakmice, jedna po jedna. Nismo neki mali klubić pa da nam je mentalitet ograničen na jedno natjecanje.

Povijest i imidž kluba se od rane povijesti (g)radio u međunarodnim i europskim utakmicama. Kaj bi sad trebali protiv Borussije stavit juniore jer isti tjedan igramo s ovima?
  • sebenico
    683

Ne juniore, ali Stojkovića, Kačavendu, Cordobu, Roga, Mbukua da
  • Dani Olmić
    411
    da to stoji, tome se i ja nadam
  • Nino Bule
    14.2k
    Ima li kakvih simulacija i postotaka za prolaz nakon ovog kola ?
  • nemapredaje
    3.6k

Kolo još nije gotovo. Biti će vjerojatno nakon sutrašnjih utakmica.
  • Do kraja2023
    221
    Da li nama uopce pase da teskasi gube dosta bodova da se ne bi ta granica od 10 bodova za prolaz zbog toga pocela penjat?
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Mi smo postali prava underdog ekipa za europu! Nitko nas ne doživljava ozbiljno, nadaju se svi da baš protiv nas mogu proigrat, a mi ih meljemo polako i sigurno, a opet prolazimo ispod radara ostalima.

Ide dinamo polako prema vrhu! Vidjet ćemo do kud! Pustite me da sanjam jedan eurotrofej! Mislim da uz najbolje navijače i dozu sreće ova ekipa ima znanje, srce i iskustvo za takvo nešto! Vrijeme će pokazat.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Gledam raspored Celtica,pa oni da su si sami birali ekipe i domaćinstva nebi si bolje izabrali, ljudi igraju još sa Bruggem i Young Boysima doma, s nama i Villom vani.

S tim da su imali Slovana doma i Atalantu u gostima,od teškaša jedino Dortmund.
  • ShanKu
    971
    Znači Monaco jedino protiv nas nema 3 boda za sada..
  • Dendle71
    125
    ali znaš, to je zbog natopljenog terena bilo.
  • Ivo86
    65
    to sam si i ja mislio. Dosta manjih ekipa je već skupilo solidan broj bodova, a veliki tipa Real ili Milan će se ionako sigurno podić. Bojim se da bi nam i 10 bodova moglo biti malo, pogotovo zbog gol razlike na kraju
  • Svi na Sjever
    2.4k
    ali znaš, to je zbog natopljenog terena bilo.Dendle71

Najjači mit ove polusezone, a vjerojatno i sezone, a s godinama ce stići najpoznatiji mit u svijetu o atmosferi na poljudu...

Al ajd nasmije se čovjek bar, da natopljen teren paše Sučiću,Batiju, Petku i Mišiću...
  • Do kraja2023
    221
    Bit ce neizvjesno do zadnjeg kola. Dobro si rekel i gol razlika ce igrat ulogu,sigurno ce bit klubova koji ce ispast zbog nje.
  • Nino Bule
    14.2k
    Neje dobro, trebaju nam ovi s 0 bodova da krenu igrat i vise x-eva

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.