• Dino
    2.8k

Taman te danas spominjem nekim novijima forumasima i govorim im kakvu su legendu propustili ne registriravsi se prije na forum. IDEMOOOOOO!!!
  • Kepec
    6.4k
    Priča se po forumu da se Graž vratio... ne vjerujem dok me ujutro ne dočeka jedno "dobro jutro svima ".
  • Zambatine škude
    2.8k

Dok se ti zajebavaš i slavodobitno vraćaš na forume, nama krpa pada u nekakvim istočnim vukojebinama...
  • San Lorenzo
    16.8k
    1/2, ceka se TrumpNitkoBitan

Win probability
    Trump 94% - Harris 6%
    giphy.gif?cid=6c09b952l5qq8h9opdu9wchb6pknh5uhufezo1n0qzalyg8y&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
  • Hnlovac
    1.2k
    Počeo Trump, dobio 6 od 7 swing states.

Svaka čast, neka demokrati idući put razmisle hoće li davati milijarde izraelu umjesto sa pomažu vladtitok narodu nakon uragana

Samo mi je žao Ukrajine u ovoj priči, daj Bože da sam u krivu
  • don
    6.9k
    ima Boga :pray:
  • Markelo
    2.8k
    Prognoziraju da bi Kamala mogla izgubit i u "popular vote-u", to čak ni kilavoj Clintonici nije uspjelo. Smrdi na debakl
  • emilperska
    6.6k
    Ćaća lagan kao Kule jučer..

Uzivam u koprcanju kriptiranih i dresiranih briselskih PRovaca kojima se urušila cijela agenda.

Pozdrav hanžar mediji, mojmiri, milićima i ostalim PR magovima..
  • M94
    1.3k
    Samo mi je žao Ukrajine u ovoj priči, daj Bože da sam u krivuHnlovac

Ma pusti propagandu.
    Trump moze samo smiriti situaciju i prekinut to sranje, uz neko odricanje oba dvije strane al jedini ima volje i kapacitet da smiri situaciju u svijetu, a nije prica u prazno s obzirom na prvi mandat gdje se nikad manje pucalo.
  • Droljo
    8.7k
    Jutro svima koji slave! Megla je takva da ne vidim metar ispred sebe ali je svejedno prelijepo jutro...
  • Jurki
    12.5k
    Jucer Dinamo suvereno, danas ona kokoš Kamala ocerupana, oderal ju je žuti ko svinja masnu krpu.
    Jos da Barca danas razmontira cigane.. uff
  • seljak86
    2.7k
    Jedan od glupljih komentara. Nekad je bolje šutjeti.
  • Captain America
    18k
    Sad se može mužu doma kreveljit iduće 4 godine :strong: giphy.gif

mojmiriemilperska

Ne gledam to ispiranje mozga, ali će se večeras ispratiti njeno prolijevanje žuči :cool: Ne znam kako će preživiti današnji dan kad se probudi u 5 popodne.
  • sebenico
    701
    Samo mi je žao Ukrajine u ovoj priči, daj Bože da sam u krivuHnlovac

Zašto? Prekid financiranja će dovesti do okončanja rata, a samim time do manje smrti, patnje i uništenja.
  • Crusades1986
    13.3k
    Okončanje rata s Rusima u Donbasu. Sljedeći put kad krenu će ih se pustit do Kijeva radi kompromisa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.