Stoper i golman se sigurno nece kupovat, bolje vam je odma se s time pomirit da se manje razocarate — Nino Bule
Ne ovisit cemo o 7 stopera kojih imamo u klubu, ktc/mmaee/torrente/max/perkovic/peric, nema sanse da se na zimu kupi novi prije nego mmaee dobije pravu sansu — Nino Bule
A zašto se ne bi kupovali? Imamo love. Hoćemo o KTC-u ovisit dok unuke ne dobije? Isto tako o Zagiju?
Daj se saberite. Bio bi kriminal da se ne pojačamo s ozbiljnim pojačanjima sad kad imamo para. Neki ovdje kao da ne navijaju za Dinamo nego za pare u čarapi. — Daliban
Boli me kifla koliko ih ima kad fali kvalitete. Ne znam kaj se tu treba crtat. Isti k i s golmanom. I Zajec je sam rekao da nam treba oboje. — Daliban
KTC i Torrente su trenutno izvrstan par i ne vjerujem da će za prvih 11 to Bjelica dirat. Kad će trebat igrat malo ofenzivnije, uskočit će tu i Max koji jest ponekad kiks igrač, ali zna razigravat. Kad na to ubaciš da bi se trebali vratiti i Perković i Perić + sigurno se neće ni ne treba tako brzo odustat od Mmaea, onda zbolja ne vidim logiku iza dovođenja još jednog stopera.
Što se golmana tiče, to ovisi o Nevistiću. Ako će trebati na operaciju, sigurno trebamo zamjenskog prvog golmana, barem na posudbu i to mora biti netko dobar i iskusan što nije nemoguće dobiti na polusezoni (uvijek ima nezadovoljnih koji ne brane dovoljno, a dobrih golmana koji bi se htjeli u tih pola godine iskazati). — blubach
KTC i Torrente su trenutno izvrstan par — blubach
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.