• CastAway1986
    1.7k
    Ne treba dramatizirati niti pljuvati odmah ..Očekujem da Cordoba starta danas i pokaže zašto je bio Maricev izbor..
  • NitkoBitan
    18.8k
    Kaj cemo... zbunjen sam :smirk:
  • SAS1987
    15k
    Kaj cemo... zbunjen sam :smirk:NitkoBitan

Pričekati na prvi kiks i nastaviti vrijeđati :lol:
  • Orc123
    8.6k
    Vec sad smo dobili 2 igraca za prvih 11, bit ce toga i jos....
  • Praskaton
    2.4k
    Jos koji milijun sjeda na racun.Na zimu ga čeka ozbiljan posao,očekujemo pojačanja za playoff
  • Daliban
    2k
    Ja nisam zbunjen.

Trebamo i dalje stopera i lijevog beka. Trenutno i golmana. Minimum.

Sve isto kao i prije. LP nam daje šansu da zaradimo za pojačanja. Ne želim čut na zimu da nema love i da štedimo.
  • kajjaznam
    79
    Ma mogli smo tomi prije nabaviti, al smo mi deset krila dofurali. Nezz odsad po meni najveće razočarenje je Mmae, dobro je krenulo vidjelo se da zna i onda sam zajeb na zajebu.
    Bernauer-nezz kaj da velim o njemu, jeben protiv Salzburga i onda Osijek.
    Zanima me ko bu na zimu proć, po meni Rog

Ja bi još zadnjeg veznog, makar onda mali mika gubi svoje minute

Pardon, mali Pavić
  • Sajla
    5.5k

editirao sam ti 3 posta koja si stavio zaredom pa ih spojio u jedan. možeš to i sam napraviti, imaš ispod posta 3 točkice, pa olovku - zatim radiš promjene. nakon pisanja imaš 30 minuta kad to možeš, onda se zaključava.
    to nam pomaže da forum bude malo uredniji. hvala ti za ubuduće :)
  • kajjaznam
    79
    ok, bum pripazio
  • emilperska
    6.6k
    Kad se saberu dojmovi. Ja opet tu ne vidim njegov rukopis. Neke stvari su ispale super tipa Torrente i RPG koji ce valjda sklopit primirje s Nenadom..
    MMAe zajeb
    Ogiwara zajeb
    Cordoba zajeb
    Pjaca po svemu pouzdanom sto znam nije njegov transfer nego se desio sam od sebe odnosno Pjacin manager nazvao Zajeca..

Ustvari najvise mu zamjeram desno krilo i lijevog beka.. sto ih nije doveo

Nadam se ce s ovim budzetom koji ima za zimski rok odradit ga savršeno i da ce nam svima usta začepit, nitko sretniji od mene..
  • Crusades1986
    13.2k
    Koliko piliš po tom Cordobi majko mila.

Daj mu barem jednu sezonu, svaki dan ti je u ustima.
  • Daliban
    2k
    Već je doveo jednog lijevog beka iz Rome. Okrenut broj i uzet Dahla na posudbu s opcijom otkupa da odigramo na ziher kroz šatro probu i odgodimo transfer do 2026-e. Mali ne igra za njih, a i igraju sustav s trojicom uglavnom. Riješio bi naše dileme na lijevom beku. Trebali smo ljetos, sad nam se još bolja i povoljnija prilika doslovno nudi.
  • josipsucic
    44
    Lik dovede Bernauera iz jebenog Paris FC-a
    igrač iz kluba tog ranga možda i može do Dinama ali zaobilaznim putem
  • Nino Bule
    14.2k
    Koja psihijatrija tu samo tablete pomažu
  • Daliban
    2k
    Pojačanja su naše tablete. Mariću, budi doktor i riješi to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.