• don
    6.9k
    :heart:
    IMG-5330.jpg
  • Krizy
    46.2k
    To je za sve one koji vrijeđaju Bjelicu nakon prvog poraza.

I nisam ja nikakav stup Zone, to je par ljudi koji su nevjerojatni i koji su nam omogućili sve ovo druženja na forumu i uživo.

Također, Sergeju sam poželio sve najbolje pri odlasku.
  • Sajla
    5.5k
    Neno je nakon utakmice rekao i ovo: "Radujem se što sam dio svega ovog."

Radujte se i vi! Bar večeras ostavimo po strani prozivanja i što je bilo. A onda gledajmo što nam dolazi - Gorica, Bjelovar, Rijeka, to je jednako bitno.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Navedi u to i baš gospodski oproštaj od kluba, bez pompe, ružne riječi, jeftinih intervjua i "moje istine", za kojom se redovno potežu nekakvi alibi stručnjaci kad negdje dobiju ispisnicu.

Otišao u tišini, odgovoran i za dobro i loše, a dobrog je, Bogu hvala bilo. Neno, veliki mu prijatelj, nastavio i nadogradio sebe, sve pet.

Koliko pratim po medijima i ovim mrežama, doslovno sve naše utakmice i dalje gleda iz VIP-a, "mali" mu je naš junior, tako da..

Baš ne vidim nikakav razlog za mržnju. Jer ovo nije argumentacija, ovo nije rasprava, ovo je klasična mržnja.
  • Krizy
    46.2k
    Kakva mržnja, to je odgovor kretenima koji vrijeđaju Bjelicu nakon prvog poraza, a brane Sergeja i nakon 12 poraza.

Ja Sergeju želim sve najbolje, ali on je ispod renomea Dinama.
  • emilperska
    6.6k
    Kako ja volim ovog čovjeka..
    Pisao sam vise puta polupatetično da onaj odvratni korona rastanak nije kraj. I nije.
    Idemo u drugi krug LP, a ti ćeš Nenade ostati zapisan kao najveći trener Dinama uz Zebeca i Horvata..
    Budi nas Sir Alex!
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Samo ti kažem iskreno, komentar ispao nepotreban u tom pogledu.

Da bi se Bjelica pohvalio, za to ima dosta stvari i u ovom i prošlom mandatu, hvala Bogu. Ali ponižavanje nekoga nije način.

Ali imaš pravo na mišljenje, dapače.
  • CastAway1986
    1.7k
    Velik si Neno , jedina osoba koja moze ovo raditi s Dinamom !
    HVALA Bayernu za onih 9:2 !!
  • tp1997
    594
    Neno je najbolji trener suvremenog Dinama.

Toliko puta sam vidio njegovih prvih 11 i formaciju, i nije mi logika bila jasna (ukljucno danas), ali nikad nisam bio pod stresom jer sam znao da ce Neno isporuciti rezultat, jer zna sto radi.

Tako je i danas bilo. Nakon godina Biscana i Jakira i Kopica i Krkija neopisivo osvjezenje. Uvjeren sam da nas Neno vodi u knockout fazu LP.
  • Zg123
    461
    Nisam ocekivao da cemo krenuti tako napadacki i otvoreni, cak smo i neki visoki presing igrali i na kraju se to isplatilo. Bravo za stozer i nek se to nastavi u hnlu
  • Nino Bule
    14.2k
    Dajte link pressice ako imate, nema jos na kanalu kluba
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Oprosri, ali samo suvremenog? Covjek pomice granice..
  • Captain America
    17.9k
    Kakva mržnja, to je odgovor kretenima koji vrijeđaju Bjelicu nakon prvog poraza, a brane Sergeja i nakon 12 poraza.

Ja Sergeju želim sve najbolje, ali on je ispod renomea Dinama.
    Krizy

Očito je nekima dopušteno vrijeđanje članova foruma.

Quid licet Iovi, non licet bovi.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Netko je vrijeđao Bjelicu? Pa ovdje svima ispadaju bomboni iz usta na spomen Bjelice. Neke druge trenere bi se svakako nazivalo zbog sastava i načina igre protiv nikad slabijeg Salzburga, smiješnog Slovana i nekih drugih recentnih suparnika.

Zamislite da su Čačić ili Jakirović odigrali 2:2 na Drosini ili se usudili pobijediti "samo 1:0" Varaždin, a o blamaži protiv Osijeka bolje i ne razmišljati.
  • Benito
    965
    i tebi se sve i svašta toleriralo tu na forumu pa si i dalje tu. A u predictor si stavio da ćemo izgubit 2:1 tak da je i to neki pokazatelj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.