• Paggini
    26k
    Predivno ga je za gledati kako razbija bekove, onih par usporenih snimki njega u driblingu je čista poezija pokreta, baš poezija.
  • mlinchica
    2k
    Ona jedna lopta prema Kuletu pred golom pa se on nekaj spetljao.. ta lopta je prekrašenstvo.
    Kad bi netko izvukao samo njegove highlightse s ove tekme….
  • NVKOD
    1.5k
    Pjaca ne igra, on se igra!

Valjda najbolja utakmica koju je odigrao od povratka. Dvije asistencije makar bi onaj tap in Kulenovića mogao isto njemu priznati.

Defanzivno odličan, sve Ogiwarine greške je pokrpao, a naprijed prava neman. Valjao je Slovanove igrače gdje god da je stigao, a da ne spomenem onaj lob gdje je prebacio dvojicu i zaposlio RPGa u odličnu priliku. Šteta da to nije ušlo...

Golovi protiv Osijeka su ga enormno podigli, definitivno prvi izbor na lijevom krilu, nema nikakve dvojbe. Hoxha rotacija.

Doktorska utakmica!
  • don
    7.1k
    jednostavno na svaki dodir lopte vidiš da je europska klasa.
  • hardek
    3.1k
    Ova utakmica me podsjetila zašto mi je bio najdraži igrač kojeg smo proizveli. Apsolutni masterclass u oba smjera
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Kako je dobro vidjeti te opet…
  • josipsucic
    44
    Lagano zagrijavanje večeras za novi hat trick Celticu
  • dinon7
    1k
    Marko dragi. Dugo sam sumnjao i pričao da nisi vise taj.
    Napokon si dobio mjesto na svojoj poziciji i pokazao da si klasa. Drago mi je da smo dobili još jednog igrača ekstra klase :clap:
  • Dani Olmić
    447
    Malo su mi gaćice bile mokre kad je poceo prodavat bicikl i ubacit u pet metara :eyes:
  • tomi-pds
    80
    Na kolko godina je potpisao
  • Mladi Starac
    223
    Koji masterclass našeg Marka sinoć... Strava.

nadam se na 100 :D :D
  • Zagi
    8.5k
    Jako dobar danas. Sve bolje i bolje to izgleda.
    Nadam se da nije došlo do neke povrede, Pršir je baš grdo startao u njega.
  • Crusades1986
    13.4k
    Danas među 3-4 najbolja igrača na terenu. Konstantno aktivan, dinamičan, mijenja strane u koje će radit dribling. Šteta da koja lopta nije završila kao asistencija.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Koji je razlog izlaska, je Bjelica il netko spomenuo nakon utakmice?
  • Jaro
    7.7k
    Nakon poluvremena i njegovog izlaska onaj stalni pritisak iz prvog dijela je stao. Nadam se da nije ozljeda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.