• Jos-Optimus
    2.7k
    drag si dečko, ali baš znaš prditi u prazno
  • Majki2111
    3.3k
    Ma ovo sam iz glave sve govorio. Ne znam sve napamet. Al velim dojam kaj mi je ostavljao ja takav.
  • mosad
    521
    Love you coach
  • Nino Bule
    14.2k
    Nevjerovatno kakve rezultate on radi u dinamu
  • Mrvica
    4k
    Gospodine Bjelica kapa dolje!
  • Krizy
    46.2k
    7 bodova nakon 4 kola Lige prvaka (prvo kolo nije bio trener).
    Pod magom Jakirom smo prije godinu dana u Konferencijskoj ligi (treći europski rang) imali 3 boda nakon 4 kola u skupini s Plzenom, Astanom i Ballkanijem.

Pozdrav svim ljubiteljima Sergeja Jakirovića i čujemo se nakon prvog poraza, kada ćete opet biti glavni na forumu.
  • cibona
    3.4k
    I onda neki pojedinci ovdje konstantno govore da pobjede u Ligi prvaka nisu mjerodavne jer su protivnici preloši ili je teren natopljen...

Ja vas još jednom pitam. A kakvi su nam bili protivnici u Konferencijskoj ligi? Hoćemo li umanjivati sramotne blamaže pod bivšim trenerskim magom zato što su nam protivnici bili prejaki? Opće je poznata činjenica da Balkani spada pod vrh europskog nogometa.
  • Paggini
    25.2k
    Još jedna pobjeda i molio bih da se vrati prefiks "General" u naslov threada.

Pozdrav svim ljubiteljima Sergeja Jakirovića i čujemo se nakon prvog poraza, kada ćete opet biti glavni na forumu.Krizy

Nema potrebe za ovim kao ni potrebe za Jakir fan clubom poslije kiksa - Jakirović nas je uveo u LP u kojem sada uživamo i blistamo, ne možemo mu to oduzimati ili umanjivati.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Captain America na aparatima
  • Noel
    6.9k

Kaj bi tek bilo da nije bilo kak oni kažu "užasnog prijelaznog roka".
  • jedan u nizu
    9k
    Po tattoo kuloarima se naveliko prica o tetoviranju nekog bezveznog, starog, ušatog pehara.
    Priča se o nekom tajanstvenom ''N'' koji je naručio tetovažu, a navodno ide na list desne noge.
  • NKDZ86
    2k
    Bravo treneru, Bog te blagoslovio!
  • skener
    1.2k
    Htjeli smo tri boda, htjet ćemo ih i u preostalim utakmicama.
    N.B.
  • emilperska
    6.6k

Ja sam na ovom forumu i na tribini bio vjv najveci kritičar ex trenera SJ. Stvarno sam odvratan nekad bio jer si nisam mogao pomoć i otet dojmu da nije dorastao Dinamu..
    Ali ne sviđa mi se da ti kao stup ove Zone kojeg cijenim 2 mj poslije nepotrebno sad pišaš po njemu i ljudima koji ga vole..
    Na kraju krajeva ovo je njegov Dinamo.
    Nenad Bjelica kojeg volim kao da mi je ujak, koristi iste igrače manje vise kao on. Nije da je Neno koristio Cordobu, Mbukua i MMAe pa s njima dobio 2 u LP. LP su riješili Kule, Sučić, Bati i Špika.

Hvala Sergeju na svemu, zao mi je za sve ružne riječi, ali mi imamo našeg Nenada.

Dinamo i Bjelica= Batman i Robin= Šušak i Tuđman= Ivić i Pašalić= Petković i Oršić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.