• Paggini
    26.1k
    S obzirom da očekujem otvoreniji Slovan, nadam se fkt barem Cordobi na krilu, da razbija te bekove brzinom i snagom na otvorenijem prostoru.

Neno, učini to! Dovoljno je ispatio Juan Jose Cordoba Zapata za svoje grijehe
  • NORTE
    12.2k
    S obzirom da očekujem otvoreniji Slovan, nadam se fkt barem Cordobi na krilu, da razbija te bekove brzinom i snagom na otvorenijem prostoru.

Neno, učini to! Dovoljno je ispatio Juan Jose Cordoba Zapata za svoje grijehe
    Paggini

Očekujem igru bez krila.
    3-5-1-1 slično kao protiv Monaca i Salzburga ili 3-5-2 s Pjacom naprijed kao protiv Osijeka u Maksimiru.

Definitivno bez Ademija u bilo kojoj opciji, prije bi mi igrao Kačavenda.

Koja god formacija ili postava bila očekujem pobjedu, ne priznajem da su nekakvi slovaci, kojima je jedan od glavnih igrača dinamov "višak", bolji od dinama s Bjelicom i 4 reprezentativca Hrvatske.

Bez obzira šta imaju jako puno stranaca i dalje su samo Slovan, daleko iza jednog dinama.

Valja spomenuti i da su oni najgori klub ove LP.
  • tp1997
    611
    Ja mislim da ćemo igrati s krilima. Slovanu su bekovi važan ofenzivan alat i podižu se visoko, imalo bi smisla da imamo krila koja mogu iskoristiti taj prostor i s našim bekovima stvoriti višak, pogotovo ako imamo i Kuleta za centaršuteve/odbijene lopte
  • Fanboy
    2.8k
    Neki sažetak...
    Na početku sezone smo popljuvali Kuleta kao i obično, on trpa kao stroj....
    Onda smo napali Špikića koji je zabio važan gol za 1:1
    Nedavno su bili napadi na Pjacu, ima danas dvije asistencije i igra sjajno
    Bile su kritike na Torrentea, čovjek gromada u obrani...
    Čak i Ogiwara nakon kritika je spasio sa gol linije kod 1:2 i održao nas u utakmici ...

Jel mogu platit kritike da nemam šanse dobit na lottu ? :D
  • Li d1986
    117
    Sad mi je jos vise zao Monaca...mogli smo osigurat ligu prvaka i posvetit se HNL-u do 2.mjeseca...ali budemo sljedece kolo :strong:
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Hvala Bayernu što nam je spasio sezonu
  • San Lorenzo
    16.9k

Ma da smo tu utakmicu dobili vjerojatno bi prosuli bodove na jednoj od ove dvije...ne treba žalit za onim.
  • Markelo
    2.8k
    Opet dobivamo bez problema ekipe ovakvog ranga kao što je Slovan i to na gostovanjima. Dosta mi je više bilo toga da nas u Europi naguzi jedan Ballkani ili 2 put Viktorija Plzen.
  • Borovljanin
    137

Ne treba žaliti za ničim. Ostale su još četiri utakmice, od toga tri doma. Samo hrabro.
  • hardek
    3.1k
    Moramo dobiti Goricu za vikend. Moramo nastaviti graditi na ovim pobjedama, momentum je sve
  • Bosna86
    11.8k
    Ajmo sad nabiti Goricu, ali bas nabiti…. DA NAŠI TROVAČI POCRKAJU OD MUKE… Može se i na pošteno

AJDEEE, Ajdeeeee
  • jedan u nizu
    9.2k
    Jako mi se svida okomitiji pristup napadu.

Dakle kada nam vezni igrac primi loptu oko centra, on se okrece s njom oko igraca i trazi pas prema naprijed. Baturina i Sucic prednjace u tome, a dovoljno su brzi i tehnicki potkovani da to mogu izvesti i povesti novi napad.

Do nedavno smo igrali tako da bi igrac primirio loptu i vratio Misicu ili obrani pa da se od tamo kreira napad. Nakon toga bi imali problem sa postavljenom obranom i premalo prostora za ofenzivne igrace.
    Ovako igramo na manje postavljenu obranu i krila nam imaj prostora.
    Jedan Pjaca moze konacno lomiti igrace u trku, dok mu je to problem kada su dvojica ispred njega.
  • Paggini
    26.1k
    Ajmo sad nabiti Goricu, ali bas nabiti…. DA NAŠI TROVAČI POCRKAJU OD MUKE… Može se i na pošteno

AJDEEE, Ajdeeeee
    Bosna86

Najtrijezniji post Zone večeras :heart: :hearts:
  • flexXy
    2.4k
    Kako je lijepo bit dinamovac
  • Jurki
    12.6k
    Prije desetak godina mi bi ovakve utakmice glatko gubili.
    Eto kaj znaci trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.