• Daliban
    2k
    Također ovo je velika laž. Znaš li koliko je 2018 i 2019 bilo ljudi na HNL tekmama nakon uspjeha poput Fenerbahceta i Atalante?
    2800
    DrawTube

I svjedočimo rastu iz sezone u sezonu, a nismo gubili titule. Zagrebačku publiku prvenstveno zanima nadmetanje s ostalim europskim gradovima, ne nadmetanje sa Splitom. Tovare to toliko gura jer su neuspješni svih ovih godina, oni prvo moraju dohvatiti nas.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Zagrebačku publiku prvenstveno zanima nadmetanje s ostalim europskim gradovima, ne nadmetanje sa Splitom.Daliban

Zagreb bi trebao zanimat prvenstveno Dinamo a ne nekakav "hype".
  • Zagi
    8.3k
    Joj Ban, imali smo tu raspravu toliko puta.
    Niti porast niti pad posjetitelja na stadionu nemaju singularni uzrok.

Uostalom imaš temu preko 100 stranica o tome.

Pišeš isključivo iz svoje perspektive. Ima i drugih.
  • Dada
    0
    Ako poslije derbija u Splitu bude ovih 7 ili manje bodova zaostatka neće biti problema za obranu naslova prvaka jer je raspored puno bolji ,a i momčad će se posložiti, krenut će pobjede za pobjedama i to će biti još jedan naslov prvaka...
  • Daliban
    2k
    Zagreb bi trebao zanimat prvenstveno Dinamo a ne nekakav "hype".NitkoBitan

To je za manjinu. Ako želimo hrpu ljudi na tribinama, pogotovo na novom stadionu koji će nadam se biti barem duplo veći od sadašnjeg, onda će dobar dio toga biti ljudi koje je povuklo zbog hajpa. Ne znači da će svi ti ljudi i ostati samo na račun toga, ali to je način za dovesti ih na stadion i početi razvijati neki dublji odnos kroz naviku. Dio će uvijek ostati na toj razini hajpa jer su posvuduše, ali većina ljudi nije toliko plitka. Hajp je samo način za započeti nešto.

Niti porast niti pad posjetitelja na stadionu nemaju singularni uzrok.Zagi

Sve pet, ali da DInamo nekoliko sezona zareda loše rezultate i skače iz sezone u sezonu između drugog i petog mjesta, vjeruj mi da ne bi došlo do porasta broja gledatelja, naprotiv. Možda bi donekle bilo kompenzirano rastom popularnosti HNL-a općenito, ali to ne bi bilo uzrokovano našim lošim rezultatima. HNL-u popularnost raste svih ovih godina.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Nema nikakvih problema, dobijemo preostale 24 utakmice i sigurno smo prvaci. Kaj je najbolje, meni to uopće ne izgleda kao nešto nemoguće, imamo najbolji i najširi kadar, bilo je problema, bez daljnjega, sad treba krenuti mljeti tu HNL boraniju. Prvi korak je pobjeda u Bratislavi jer onda najvjerojatnije prolazimo ligaški dio natjecanja Lige prvaka.

Ili sam ja nepopravljivi optimist...

@blubach ma ja računam na četiri boda protiv Celtica i Dortmunda doma, to je to :cool:
  • blubach
    423
    Prvi korak je pobjeda u Bratislavi jer onda najvjerojatnije prolazimo ligaški dio natjecanja Lige prvaka.Dr Hofmann

Sa 7 bodova sigurno ne prolazimo. 9 bi najvjerojatnije bilo dovoljno.
  • Kaktus Car
    591
    9 bodova je 99,9% dovoljno. Zato je i dalje velika šteta zbog ispuštanja 2 boda protiv Monaca.

Nekakve projekcije su da bi ove sezone i 8 bodova moglo biti dovoljno uz pristojnu gol razliku (tu poraz protiv Bayerna jako odmaže) i teško da se taj minus može nadoknaditi (za to bi vjerojatno trebalo nakantati Slovan). Vjerojatno će trebati bar 9 bodova.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Bilo bi zanimljivo da mi i Bayern budemo nakon 8 kola između 9 i 24 mjesta i da nas ždrijeb opet spoji u playoffu.
    Uff kako bi im sve vratili sa kamatama sa Bjelicom na klupi :rofl:
  • Keyser Soze
    10.5k
    Pobjede protiv Slovana i Celtica nas vode dalje, računica je jasna.
  • Kepec
    6.3k
    Ja sam odavno prestao predviđati rezultate Dinama jer to baš nije normalno kad je u pitanju Dinamo.
    Mi smo u stanju ispasti iz kupa od Bjelovara, pa tjedan dana nakon srušiti Borussiju doma ili 22.1. iznenadimo Engleze pa par dana nakon nas iznenadi Istra.
  • strumfich
    230
    Taj direktan plasman se aktivira samo ako si prvak tako da bi eventualni gubitak naslova imao još više gorak okus.marcio amoroso

ili ako osvojimo LP :eyes:
  • cibona
    3.4k
    Ako bude branio u Bratislavi - Zagi će biti na razini i istovariti se u usta svim veleumovima koji pljuju naše igrače. Posebno ovi koji bi na račun RPG-a i sličnih tjerali legende jer ih pozivaju na redJos-Optimus

A ako ne bude branio dobro? Hoće se onda ovi drugi posrati po prvima ili ćemo se pak svi međusobno srati jedni drugima u usta zato jer je nečiji mezimac dobio 5 minuta slave u nekoj utakmici.

Baš se pretjeruje s polarizacijom u zadnje vrijeme te se na žalost svako malo stvara podjela među navijačima zbog banalnih razloga poput "moj igrač je bolji od tvojeg".

Ps. ako nam je Zagorac, koji je dinamovom puku poznat isključivo kao osoba koja trofejom skriva međunožje, legenda kluba, onda se ozbiljno moramo zapitati što nije u redu.
  • Jurki
    12.4k
    ili ako osvojimo LP :eyes:strumfich

mi cemo se prije pobit međusobno nego kaj osvojimo Ligu prvaka.
  • Davieboy86
    254
    I Celticu se konstantno prica kao da su to vec 3 sigurna boda, a ja dugo nisam gledao bolji Celtic. Bez obzira na taj raspad sistema protiv Borussie odgovorno tvrdim da cemo imati problem sa Celticom.Jos od Bobanovih vremena Milan simpatiziram u Seria A i usudim se reci da cemo bolje proci sa Milanom nego Celticom. Milan je jedna vrlo vrlo labilna momcad sa velikim problemima, ne postojecim automatizmima, upitnim pojacanjima i po meni nedoraslim trenerom. Dakle treba prestati ponavljati isti narativ kao 3 sigurna boda protiv Škota .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.