• Paggini
    24.7k
    S obzirom da očekujem otvoreniji Slovan, nadam se fkt barem Cordobi na krilu, da razbija te bekove brzinom i snagom na otvorenijem prostoru.

Neno, učini to! Dovoljno je ispatio Juan Jose Cordoba Zapata za svoje grijehe
  • NORTE
    12.1k
    S obzirom da očekujem otvoreniji Slovan, nadam se fkt barem Cordobi na krilu, da razbija te bekove brzinom i snagom na otvorenijem prostoru.

Neno, učini to! Dovoljno je ispatio Juan Jose Cordoba Zapata za svoje grijehe
    Paggini

Očekujem igru bez krila.
    3-5-1-1 slično kao protiv Monaca i Salzburga ili 3-5-2 s Pjacom naprijed kao protiv Osijeka u Maksimiru.

Definitivno bez Ademija u bilo kojoj opciji, prije bi mi igrao Kačavenda.

Koja god formacija ili postava bila očekujem pobjedu, ne priznajem da su nekakvi slovaci, kojima je jedan od glavnih igrača dinamov "višak", bolji od dinama s Bjelicom i 4 reprezentativca Hrvatske.

Bez obzira šta imaju jako puno stranaca i dalje su samo Slovan, daleko iza jednog dinama.

Valja spomenuti i da su oni najgori klub ove LP.
  • tp1997
    566
    Ja mislim da ćemo igrati s krilima. Slovanu su bekovi važan ofenzivan alat i podižu se visoko, imalo bi smisla da imamo krila koja mogu iskoristiti taj prostor i s našim bekovima stvoriti višak, pogotovo ako imamo i Kuleta za centaršuteve/odbijene lopte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.