• Jurki
    12.4k
    mi se nadamo ulaganju u Dinamo2? Mislim da je to nemoguća situacija.Hambi

Ak necemo ulagati u skolu.. onda nam nema spasa.
    Trosak filijale i Dinama II, nije glupost koja se nece isplatiti.
    Isplatiti ce se milijardu posto.
    Bubam bezveze cifre.. da se u filijalu ulozi godisnje 2-3 milijuna eura.. siguran sam da ta filijala moze kroz nekoliko godina postati samodostatna i da sama sebe financira kroz prodaju igraca koji nisu za Dinamovu prvu momcad.

Kuzim da se nije mozda ove godine moglo naci najbolje rjesenje kaj se filijale tice. Jer su ovi ljudi tek dosli u klub.
    Tko bar malo prati.. zna da nemres forsirati klince iz svoje akademije bez druge momcadi i filijale.
  • Daliban
    2k
    Mikić je kroz pripreme već pokazao da se može nositi sa seniorima. Štoviše, itekako je odskakao.

Pavić je pod ugovorom, Mikić nije.
  • sebenico
    683

O klubu u kojem bi razvijali mladce je sadašnji sportski direktor, a prije toga direktor škole, govorio na svojoj uvodnoj presici gdje je predstavljao svoju viziju i planove. Od tada, a sada prolazi 9. mjesec, nema apsolutno nikakvog, ali nikakvog, pomaka. Škola i stadion su dva ključna momenta oko kojih bi se trebali svi maksimalno angažirati jer su to temelji na kojima će klub u budućnosti egzistirati. Nekako sve izgleda kao da se obje stvari zanemaruju i da se smatra da će sve netko drugi uraditi ili da će se igrači sami od sebe razviti. A neće...
  • Hambi
    12
    pa kresanje proračuna i mjere štednje,mi ne zvuče da se kreće u nekakva velika ulaganja
  • Crusades1986
    13.2k
    Pa dobro, daj mi primjere gdje se kreše proračun i koje su mjere štednje na snazi.
  • Zg123
    461
    Evo ga poceli šizo upisi, ne valja skola, ne valja nista i blizi se propast
  • Jurki
    12.4k
    kaj smo trebali dozvoliti da nas Slovenci oderu?
    Ne zelim biti advokat Maricu ali evo ti primjer Radomlja i kmecavaca.. zaletjeli su se u taj posao.. i kurcina od svega.
    Bolje naci filijalu i 6 mjeseci kasnije nego se zaletjeti u nekaj i nepoluciti rezultat.
    Ljudi pa nije ovo FM de ti mores sve mijenjati preko noci.
    Filijala kad se najde, nam treba posluziti vise od desetljeca minimalno.
  • Sajla
    5.5k
    kresanje proračunaHambi

to smo već prolazili. postoji kresanje proračuna na način "nećemo više nikome nuditi plaću preko 100k eura i ne plaćamo odštete" i kresanje proračuna kad "nećemo više svakom izlaznom junioru davati ugovor kojim će si osigurati egzistenciju s 18 godina i imati na plaći 60 igrača od kojih će 35 biti na posudbama bez da ikad odigra minutu za prvu ekipu".
    a ima i nešto između.
  • Omake
    3.2k
    Svaki put isto. Neočekivan loš rezultat i pun forum fuzije Kasandre i Jacquesa fatalista.
  • Laugreano
    2.5k
    Stari moj, klinci dobili 2 glupa gola, i odmah krenu upisi da skola ne valja, da uprava radi los posao...Strašno!
  • Bernard
    583
    očito ljudima treba iznova ponavljati dok ne shvate, pa jbt imam doma jednog takvog koji pročita samo naslov i veli etoga dinamo u kurcu nema se para ide se u kresanje budzeta.
  • Jurki
    12.4k
    ma bezveze.
    Neki ne kuze da nemres usred sezone upasti u neki klub i sve izokrenuti za 180 stupnjeva i taj klub pretvoriti u svoju filijalu.
    Isto tak ne kuze da nemres osnovati samo tak drugu momcad.
    Za svaki takvi potez treba vremena i procedura koja to vrijeme iziskuje.
    Promjene u skoli su zadnje koje se vide obicnim promatracima.
    Vrba, Jakir junior, Šunta, Pavic, Mikic.. sve igraci koji mogu kroz godinu dve tri upasti u prvu ekipu.. da, ne valja nam skola.. treba sve polijati z benzinom i vuzgati.

Edit: kao da je YCL mjerilo icega? Odlican poligon za skolovanje klinaca.. nista vise i nista manje.
  • Hambi
    12
    ovo je moj zadnji post u ovo kratko vrijeme.
    Očito niste svjesni,situacije.
    Ili su vam uvjerenja i uspjeh prve ekipe,sve na svijetu.
    Nismo vise uz bok najvećim školama europe.
    A zašto nismo? Zato jer nam je posljednje 2-3 sezone,jedini i čitavi cilj bio seniorski rezultat i igranje europe. Pri tome smo zapostavili školu,pa smo tako ostali bez onog sto nas je krasilo.
    Kako će iz juniorskih čizama Mikic,sunta ili bilotko dospjeti u prvu ekipu?
    Način odrastanja nekad je bio Dinamo 2 i tu su dečki svi imali oni 16,17,18 godina igrali stvarali i napredovali uz adekvatne uvjete i kadar.
    Sad će mi netko reci,da će karikiram,jedan Pavić otic na posudbu u Jarun,trenirat sa igračima di nekolicina nema kvalitetu za 2.ligu,imat trenera nekog tamo žblj,i za godinu dana će doći i bit će spreman?
    A druga solucija? Da će kao do sad sjedit i kod 3:0 ući zadnjih 15 minuta kad držimo loptu i čekamo kraj? Tu će napredovat i skupit iskustvo?
    Dajte dečki,nerealno smo u banani sa školom i mladim igračima već 3 sezone. A evo dolazi i 4.
    Molim nekog da mi navede igrača Dinama,koji je bio na posudbi u nekom klubu,pa se vratio u Dinamo i participirao nekakvim ozbiljnijim minutama,a da to nije Josip Sutalo.
    Sve ostalo je bilo Dinamo 2 ili lokomootiva-direktan transfer.
  • Carrasco
    4.3k
    Naši su među tri najmlađe ekipe u LP. Mogu igrati i igrači koji su 2005. godište, a nama je većina igrača 2007., a neki i 2008.godište.
  • Jurki
    12.4k
    vec je milijardu puta napisano na ovom forumu da je gasenje Dinama II..jedna od najvecih gluposti od osnutka kluba.
    Svi smo svjesni da nam treba filijala i Dinamo II.
    I oko toga nema diskusije.
    Al jbg memres godine sranja, zanemarivanja i bolikurcine popraviti u par mjeseci.
    Da je jebenom panduru i Perasici bar malo bilo stalo do kluba, sad bi imali bar Dinamo II.
    Razjebat je nesto lako i brzo ide.. ali nekaj opet osoviti na noge.. za to treba vremena.

Edit: Procitaj sve postove od pocetka u ovoj temi vezane na Dinamo II i filijalu.. vjerujem da ce ti sve biti jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.