• Daliban
    2k
    Pozabavite se malo selekcijom u mlađim kategorijama, uključujući selekciju trenera.
  • BBBaranja
    2.6k

To da je 2:0 najopasniji rezultat su puste priče, kako je jedan moj trener rekao daj ti meni svaku onda da krenem s 2:0..
  • Daliban
    2k
    Gledam utakmicu i mali Mikic je ok, al nije mi tu vise ništa jasno s tim epitetima za klince rasturaju, kidaju itd. Pogledao sam 10 utakmica juniorskih ove godine(većinu uživo) i ni na jednoj nisam vidio nikoga da posebno odskace(to govori i minutaža i rezultati), a vidim nakon svake tekme komentar Mikic rastura i pitam se jesam li slijep.Miro Vugrinec

Ova se poanta može napraviti i bez upiranja prstom u Mikića čisto stavljanja naglaska radi. Mali se već pokazao na pripremama s prvom ekipom, proglašen je i igračem turnira na Ramljaku. Tanko je ovo, ali nije tanko zbog Mikića.
  • Hambi
    8
    Šteta za dečke,ali jedna velika sramota za pojedine komentatore na zoni. Oni su htjeli nakon 2:0 i dobre igre,primit dva gola?
    Oni igraju da izgube?
    Kako vas sram nije,neki još imaju 16 godina.
    Osvajaju turnire,predstavljaju Dinamo već 10 i vise godina kroz razne kategorije. Neki iskaču,neki odlaze ali ne možeš mi reci da djeca ne daju sve od sebe i žude za pobjedom svaku tekmu.
    Sramota me je uopće ulazit u raspravu sa takvim ljudima,onaj ko je igrao nogomet zna sto znaci bit bolji i pred kraj ti se unese nervoza..strah od pobjede.
    Mislim dw je danas ovaj forum dotaknuo dno.
    I nadam se da će Dinamo Ostat na jebenim RPG-ovima i Cordobama,jer ovo nase očito ništa ne valja.
    Sretno vam bilo u večerašnjem pljuvanju,dobra uvertira.
  • Paggini
    24.8k
    Bolje da nauče kako se nositi u ovakvim utakmicama sad, jer kad dođu u seniore bit će prekasno. Dobra škola klincima, sretnije neka bude velikim dečkima.
  • Jurki
    12.4k
    Nakon svake utakmice klinaca u LP se vrte jedni te isti komentari.
    Cinjenica je ta da je ovo njima skola. I ne kuzim tolku nervozu.
    Nek gube ili sjebu utakmice i to treba.
    Bolje sad da prođu ovak nekaj nego da se to desi u prvoj ekipi.

Isto tak ovo je pokazatelj da u skolu treba jos vise ulagati.
  • sebenico
    673
    Škola nogometa je u krizi. Evo već dvije pune godine, skoro tri, od Baturine, nismo afirmirali niti jednog igrača iz svoje akademije. To je porazan podatak za klub koji se diči radom s mladima.
    Ono što se treba podići na višu razinu su kvaliteta struke koja radi s mladima, selekcija i skautiranje mladih talenata iz okruženja. To se treba vratiti na razinu kad je Jozak vodio akademiju i kad se igralo al pari s najboljim mladim akademijama svijeta. Sada to više nije tako.
  • Sajla
    5.5k
    problem s ovih 2-2 je ako smo mi ovdje više razočarani od njih koji su igrali. vjerujem da nije tako. ako 1-2 od njih bude prvotimac Dinama, a još ih par napravi nekakvu karijeru i možda donese koji euro, to je već uspjeh. šteta je da se ovakve lekcije uče u juniorskoj LP, ali puno manja nego da to bude u seniorskom nogometu. možda nekome od njih to bude i koristilo u nekoj budućoj utakmici kao što je bila ona seniorska s Monacom. tome služi juniorski nogomet. a da imaju koju minutu u drugoj ligi s Dinamom 2 možda se to danas ne bi dogodilo.
  • don
    6.8k
    koliko loša generacija
  • Jurki
    12.4k
    Nebi rekel da se bas tak lose radi.
    Ima tu nekoliko igraca koji bi mogli napraviti dobre karijere.
    Tim deckima trebaju jace utakmice.. gde ih se bu iz kola u kolo stavljalo pod pritisak i da igraju protiv puno starijih igraca..

Jbg sve price o akademiji se vracaju na filijalu i Dinamo II.
    I stalno u krug. Tak dugo dok se ta problematika ne rijesi.. bu isto.
  • Hambi
    8
    bravo kolega,mislim da postoji tu još faktora iz prošlosti sto se tiče škole,ali nećemo o njima.
    Moram se nadovezati na tu situaciju,jer smatram da smo u ogromnoj krizi.
    Pričamo trenutno o dvojici juniora,koji su pokazali kroz pripreme,revijalne,prijateljske utakmice,pa i kroz juniorsko prvenstvo,da mogu da zele i da su netko u kog se isplati ulagati. Dapace zna se o kome pričam,a da ta dvojica imaju još ugovor 7 mj samo. Pri tome ne govorim da su igrači u ovom trenutku za početnih 11,nego igrači koji bi slj sezone trebali ozbiljno participirati. Znanje,iskustvo igrača se stječe IGRANJEM,to već zna i čistačica u klubu.
    A sta mi radimo s njima? Jedan sjedi već 12 kola,a drugi igra juniorsku ligu,da ne govorim dalje.
    Kolko smo uložili u ekipu,sto seniorsku,pa i školu nogometa vidi se iz priloženog. Uložili smo nazalost minimalno.
    Ne da nemamo plan razvoja mladih i adekvatne trenere u juniorskom kadru,nego nemamo niti P od Plana.
  • Crusades1986
    13.1k
    od Baturine, nismo afirmirali niti jednog igrača iz svoje akademije.sebenico

Petar Sučić
  • Hambi
    8
    Kolega,u trenutnu šparanja u klupskom proračunu i kupovina stranaca za kikiriki,mi se nadamo ulaganju u Dinamo2? Mislim da je to nemoguća situacija.
  • Crusades1986
    13.1k
    Možes li argumentirano napisati dokaze koji idu u prilog tvojoj tezi da se špara u klupskom proračunu?
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Ova se poanta može napraviti i bez upiranja prstom u Mikića čisto stavljanja naglaska radi. Mali se već pokazao na pripremama s prvom ekipom, proglašen je i igračem turnira na Ramljaku. Tanko je ovo, ali nije tanko zbog Mikića.Daliban

Daliban znaš da tebe stvarno jako cijenim i da imaš dosta kvalitetnih upisa sto mnogi ne vide. Nije mi ovdje nikakvo upiranje u Mikica, on mi se tu našao za primjer samo jer ljudi su takvi da kad s nekim krene hype onda im je dosta bilo sta da netko napravi da kažu woow sta ovaj radi, rastura, Itd. Za ovog malog sam skužio na zoni koja god je tekma, već u 15-20 min idu dva tri popularna komentara mali Mikic ubija Itd. Ništa jedan igrač ne može biti kriv, niti je mali ista kriv ua ovo danas, dapače pisao sam taj komentar dok smo vodili. Samo pokušavam sagledavat objektivno da se ipak radi o juniorskoj konkurenciji i da je tu uvijek bilo igrača koji jako jako puno odskaču, a ovdje nažalost kod nikoga to ne vidim. Osobno mislim da kod Mikica je stvar trenutno slabih fizičkih predispozicija i da zbog toga ne dominira, pa ne vidim način kako bi i u seniorima bio dobar još uvijek bar na razini Dinama. Naravno nekom treba malo vise vremena da fizički sazrije i to ne znaci da mali neće biti top igrač nego kazem nije realno stalno kićenje epitetima pojedinaca jer je to popularno i jer su označeni kao next big thing. I mali Pavić ima potencijal, ali i on mora jos puno toga pokazati da bih dao ruku u vatru on je taj. I slažem se treba najperspektivnijim klincima dati neke lakše utakmice, ali je činjenica da trebutno u prvoj ekipi nema lakih utakmica jer se sa svima mučimo i da teško da bi se klinci odmah snašli u takvim okolnostima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.