• Maxova dijagonala
    1.3k
    sjetimo se kako su završili igrači koji su izbjegavali operacije(primjerice Umtiti),on mora odradit tu operaciju i vratit se iduće sezone spreman ko puška jer nema smisla branit sa takvim leđima...vidi se iz aviona da to nije onaj pravi Neva!
    Trebamo kupit Zeleniku na zimu a Nevi obećat da na ljetne pripreme ulazi sa pozicije prvog golmana što je svakako u strategiji kluba jer je 5 godina mlađi od Zelenike.
    Ako nastavi branit pod blokadama to će izgledat sve gore i gore i opet će letit na klupu tako da bolje je da riješi taj problem u startu
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    zasto uzeti Zeleniku kad imamo Cavlinu kao opciju? Ok, Zelenika je iskusniji jer ima vise utakmica u Hnlu, ali nema mi smisla da se uzme novi golman samo za drugi dio sezone kad ce ti se Neva vratiti iduce sezone, a Cavlina moze biti ili 2. golman ili otici na posudbu u neki drugi klub u Hnlu.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Zato jer je Zelenika stabilan u glavi i idealan za drugog golmana jednog dana, Čavlina trenutno baš ne pokazuje odlike stabilne glave i nekoga tko bi mogao nositi breme Dinama
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    zato što Čavlina JOŠ nije golman sa kojim možemo ić u fajt sa tovarima i riječanima.
    Još je zelen,često kiksa,slaba igra nogom...uglavnom preriskantno jer je velik ulog u igri.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    Po mom mišljenju se Čavlina ne može nositi s pritiskom po viđenom do sada, trebao bi nam stvarno ozbiljan golman da odradi sezonu do kraja u HNL-u i Ligi prvaka.
  • Crni86
    4.6k
    mozda je i ovo razlog zasto trazimo jos jednog golmana ( sta je zeko spominjao)

U tom slucaju mozda stvarno zeleniku dovest na zimu. Zeleni u varazdinu stvarno radi dobar posao.
  • MarK
    690
    Zna li netko postoji li još ona poduža zimska stanka u MLSu kad su neke tamošnje zvijezde dolazile na posudbu par mjeseci u Europu? Ako da možda dovesti Kahlinu?
  • dinamozivivjecno
    2.1k

Kuzim ja sto zelite reci, ali glupo bi bilo da dovedemo nekog golmana na kojeg 6-7 mjeseci nakon vise necemo racunati ili ce biti 2-3 opcija, siguran sam da Zelenika nebi htio doci i braniti do kraja sezone pa da ga se stavi na klupu na pocetku iduce sezone ako sve bude okej sa Nevisticem.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    a ja baš mislim da on apsolutno ne bi imao problema s tim
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    moguce je i to, ali ove sezone je u izvrsnoj formi pa i nije nemoguce da ode negdje vani, sad mu je zadnji vlak za to.
  • bluepower86
    991
    Na zimu dovest Zeleniku koji zraci sigurnoscu i zreloscu.Perfektan u igri nogom i brani bez greske.Osim godina ne vidim razliku izmedu njega,Cavline i Neve.Cak bi rekao da nevedeni dvojac je sklon kiksevima pogotovo Cavlina.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ako ce neva na operaciju ja bi s malim čavlinom probao, mislim da je kod njega samo psiha u pitanju i da ako mu se da povjerenje i kontinuitet utakmica da ce odradit dobro proljece, ne vjerujem da je zelenika i u jednom segmentu igre bolji, a čavlina em je naš em je potencijal za velike stvari
  • vjeko1701
    9.4k
    To bi moglo prići kada bi se do zimskog roka odvojili na barem +10. Čavlina se nije snašao ni u Osijeku, nekako mi je preriskantno baciti ga u vatru ako u prvenstvu gori pod nogama.

Zelenika nama, Čavlina Varaždinu do kraja sezone. Ako ga se na zimu može vratiti iz Osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.