• Nolifer
    8.5k
    @Droljo na aparatima, opet politika za šankom?!
  • NitkoBitan
    18.7k
    Da Hrvatskom zavladaju americki demokrati izgubili bismo identitet koji smo gradili 1000+ godina u manje od jednog stoljeca. Jos bi i trebali klecat pred Srbima i Nepalcima... zivio Donald!

Uz Trumpa i Krista protiv sotonista i komunista :cool:
  • Noel
    6.9k
    Kamalu sam prvi put čuo nakon pobjede Bidena. Ništa mi tolko gađenje nije izazvalo. Onaj njen način govora i osmijeh je živi horor. Svaki put kad ju čujem ko da se samo zlo ukazalo na tvu. Uz sve to još kad se dodaju njeni stavovi.. Od prvog trena sam imao osjećaj da se radi teren za njen dolazak na čelo SAD-a. (zapadnog svijeta). Prva žena još crnkinja. Dobitna maskota za woke propagandu. Ne mogu smislit njen pobjednički govor ak odnese pobjedu. Od njenog zavijanja prenemaganja i deranja će se pretvorit u Čarizarda.
  • Droljo
    8.7k
    Jebote šta uspijem pokrenuti...
  • flexXy
    2.4k
    Iskreno ne razumijem fascinaciju Trumpom, ukoliko se bude drzao svega sta je pricao kroz kampanju onda ce na kraju jedini gubitnik biti Europa. Ukidanje pomoci Ukrajini uz rast proruskih stranaka po cijeloj EU je recept za katastrofu. S druge strane, ako pobijedi umobolna Kamala ne znas sta ocekivati.
  • Droljo
    8.7k

Tak da; nebi se štel mešati...
  • NitkoBitan
    18.7k
    Neka vrsta kompromisa je nuzna za prestanak rata (bome se itekako spominju kompromisi u javnom prostoru), potpuni pobjednik ne moze biti ni Ukrajina ni Rusija, moze eventualno doci do daljnje eskalacije sukoba. Trump je doktor vanjske politike u odnosu na hihotajucu hijenu. Ne mozes samo tako biti pozvan i ugoscen u jednoj Sjevernoj Koreji kao predsjednik Amerike, treba znati znanje.

Pa nije tajna niti misterij da je Trump bolji i "sigurniji" u vanjskoj politici od Kamale (cesto spominjano u njihovim medijima), nije bezveze svijetom vladao mir dok je on bio predsjednik. Kaj god rekao u kampanji Amerika ce uvijek glumit svjetskog policajca, sa njim ili bez njega na vlasti. Doduse sa njim na vlasti ce taj policajac vjerojatno imat vise autoriteta.
  • austrijanac
    4.2k
    Sve manje pišem na forumu, čitam svaki dan, no moram sad pohvalit Drolju našu staru kako zna zakuhat :lol:
  • NitkoBitan
    18.7k
    Uzivat cu barem tjedan dana u meltdownu ukoliko Trump pobjedi...

• San Lorenzo
    16.7k
    Iskreno ne razumijem fascinaciju Trumpom, ukoliko se bude drzao svega sta je pricao kroz kampanju onda ce na kraju jedini gubitnik biti Europa. Ukidanje pomoci Ukrajini uz rast proruskih stranaka po cijeloj EU je recept za katastrofu. S druge strane, ako pobijedi umobolna Kamala ne znas sta ocekivatiflexXy

Aneksija Krima se dogodila 2014. za vrijeme Obame, invazija na ostatak Ukrajine 2022. za predsjednikovanja Bidena i Kamale...plašenje svijeta Trumpom kao mješavinom Hitlera i Staljina pod kojim će se diktatorčići diljem svijeta odjednom povampiriti je neutemeljeno.
  • Eduardo
    20.8k
    Sve manje pišem na forumu, čitam svaki danaustrijanac

Gle, super je što svakodnevno pratiš forum, ali nemoj mi sad postati forum ninja – prisutan, ali nevidljiv! :smile:
  • nemapredaje
    3.6k

Boli me kurac tko će pobjediti jer to više nije politika već showbusiness, ali kad netko uz živućeg Trumpa ismijava govor njegovog protukandidata onda mi je sve jasno.
  • Cif
    77
    Nije tebi niš jasno
  • Noel
    6.9k

O tom i pričam. Ako je ženska uspjela jednog od najvećih manijaka Trumpa prešišat u toj kategoriji onda znaš kakva je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.