• Laura
    50
    ma znaju se kao duze vec i navek mu se smiluje umjesto da mu veli da nemre to tak..
  • Dinamosaur
    1.6k
    a niš... onda ga vozite. Poslije se zahvali frendu
  • Laura
    50
    Nemo ga vozili sigurno haha, puni smo fala bogu.
    Nek se snajde, nebi ga zeli ionak.
  • Dinamosaur
    1.6k
    nije problem u žicaru. Nego kak ti ga je frend uvalio, ili htio.
    Ovaj bu rešil prevoz ili kartu. A prevoz još nije..
  • Laura
    50
    Ma rekla sam frendu kaj ga ide i odjebala ih obadvoje, nemre to tak.
  • Neron53
    825

Glupost...covjek je jos prije 2 dana uzeo flix bus za Bratislavu.
    Covjek je takav kakav je ali prestanite izmisljati gluposti o njemu.
  • Laura
    50
    Nije glupost, stvarno je pital dal ga moremo zeti sobom jucer.
  • Neron53
    825
    Ne kazem da si ti napisala glupost nego sve te gluposti koje se nadovezu cim netko nesto napise o njemu. Odmah se nadoveze par ljudi sa glupim komentarima. Cim je nabavio ulaznicu na karatani, frajer je kupio i kartu za Flix. Doduse, morao ju je mjenjati jer je uzeo za krivi datum.
    Covjek iz Broda sam redovito dolazi na karatanu u red
    Ovaj put je dosao iz Sibenika. Kupio je ulaznicu, rijesio i put...nema razloga da ga ekipa sprda.
  • Draž
    1.4k
    sve koje su učlanili neka stanu u kolonu na karatani sa ostalima godišnjacimaJura

Pouzdano znam da i povjerenici i oni "koje su učlanili" stoje u redu na karatani. I da su neki izvisili.
    I kaj buš sad? Kuhal još frke i mržnje prema povjerenicima?
    Prestanite više.
  • Jura
    233
    Nema mržnje prema povjerenicima, neka ih bude što više i da imamo što više članova ali netko u klubu glumi gazdu a a vrijeme gazdi je nadam se iza nas. Vjerujem da će ljudi u klubu to riješit. Idemo danas po 3 boda.
  • criticus
    2.6k
    Gorica 435, laka vam nocLiks90

I za zapad je otišlo preko 600. I to su sve manje više naši...
  • maksimirski istok
    246
    Ekipa pitanje, postoji li šansa da se za utakmicu sa Celticom puste ulaznice iz još nekog sektora za zapad dole osim 1 i 10 i koji od ta dva sektora je bolji odnosno koliko na sektoru 1 smeta zid zbog kojeg se ne vidi sjeverna tribina
  • Šteco
    710
    Postoji šansa da pokoji godišnjak pusti ulaznicu za ZD, ima još mjesec dana do utakmice. Samo treba na vrijeme uloviti.

Oba sektora su loša, ali za bolji ugođaj bi birao sve prije sektora 1. Nit pogled na sjever, niti dobar "zvuk" sa sjevera. (Uz napomenu: na tom sektoru nikad nisam bio, ali pretpostavljam da je tako. Općenito sam na zapadu bio samo na dvije prijateljske uoči ove sezone, a samo jednom prije kad sam nakon 15 min izašao i otišao po kartu za sjever, mislim da je to to)
  • ShanKu
    971
    pratit svaki dan stanje na online prodaji, nema predaje i imal budes kartu ;)
  • Liks90
    2.3k
    Gorica 463
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.