• Purgeri
    867
    Sigurno se i tada grabilo i iz kapaciteta kaveza, ali je u Munchenu bilo skoro 3500 mjesta i nije se primijetilo. Čovjek je tu otvoreno rekao da mu je član izvršnog odbora omogućio karte.

Na 1100 karata se primijetilo.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    @Kepec

Sve pet, slažem se ja sa tvojim napisanim i što si htio reć, zato sam i u "litanijskom" tekstu naveo glavni problem je komunikacija kluba prema van.

Sigurno je da se moglo puno bolje iskomunicirat to sve, npr.da su samo napisali koliki je broj karata na karatani i da se drže toga da, negodišnjak ne može uzet prije godišnjaka, znaci da se prije svega tretiraju ljudi sa godišnjom(ona bi trebala predstavljat u ovakvim stvarima benefit) malko bolje nego recimo članovi i pogotovo nečlanovi.

A ovi što su se patološki zgražali i žalili na to sve(fejs komentari) žalit će se uvijek, jer je u tome ogledalo Hrvatskog čovjeka, samo nešto kuka i jadi, a da stane u govno mislio bi da je do sreća i dar sa neba.
  • Boycie
    1.4k

Nismo ovi dole da je svaka šuša Torcida i nedaj Boze da imamo takav mindset, ali nisu ni ovi omjeri realni, kolko ljudi je proslo kroz grupu i bilo unutra u nekoj fazi zivota, koliko ih je i dalje tu ali nisu ona najaktivnija jezgra grupe koja trenutno sudjeluje u svemu. I to je sve ok i tako treba biti, ali ne volim opcenito ovo odvajanje i dalje zescih navijaca od imena BBB, zna se sta je trenutna jezgra i to sigurno nisu svi sa popisa u Munchenu, ali isto tako ne mozemo reci da ni veliki broj onih kojih nema na popisu grupe nisu BBB.
    Tako da sigurno se puno veci broj dinamovih navijaca veze uz BBB, na kraju krajeva i dalje stalno sudjeluju u aktivnostima na razne nacine te cine siru brojku grupe.

Sto se tice aktualne teme, sve nesto okolo naokolo, a zapravo se radi o klasicnom hrvatistanu, svakodnevno ljudi koriste stelu u svim sferama u zivotu, pa je kao cudno da je to sad i u situaciji sa kartama.
    Realno ne bi ni bilo karata kad bi svi povlacili neke veze i vezice.
    Isto tak vjerujem da ajmo rec od tih 500 fantomskih karata, 300-400 je doslo u ruke zescih navijaca, vecinom godisnjaka koji se nisu htjeli 'kockati'.. da li je to nacin ili ne, nek se svako zapita sam...
    Ja cu samo dati primjer jednog navijaca koji ima prostorije nedaleko od stadiona, koji vjerojatno zasluzuje kartu svaki put da mu dodje omotana u masnu, a odbija biti na popisima i stoji u redu za kartu svaku tekmu, a napravio je za grupu sto vecina nece za 10 zivota.

Sve u svemu radi se prevelika drama, ali isto tako opravdana su neka pitanja i treba biti jos transparetniji... to vjerujem svi zelimo.
  • Droljo
    8.7k
    Ako već mora ići grupi nek ide 20% max koliki god kapacitet bio. Pa nitko nikome ne brani da stane u red i kupi kartu.
    To bi po meni bilo naj poštenije. Ali to je samo moje mišljenje...
  • Liks90
    2.3k
    to ti je na npr kapaciteta od 1500, 375 ulaznica za “grupu”, a to je premalo…već kad si spomenuo okvirno 20%, grupa dobiva onoliko ulaznica koliko se smatra da treba u odnosu na kapacitet
  • Droljo
    8.7k

Zašto bi bilo premalo? Zapad, istok nisu navijači dinama? Staneš u red i kupiš kartu... Znaju se uvjeti. Godišnja, članstvo itd
  • Liks90
    2.3k
    jesu, ali grupa je grupa, zna se ko ide svuda i zna se ko skuplja pare za sve kaj treba po pitanju Koreo i svega dobrog za tribinu…i zna da jedino grupa ide u pm na gostovanja Itd…niti zapad niti istok, njih 5% neće otic u npr Split, Osijek, rijeku, temisvar, Trondheim… i neka daleka gostovanja…znam osobno jer sam bio i na 3000 km dalekim gostovanjima, na kojima su uglavnom ljudi koji se nazivaju grupom. Naravno to je moje mišljenje, složili se neki ili ne… šta ako netko bitan iz grupe stane u red i izvisi? Ili ako ga nema na popisu jer eto ograničen je kapacitet? Nemoze se tako to Radit…u ovom slučaju je grupa bila maksimalno korektna i ograničili su broj ljudi, bas iz razloga da i drugi članovi i godišnjaci dodju do ulaznica
  • Neron53
    809

Radi vjerodostojnosti moram te ispraviti.
    I ja sam nekoliko puta napravio i poslao popis, i na taj nacin rijesio ulaznice , iskljucivo kad je bila najava da ce sve ulaznice mimo popisa biti online.
    I ovaj put su bile takve najave.
    Ali ; cekao sam sa drugima za svoje neke frendove jer mi je bilo lakse to odraditi nego njima.
  • Droljo
    8.7k

Sve 5.
    Al opet velim da svako tko želi može stati u red i kupiti kartu ako ne uđe u 20% grupinih. Idemo i krug tak da ja se gasim za večeras... Živeli
  • Petar86
    921
    nabavio Kapetan
  • Boycie
    1.4k
    fala kaj si me ispravio. Nije to ni bila poanta upisa na kraju krajeva, na popis si slao ljude koji siguran sam to apsolutno zasluzuju, ali za neke druge si stao u red, a mogao si vjerojatno jos zagrabit. Respect. Hocu rec da puno ljudi koji imaju itekako kredita za svoju dinamovstinu, rade na isti nacin, postuju grupu, daju im prvenstvo karata, odobravaju to, tako treba i biti, a za svoju kartu se bore na legitiman nacin.
    A sad, bio bi i sam cinican da npr London imamo 1000 karata samo, imam sve rezervirano, unutra sam 25g na 90% domacih i 50% gostovanja, stotine i stotine pa vjerojatno i blizu soma tekmi u nogama sa svim klubovima koje smo pratili, te po svim parametrima 'zasluzujem' tu kartu, a da kazem da ju mozda ne bi preko neke stele sredio u toj situaciji. To je taj problem malog kontigenta karata. Ovako sa 3 soma karata, najnormalnije cu vjerujem doc do karte.
    A nekad u buducnosti nadam se kao i svi, kad ce loyality proraditi i stvarno se vrednovati, oni koji 'zasluzuju' mirno ce spavati. Da sve ide ko po spagi.
  • Miro93
    2.8k

Ne bi vjerovali, ali da, ima ljudi koji imaju 150 gostovanja i na svakoj domaćoj su i prošli su raznorazna sela, doba najveće represije, Bugarske, prijateljske i ostale pičke materine i nisu iz Zg pa se nikad nisu nigdje previše gurali pa tako nisu ni na popisima. Sreća i Bog, uvijek se snađu...
  • bluepower86
    987

Tako je,sigurno necete vi anonimno na forumu zone odlucivat o postotcima karata koje ce grupa raspodijelit.Skulirajte se ljudi malo.
  • Jura
    231
    Povjerenicima oduzet pravo dobivanje karata, sve koje su učlanili neka stanu u kolonu na karatani sa ostalima godišnjacima
  • ShanKu
    949
    Samo da se sad još dodatno ne podijelimo preveč zbog tih karata, več jesmo podijeljeni ali ne bi bilo dobro da idemo sad na još manje komadiće.
    Bude se sve ispravilo več na sljedečem gostovanju ili u Velikoj Gorici, dvije takve greške u nizu i sami znaju, da bi nastala potpuna ludnica u klubu i oko kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.