• blubach
    428
    375 ulaznica za “grupu”, a to je premalo…Liks90

Ovo mi je baš upalo u oko, znači 375 je premalo. Dakle pretpostavljam da se onda računa barem 600, 650 za grupu? I ak se za povjerenike, sponzore i ostale uračuna kojih 150-200, dolazimo blizu ove brojke karata za slobodnu prodaju za Bratislavu (ne kažem da je takva situacija sad bila, ali imala bi smisla).
    Osobno nemam problema s tim da se tako iskomuniciralo.
    Možda klub ni nema točan uvid koliko karata ide u samu grupu, ali sigurno ima ljudi u grupi koji znaju koliko se ukupno dobilo karata pa bi to neslužbeno i mogao javiti. "Čujte, 95% ulaznica ide grupi, sponzorima, povjerenicima itd, ostaje vam tih 5% na karatani".
    Naravno da bi i to izazvalo bijes ljudi, ali sigurno puno manji nego sad.
  • DrawTube
    5.3k
    Tema ulaznice prije 8 mjeseci - "danas prodano 600 ulaznica a tekmu prije u isto vrijeme prodano je 450"
    Screenshot-20241104-204623-Chrome.jpg

Kad se sjetim, suza krene...
  • Liks90
    2.3k
    nisam rekao to…ali ima bar 500 ljudi koji idu stalno svuda i to je neka brojka cca koja bi se trebala računati da kontigent od oko 500tinjak ulaznica ide minimalno grupi, neću ulaziti u to dali je tako sada bilo ili nije, ali po meni je to uredu da za svaku tekmu koja ima kapacitet 1000 plus za gostujuće, ide bar 500 za grupu
  • Liks90
    2.3k
    ne kužim poantu, sad smo na 427 prodanih, ono je izvještaj za Maksimir protiv Gorice, neznam kakve veze ima sa ovom tekmom
  • deda
    33.8k
    Želi reći stara dobra vremena.
  • Liks90
    2.3k
    aha to je poanta…sad kužim…kasno je… :rofl: bit će i dobra buduća vremena…
  • deda
    33.8k
    Ponavljam. Ni jedan od povjerenika koje znam nije dobio karte. Štoviše, ni ne idu na temu.
  • BluePhone67
    4.1k
    Zaboravio si reći da neki nejdu upravo zbog toga jer nisu mogli doći do karata za ovu utakmicu i Bratislavu. I još jedna bitna stavka za ovdje bezobrazne i koji trpaju sve u isti koš, Svi Povjerenici Dinamovog Proljeća nisu dobili niti jednu kartu od kluba niti bilo kakvu drugu privilegiju.

Lp
  • blue heart 72
    1.8k
    i da su dobili ja ne vidim problem. Pitanje je količine. Da i svaki povjerenik "dobije" kaj ja znam recimo do 4-5 ulaznica za svaku tekmu, tako da se može napuniti 1 auto, ja osobno sa time ne bi imao apsolutno ni najmanji problem. Ti ljudi volontiraju (naravno nitko ih na to ne tjera), šire bazu Dinamovih navijača po cijeloj državi i dijaspori. Druga je priča da se "dobija" 20-30 ili kaj ja znam koliko ulaznica. Tu se onda otvara i potencijalni prostor za mešetarenje. Po meni prioritet moraju UVIJEK imati Boysi. Njima neovisno o tekmi dati na raspolaganje najmanje 50% kapaciteta gostujućeg sektora, a ako se radi o tkz "škakljivim" gostovanjima i ako treba pun kapacitet. Naravno onim ljudima koji nisu dio grupe (takvih nema puno), a idu na sve tekme kao npr. Azerbajdžan i sl. omogućiti da biraju za koju tribinu će uzeti. Hoće li na "zapad" ili u "kavez" njihova volja i odluka
  • Laura
    50
    Mene je maloprije frend kaj zna onog zicarosa s SB pital za prevoz za Bratislavu za njega, dal moze s nama.
    Covjek je zel kartu i sad vecer pred tekmu nezna kak ici pa bi i u gepek, sam da ide nekak haha.
    Bitno da je zel kartu, a nezna kak ide ni nista.
  • Liks90
    2.3k
    Gorica 435, laka vam noc
  • flexXy
    2.4k
    Grupa mora dobit dio karata
    Igraci i struka moraju dobit dio karata
    Dio duznosika mora dobit dio karata
    Ostali sudionici kluba ne moraju dobit ni jednu kartu.
    Nema smisla prodavat na blagajni 5% ulaznica na ticker pointu, jer to znaci da godisnjaci nemaju nikakvu prednost prvokupa.
    Smrtnici poput nas nekih godisnjaka ce izvisit za ovakve neke utakmice jer nisu dio grupe i nemaju veze.
    Osobno nisam pokusavao ni ici u red jer sam znao sto ce bit po pricama ekipe koja nije vidila Maksimira u zadnjih par godina.
    Vec od Arsenala moramo definirati postotke koji ce se dijelit za pojedinu utakmicu inace ce ovo prerast u nezadovoljstvo koje nije nezanemarivo.
    Amen
  • Dinamosaur
    1.6k
    Mene je maloprije frend kaj zna onog zicarosa s SB pital za prevoz za Bratislavu za njega, dal moze s nama.Laura

Top frend
  • Purgeri
    867
    Ma nikakvih 5 karata. Mogu eventualno dobit najvise 2 karte i to je to. Isto vrijedi i za članove IO, skupštinare ili bilo koga drugog. Kakve veze ako je volonterski, ako to rade da bi dobili 5, 10, 15 ili 20 karata, nek prepuste ta mjesta nekome drugome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.