• bluepower86
    996

Koliko je trebala.
  • NKDZ86
    2.2k
    hvala Bogu, to znam i ja. A nisam tebe ni pitao ništa, tebi je u redu da se ljudi rade budalom, da stoje od 3h ujutro i ne dobe kartu??
  • Tom Hanks
    3.2k
    I šta grupa ima sa time?Niti su oni dobili sve te karte niti su odgovorni za to,uozbilji se
  • Zagreb1992
    1.8k

Pisalo se o ovome već pun k puta zadnjih par stranica..Čekati ponedjeljak i očitovanje kluba oko ovoga ..Pa imaju ljudi još posla uz sve ovo kaj rade
  • Probirštift
    577

Pa ne krivi njih nego ga zanima gdje su nestale karte, ako je grupa dobila oko 500 600karti onda fali dobrih 400+ ulaznica kaj je jako čudno
  • M94
    1.4k
    Sama obavijest o kartama za utakmicu je djelovala drugačije od prethodne za Salzburg, manje informacija i podataka i izbjegavanje točnog broja karata jer se znalo i svjesno se išlo u javnost bez točnog broja.
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/utakmica-slovan-bratislava---dinamo-ulaznice-za-navijace-dinama
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/utakmica-rb-salzburg---dinamo-ulaznice-za-navijace-dinama

Ovo je za Salzburg posebno naznačeno.
    Molimo navijače da na vrijeme pripreme sve potrebne podatke kako bi tijek prodaje mogao ići brže i jednostavnije.

Sad nije ni trebalo ništa pripremati jer se znalo da će bit brzo gotovo. :smile:

Pitanje: Možemo li očekivati transparentniju prodaju u budućnosti i otvorenost prema članovima i godišnjacima?

Ovo je veliki kiks bio, koji se nadam se neće više ponoviti.
  • Neron53
    934
    Jedno od najozloglasenijih naslijedja prosle vlasti su jebeni vaucheri/kuponi.
    Zasto se taj nakaradni sustav gura i kad su ulaznice odmah na raspolaganju na karatani?
    I ako je odgovor da na tome inzistira Uefa, moze li se takvo sto potkrijepiti kakvim dokazom?
  • NKDZ86
    2.2k
    di su karte? sad svi šute, niko ne zna ,stvarno sramota...
  • TresnjevkaZG
    714
    Ponavljam pitanje da se ne zagubi. Dal se zna tocno vrijeme kad bi Dinamovo na Tresnjevci trebalo poceti, tj. od kad do kad bi program trebao trajati? Nigdje nisam uspio pronaci taj podatak. Hvala.
  • Paggini
    27.1k
    Pobrisani komentari koji ne doprinose ničemu od strane @Neron53, @The Undertaker i ostalih, ostavio sam samo pitanja.

Da se ponovi poanta teme - ostavite pitanja pa će netko tko je na forumu, a uključen je u rad kluba KADA STIGNE i AKO STIGNE i AKO IMA ODGOVOR odgovoriti. Ako netko od forumaša ima konkretan odgovor, može ga ostaviti, ova dociranja i "nađi si" ne doprinose ovoj temi, imate pedeset drugih tema na kojima možete raspravljati.

Tagirajte @Pop corn da bude i njemu lakša preglednost.

Dodatna napomena s moje strane - ova tema je stvorena da pomogne u razjašnjavanju nekih nedoumica koje mi navijači imamo, ova tema NIJE DUŽNOST nikoga, nego dobra volja, pa nemojte ići sa "zašto se meni ne odgovara????" i sličnom retorikom
  • Crusades
    13.6k
    Screenshot-20241104-115332.jpg

Dobro, tko radi na ovim stvarima? Svaka peta objava je neka pravopisna greška. Sad se i Jakir vratio.
  • puxigadjurdja
    1.9k

Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
  • deda
    34.3k
    Gdje to piše križar, mislim na kojoj objavi
  • Crusades
    13.6k
    Bilo je na objavi na webu. Sad se ispravilo.
  • NKDZ86
    2.2k
    stari moj , zamisli da nam je jakir trener, uvjeren sam da bi bio hendikep slovana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.