Livaja im je sve, potpisao bih odmah da ga nema u derbiju. Uvjeren sam da se čiste protiv Istre — tigric
ne zanima me ni livaja ni rakitic ni uremovic. Zanimaju me samo pravi petko, bati, misic, pero itd. Kad smo mi pravi dobivamo sve bez problema te takav stav moramo i imat. — Crni86
Sportski sektor nije odradio užasni prijelazni rok i prestani srat više sa tim. — Noel
Imaš pravo, napravio je briljantan posao što pokazuje i 3. mjesto u nikad slabijem prvenstvu nakon potrošenih 6 milijuna. — Captain America
zato kaj je covjek nekad bio jako dobar forumas i s uzitkom su ljudi citali njegove upise. Od dolaska Jakira, ja ne znam kaj je on pojeo, al frajer je prolupo.otkad ti toliko trollas i zasto? Po pitanju lajkova iako nisu nikakvo mjerilo ocito si cijenjen na forumu, u zadnje vrijeme protiv svih i svakoga — Petar86
Spominješ tu nekakav užasni prijelazni rok, spominješ 3. mjesto u HNLu ne spominješ da u utorak igramo vrlo vjerojatno za prolazak u nikad težoj i jačoj Ligi Prvaka. — Noel
Najveća enigma trenutno je 15 primljenih golova u HNL-u koje se ne smije svaliti samo na stopere jer cijela momčad treba igrati obranu i vrlo nezgodnih 9 komada u Munchenu u kojem je zadnjih pol sata izgledalo kao dječja utakmica gdje jedna momčad gazi drugu koja jedva čeka kraj utakmice. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.