• emilperska
    6.5k

Aludirao sam na to da ga Varaždinci radi sranja s Kovačevićem koje su mu spakirali ne vole. A ono sta je napravio na Poljudu u kolovozu (pod uvjetom da je kak ti veliš Dinamovac) je maniri pravog kvislijga onda..

Bravo za danas!!
    Neka Istra nastavi niz..
  • Daliban
    2k
    Kiksat će.Daliban

Kiks proknjižen, Dinamo šampion.

Hvala Šafariću, rekli smo još početkom sezone da je proper trener.
  • ibro1986
    223
    Ovaj Alić je definitivno bolji igrač od Boršića isto tako da su Latkovic i Alic igrali od prve, do kraja bi bilo 3-0 za Vž
  • Bernard
    581
    Svaka čast Varaždinu, lijepa školska predstava, nastave li ovako europa im ne gine. Šego iznenadio igrač tekme, al Nekić i pogotovo Lamine Ba pa taj je valjda sve skokove pokupio.
  • Dzgšb
    1.1k
    Ko plaća večeru večeras? hahah
  • Jurki
    12.4k
    Varazdin je i na proljece nacel tovare. I nakon te utakmice su postali sve nervozniji i nervozniji.
    Ocekujem reprizu.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Uremović, Livaja, Rakitić, Biuk, Sigur i Šarlija imaju po 2 žuta.
  • vjeko1701
    8.9k
    Nisam gledao sve njihove utakmice ali one koje jesam ja sam bio potpuno miran. Nisam vidio nijedan segment igre koji me impresionirao.

Svaka čast na bodovima, na utakmicama bez poraza ali ja kod njih jednostavno ne vidim igru koja bi mogla iznjeti 36 kola sa dovoljnim postotkom bodova za titulu. Jedino kaj im ju može donijeti je naša ispodprosječna sezona koju se nadam da nećemo gledati.
  • Markelo
    2.7k
    Dobro je da su napokon zaustavljeni. Izvukli su pobjede i protiv Belupa i protiv Lokomotive u utakmicama koje su vrlo lako mogle završit i remijem ali nisu. Ne vjerujem da Istrijani mogu iznenadit tovare no nakon pauze zato ide rasplet.
  • Dudu 9
    304
    Nedam se da Kalinić ostaje na golu do derbija.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Sarlija se ocistio?
  • Zagreb1992
    1.8k
    Ja se iskreno nadam da vi stvarno mislite o ovome Ba kao igraču za Dinamo ? :D
  • Dzgšb
    1.1k
    Protiv Istre X ,protiv Osijeka poraz , Livaja od nervoze treći žuti na guranje i onda poraz od nas ,moja prognoza.. Vidimo već Livaja pada u formi ,mozda mu je dosadilo s Gatussom..
  • Keyser Soze
    10.5k
    Mislim da se Livaja očistio sad na kraju, za ostale ne znam
  • Kepec
    6.3k
    Ja se nadam da svi koji su rekli da tovari osvajaju ove godine su danas gledali utakmicu, jer ako ova momčad s tom (ne)igrom osvoji naslov onda možemo ugasiti prvenstvo.
    Sada je svima jasno, a ne samo onima sa zdravim očima i razumom, da nisu nepobjedivi i premoćni i da prvenstvo ne može biti gotovo u 11. mjesecu.

Simpatizer kak je bilo na tekmi? :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.