• Toni90d
    674
    Livaja im je sve, potpisao bih odmah da ga nema u derbiju. Uvjeren sam da se čiste protiv Istretigric

Svi navedeni neće dobiti niti jedan žuti karton prije utakmice sa Dinamom. Jer i protiv Osijeka mogu prosuti bodove bez dvojice od njih, pogotovo bez papučara i masnog.

ne zanima me ni livaja ni rakitic ni uremovic. Zanimaju me samo pravi petko, bati, misic, pero itd. Kad smo mi pravi dobivamo sve bez problema te takav stav moramo i imat.Crni86

Upravo ovako, da im se i Žaper vrati, nebi smjeli imati šanse ako će naši biti na 100%.
  • dinon7
    1k
    Do utakmice s Hajdukom predviđam -1. Istru će dobiti na guzove u Osijeku padaju.
  • NVKOD
    1.4k
    Snimka-zaslona-2024-11-03-203713.png

"Deset bijelih jaja za 1,50 eura, sve dok smo prvi..."
  • Captain America
    17.9k
    Sportski sektor nije odradio užasni prijelazni rok i prestani srat više sa tim.Noel

Imaš pravo, napravio je briljantan posao što pokazuje i 3. mjesto u nikad slabijem prvenstvu nakon potrošenih 6 milijuna.

Sralo se po čovjeku na veliko od 11. mjeseca kad je došao na forum, a za jako puno stvari je bio u pravu. Najlakše je u nedostatku argumenata okrenuti priču na bivšeg trenera, a ne se posut pepelom i ispričati čovjeku.
  • Simpatizer
    365
    Imaš pravo, napravio je briljantan posao što pokazuje i 3. mjesto u nikad slabijem prvenstvu nakon potrošenih 6 milijuna.Captain America

Kupio je mlade igrače s potencijalom, i iako smo loše krenuli u HNL-u, imamo 4 boda u Ligi Prvaka i nije sve tako sivo
  • Noel
    6.9k

Prestani srat još jednom ti kažem. Jedno je kritično razmišljanje a jedno je namjerno trovanje i manipuliranje i izvrtanje činjenica koje ti konstantno radiš na ovom forumu. Spominješ tu nekakav užasni prijelazni rok, spominješ 3. mjesto u HNLu ne spominješ da u utorak igramo vrlo vjerojatno za prolazak u nikad težoj i jačoj Ligi Prvaka. Namjerno truješ lažeš i sereš već neko vrijeme. Dopušta ti se trovanje i širenje laži.
  • Petar86
    921
    otkad ti toliko trollas i zasto? Po pitanju lajkova iako nisu nikakvo mjerilo ocito si cijenjen na forumu, u zadnje vrijeme protiv svih i svakoga
  • kajsitilud
    453
    vidim da imas jednu lijepu novu ikonicu pored usernamea. Cestitam! Budi jos jednom heroj Zone i rijesi nas ovog dezurnog pljuvaca. Nemrem citat vise njegova podbadanja i zlonamjerne upise.

otkad ti toliko trollas i zasto? Po pitanju lajkova iako nisu nikakvo mjerilo ocito si cijenjen na forumu, u zadnje vrijeme protiv svih i svakogaPetar86
    zato kaj je covjek nekad bio jako dobar forumas i s uzitkom su ljudi citali njegove upise. Od dolaska Jakira, ja ne znam kaj je on pojeo, al frajer je prolupo.
  • deda
    33.8k
    @Captain America prestani s trolanjem. Rasprava, argumenti, činjenice, a ne dociranje i propovijedanje.
  • Daliban
    2k
    Spominješ tu nekakav užasni prijelazni rok, spominješ 3. mjesto u HNLu ne spominješ da u utorak igramo vrlo vjerojatno za prolazak u nikad težoj i jačoj Ligi Prvaka.Noel

Promjena formata klubovima poput Dinama u jednu ruku ide i na ruku. Mnogo je teže da nas ovako poklopi katastrofa ždrijeb nego u prijašnjem formatu. Najčešće dobiješ nekoliko utakmica u kojima se itekako da igrati. Naravno, vrijedi to za sve klubove poput Dinama, ali, opet, imaš prostora za igru u LP. Prije to nije toliko bio slučaj.

Prijelazni rok je bio meh. Budimo realni. Pozitivno je što zbog LP nismo morali nikoga prodavati, ali dovedeni igrači nisu riješili naše boljke. Trenutno se nadamo da je Torrente za ovu sezonu riješio barem jednu od stoperskih pozicija. Perković nam je i dalje najbolji lijevi bek i imamo sreće što zbog ozljede nije prodan iako je bio na popisu za otpis. Krila daju slabo, iako i dalje vjerujem da će se Cordoba s vremenom pokazati pojačanjem. Golman koji je doveden nije dovoljno dobar ni da sada uleti kad je Nevistić ozlijeđen pa opet padamo na Zagija. Postoji jasan trend da smo kvalitativno podcijenili Dinamo odnosno precijenili igrače koje dovodimo ili razinu na kojoj su dotad igrali ako smo se već oslanjali na nekakav proxy.

Najveća tragedija bi sada bila da odradimo loš zimski rok kada dodatno smanjimo razliku za Hajdukom. Vjerujem da ćemo smanjiti razliku do zime, ali ne smijemo na račun toga zapasti pod kakvu deluziju da je prijelazni rok dobro odrađen i da smo ipak sila. Ovo je vrijeme za preuzimanje dodatnog rizika i gas do daske, pogotovo ako izborimo PO u LP.
  • Jurki
    12.4k
    Sve u svemu uspjesno kolo. Smanjili smo zaostatak kaj je najbitnije.
    Ne brinu mene ni tovari ni Rijeka.. vec me brine najvise nasa obrana i pristup.. i tu bu Neno imal jako puno posla.
    Primili smo previse golova za tak ranu fazu prvenstva.
    Imamo jos puuno rezerve i to veseli.. a ovo groblje u ligi igra svoj maksimum.
    Mi kad smo pravi.. ide to na plus 10 bez zmigavca.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    ima ih puno u Međimurju, a dolaze ovdje iz Koprivnice, Bjelovara, Zagorja, itd. A došlo ih je puno iz Splita, tamo kod groblja sve bilo puno ST tablica, 2 autobusa, hrpa kombija. Realno, brojni su, a možemo raspravljati o razlozima zašto je to tako. 10400 ljudi bilo je na stadionu.

P.S. Nekić i Ba odigrali su doktorski, kao i cijela momčad Varaždina. Iskusni Marina savršeno do ozljede, taj trojac je strpao Livaju u džep. Baš su odgovorno svi odigrali i trebali su zabiti još koji gol. Varaždinu samo fali pravi napadač, killer. Eh da je njima sada jedan Nestorovski.
  • Jurki
    12.4k
    nije problem kaj je njih puno u Vzu.. problem je kaj mi ne rasprodamo stadion.
    A realno trebali bi..
  • Mali dioničar
    16k
    Kad se toliko često piše neminovno je da si ponekad u pravu, a ponekad u krivu.

Kapetan obožava Jakira pa ćemo vidjeti koji će klub Jakir trenirati nakon Dinama kad je tako kvalitetan trener.

Pa i Bjelici je Dinamo najveći klub kojeg je trenirao, a za razliku od Jakira kao igrač ima sezone u njemačkoj i španjolskoj najjačoj ligi što Bjelici kao treneru otvara vrata koja su za Jakira zaključana zauvijek.

Eto tako je i sa ocjenom prijelaznog roka.

Prvo je Mmae bio klasa, Cordoba novi Soudani, a sve to zbog sretne pobjede protiv Qarabaga da bi poslije ispali šlape.

Pa standardna zamjerka da se prodalo Brodića.

A da je Brodić tu, možda Kulenović ne bi eksplodirao.

Da ne velim da i igrači koji su dovedeni zabijati golove, a nisu direktna pozicija Brodića Pjaca, Cordoba pa čak i Mbuku imaju upisane golove. Pjacini su bili jako bitni za ulazak u LP, a nije za zamariti ni 2 gola Osijeku, Cordoba je donio bodove protiv Varaždina, a dobro gol koji je zabio Mbuku nije nešto ključan, ali eto zabio je.

Zadnjih nekoliko prijelaznih rokova je daleko od idealnog, ali idealno ni ne postoji.

Najveća enigma trenutno je 15 primljenih golova u HNL-u koje se ne smije svaliti samo na stopere jer cijela momčad treba igrati obranu i vrlo nezgodnih 9 komada u Munchenu u kojem je zadnjih pol sata izgledalo kao dječja utakmica gdje jedna momčad gazi drugu koja jedva čeka kraj utakmice.

Istovremeno, dosta neugodna činjenica za štovatelja Jakira je da je Dinamo nakon te blamaže osvojio 4 boda i trenutno je ispred Bayerna na tablici.

A pri ocjeni ove sezone, nekako mi se čini da se i sreća ove godine okrenula kontra Dinama.

Nakon prošlogodišnjeg višestrukom poljupca sreće - čupanja protiv Lokomotive i Osijeka, Godinog penala u nadoknadi u Maksimiru, Petkovićevog slobodnjaka na Rujevici u utakmici gdje je Rijeka bila uvjerljivo bolja momčad, ove godine izgubiš protiv Hajduka i Osijeka, a realno si bio bolja momčad.
  • Daliban
    2k
    Najveća enigma trenutno je 15 primljenih golova u HNL-u koje se ne smije svaliti samo na stopere jer cijela momčad treba igrati obranu i vrlo nezgodnih 9 komada u Munchenu u kojem je zadnjih pol sata izgledalo kao dječja utakmica gdje jedna momčad gazi drugu koja jedva čeka kraj utakmice.Mali dioničar

Nije to nikakva enigma, imamo lošu obranu. Dio golova sigurno ide na dušu i ozlijeđenom Nevi, ali obrana nam je od odlaska Šutala baš katastrofa. KTC kojeg danas slavimo je svojevremeno bio opravdano otpisan. Vezna linija nam ima dobar balans. Mišić zna zazujati jer ipak nije prirodna šestica, ali ne može se poreći da je to balansiran vezni red. Od europskog prvenstva se posvuda reciklira ta floskula o propusnom veznom redu. Zbog Modrića i Broza je to postalo meme koji sada najednom ljudi povlače za sve, bilo prikladno ili ne. Kod nas je to samozavaravanje, jednostavno nam obrambeni igrači nisu na razini Dinama. Jedino smo na desnom beku odlično pokriveni i imamo kvalitetnu rotaciju. Takvu bismo trebali imati preko cijele zadnje linije, a mi jedva da možemo probrati najmanje loše koji bi trebali biti standardni do zime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.