• marcio amoroso
    37.5k
    Ako ostvarimo direktan plasman u LP, eventualni gubitak naslova će imati malo manje gorak okussuperhik

Taj direktan plasman se aktivira samo ako si prvak tako da bi eventualni gubitak naslova imao još više gorak okus.
  • rioda
    5.3k
    Ako ostvarimo direktan plasman u LP, eventualni gubitak naslova će imati malo manje gorak okussuperhik

Baš suprotno, ako ne osvojimo naslov ništa ulaska u LP.
  • Georg Koch
    4.9k
    pa ne mozemo u LP ni direktno ni kroz baraz, ako ne budemo prvaci u HNL-u.
    Tako da bi to bila dodatna gorcina.
  • Simpatizer
    371
    neće se dogoditi ništa spektakularnodb-izbjeglica

Osim proslave titule u Splitu
  • don
    7.1k
    nikakva šteta šta je necemo vidit jer ćemo bit na trgu krajem 5. mjeseca
  • superhik
    11.3k
    Isprike,nisam skužio ovu aktivaciju u slučaju samo da si prvak. Još se snalazim u novom sustavu
  • Paggini
    26.1k
    nikako ne možemo igrati LP (osim ako ne osvojimo istu ove godine).Izet Hajrović

Prije računam na ovo nego da tovari dignu naslov
  • Zagi
    8.5k
    neće se dogoditi ništa spektakularno — db-izbjeglica

Osim proslave titule u Splitu
    Simpatizer

I sada ti meni pričaj priču i pokazuj ulaznice....
    Svako malo ti izleti.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Danas igraju na onom polju krumpira,branit će im rupetina ,agresivni domaćin koji teško prima golove je na drugoj strani,Elez koji je već 2 godine van forme počinje u prvih 11,Šego ide na Hrgovića koji je užasan u obrani...miriše na kiks
    Ako prođu 6,7 takvih gostovanja neokrznuti onda možemo pričat o našem gubitku titule.
    Do tad sam uvjeren da mi opet slavimo!
  • SAS1987
    15k
    Prije cemo dobiti novi maksimir nego hajduk naslov :lol:
  • Davieboy86
    254
    Slazem se. Cak sam zapravo uvjeren da tovarija u sljedece 4 tekme nece uzeti vise od 3 boda. Mark my words.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Da, svijet ide dalje, propasti nećemo, igrat ćemo EL ili KL i zaraditi puno manje od Europe, ali ćemo prodati Sučića i Baturinu, doduše za nešto manje novce nego što bi bio slučaj da osvojimo naslov prvaka. Uglavnom, popunit ćemo budžet čak i ako ne osvojimo.

ALI

Osvajanjem naslova prvaka vjerojatno ćemo opet igrati Ligu prvaka. Ogromni su novci u igri ako spojimo dvije LP za redom. Imali bi priliku, naravno, uz kvalitetnu sportsku politiku, udariti temelje nastavka dugogodišnje dominacije HNL-om jer nas ostali još više neće moći financijski ispratiti, a da ne govorim na koju bi se razinu podigao klub kontinuiranim igranjem u Ligi prvaka.
    Izet Hajrović

ne razumijem poantu upisa...

jel relno očekivati da dinamo u sljedećih 20 godina osvoji 20 naslova prvaka?

pa ne znam, meni baš i nije, prvenstvo će se jednom sigurno izgubiti i takvo što nije ništa posebno tragično...ako će klubu poput dinama jedna sezona značiti život ili smrt, uspješnost ili prosječnost, onda nek sve ide u pm.
  • mali M
    5.7k
    udariti temelje nastavka dugogodišnje dominacije HNL-omIzet Hajrović

A ovo se stalno kod nekih ponavlja, meni samo nije jasno što je njima zadnjih dvadeset godina ako nije dominacija... A nije baš da smo svaku godinu igrali LP. I bez te oooooogromne financijske injekcije smo dominirali... Daj se ostavite tih floskula i narativa kojeg su magarad utisnuli u medije da smo mi prvi zbog silnih novaca iz Europe... To naprosto nije istina
  • Praskaton
    2.5k
    A i ta priča ako sljedece godine uđemo u Lp svemocni smo neoborivi itd.
    Tko nam je branio da vec sad napravimo te temelje ili u zimskom prijelaznom roku?
    Možes imat xy novaca ako ne znaš i nemas prave ljude koji ce sportski sektor dovest u red uzalud ti.

Osim nove financijske injekcije ne vidim što se to mijenja iduce sezone u odnosu na ovu.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    A ovo se stalno kod nekih ponavlja, meni samo nije jasno što je njima zadnjih dvadeset godina ako nije dominacija... A nije baš da smo svaku godinu igrali LP. I bez te oooooogromne financijske injekcije smo dominirali... Daj se ostavite tih floskula i narativa kojeg su magarad utisnuli u medije da smo mi prvi zbog silnih novaca iz Europe... To naprosto nije istinamali M

Baš...

Mislim, dominacija koju je dinamo ostvario u HNL-u je vjerojatno jedinstvena u europskom nogometu. Mislim da ne postoji sličan primjer gdje jedan klub ima toliko naslova u zadnjih 20 godina i ne postoji primjer gdje jedan klub ima europski koeficijent 50, a prvi sljedeći klub iz lige jednoznamenkastu brojku. Jedan Red Bull, sa svom mašinerijom i logistikom iza sebe popuši naslov u austrijskoj ligi, jednostavno je iluzorno očekivati da se i dinamu tu i tamo neće dogoditi loša sezona, zakon velikih brojeva. Pitanje je samo hoće li konkurencija to biti sposobna iskoristiti.

I konstantno se provlači narativ da bi jedan gubitak prvenstva značio katastrofu. Mislim, gubitak prvenstva se već dogodio i kakve su bile posljedice? 7 ili koliko već uzastopnih naslova!

Usrali ste se kluba koji u ligi 10 nikad nije osvojio više od 67% bodova, usrali ste se kluba koji je od uvođenja skupina u sva europska natjecanja jednom dogurao do istih (i to slučajno), usrali ste se kluba koji je u zadnjih 20 godina izbacio 2 ozbiljna igrača....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.