• wolfgang14
    1.6k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/nevisticeva-ozljeda-je-ozbiljnija-zagorac-u-38godini-debitira-u-ligi-prvaka/137167

jebaji ga, još prije mjesec dana sam govorio da nam treba još jedan golman, čak sam i na UPU postavio pitanje ljubi jel misli da je neva dovoljan u slučaju ozljede i s obzirom da igramo LP, on veli da je dovoljan i da nema potrebe za još jednim golmanom :groan:

moramo povuć čavlinu čim prije možemo. Ako ne odmah sad, onda na zimu. Tamo ionako bezveze trune
  • Jurki
    12.3k
    moramo povuć čavlinu čim prije možemo. Ako ne odmah sad, onda na zimu. Tamo ionako bezveze trunewolfgang14

I onda bu trunul kod nas na klupi.
    Ne kuzim cemu onda dovođenje Filipovica?
    Kakvog smisla je imal taj posao?
  • wolfgang14
    1.6k
    Ne kuzim cemu onda dovođenje Filipovica?
    Kakvog smisla je imal taj posao?
    Jurki

nemam pojma iskreno ali očito mu ne vjeruju, možda na treningu ne izgleda dobro
  • NitkoBitan
    18.6k
    Zagorca imat na golu je odlicna motivacija momcadi da ne dozvole jedan udarac u okvir gola jer bi svaki mogao bit koban.

Nadam se najboljem ali ako nam njegovo branjenje izbije 2 milje iz dzepa, 3 nuzna boda i potencijalan rast koeficijenta nadam se da ce se shvatit da je stednja na golmanima nedopustiva.

Ne zanima me koga voli svlacionica ili tko je kompic sa Ademijem i Ristovskim, rezultat na prvom mjestu.

Ima 37 godina, vrijedi 100k na TM, standardno jedan od losije ocijenjenih na terenu... Mislim sramotno je da nam takav brani u odlucujcoj utakmici Lige prvaka, pa koji si drugi klub u LP dozvoli da mu brani takav kalibar golmana?
  • NORTE
    12k
    Nacional. Zbrojite dva i dva. Zasto bi politicki tjednik pisao o random svađi između igrača u Dinamovoj momčadi? Mislite li stvarno da svi u Hrvatskoj žele da Dinamu ide dobro, da ne postoje akteri kojima je izravan interes šteta Dinama?Bosskovitz

Sportsku rubriku tog portala vode ljudi iz NH-a.

0:4 pobjeda u Šibeniku koji nije uputio ni jedan udarac, iako je gubio od 11. minute.

Visoka pobjeda bez igrača iz prve postave... Baturine, Petkovića, Mišića, Nevistića i RPG-a.

Kule se opet pokazao kao dobar centarfor, oba gola lijepi udarci pod prečku.

Kačavenda istaknuo kandidaturu za 10-ku i pokazao da zna probiti sredinu poput Baturine i Sučića.
    Loptu za zadnji gol je uzeo na 45 metara od gola, probio sredinu prešavši 30 metara pa asisistirao.
    Volio bih da dobije priliku na desnom krilu, da vidimo kakav je tamo.

Pavić dobio priliku.
    Mbuku zabio gol.

Tovari i co. dakako spominju potencijalnu ruku u 17.minuti, ali VAR se nije javio iako je jedan od dvojice var sudaca iz Splita. :smile:
  • striko
    1.6k
    Ne znam šta vi sve pratite? Aktivan sam na svim društvenim mrežama i nigdje mi ne izbaci ni kese ni vreće niti išta slično. Ako se nešto i provuče idem na blokiraj sve objave i dobar. Jedini izvor takvih objava mi je zona.
  • Bosskovitz
    12.4k

Zato kaj ih ne želiš vidjeti. Ni meni ih ne izbacuje iz istog razloga. Kažu da nas algoritmi društvenih mreža poznaju bolje no što se sami poznajemo i to nije daleko od istine.
  • NORTE
    12k
    NEKI SU REKLI PADAMO... SLAVILI NASLOV PRERANO..Jurki

Eh kad bi i na kraju ove sezone to pjevali...
    Slobodna piše da traže zamjenu domaćinstva sa Šibenikom kako bi u zadnjem kolu igrali na Poljudu.
    Čitao sam njihove komentare nakon pobjede Osijeka na Maksimiru, svi se sprdaju i pišu "-7, to ti je tak".

Nije za neku usporedbu, ali Šibenik je na Poljudu izgubio također 4:0, ali i uputio 4 udarca, od čega dva u okvir, a Hajduk je imao sve igrače na raspolaganju, dok su nama falili praktički najbolji igrači u Šibeniku.

Ne znam šta vi sve pratite? Aktivan sam na svim društvenim mrežama i nigdje mi ne izbaci ni kese ni vreće niti išta slično. Ako se nešto i provuče idem na blokiraj sve objave i dobar. Jedini izvor takvih objava mi je zona.striko

Samo zbog posla rijetko naletim na objave kmečavaca. Iako sam to sve odavno mogao i blokirati, ali nisam jer nije moj profil.
    S druge strane na mrežama ako mi se i prikaže nešto od niže vrste momentalno blokiram.
    Sam povremeno pogledam što pišu njihovi novinari na dalmatinskom, ostalo ne pratim ni pod razno.
  • Hnlovac
    1.2k
    I bolje da zadnju u tom slučaju igraju na Poljudu, samo nam fali da ih 100 000 dođe u Šibenik orgijat i "nered praviti". Nek paraliziraju svoj grad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.