• NitkoBitan
    18.6k
    gdje je ostalih 600 karata?Keyser Soze

Pa napisao je Tradicija... sponzorima, obiteljima igraca i povjerenicima. Ti mamlazi ce navijat kao sto navijaju svaku prvenstvenu utakmicu, mos si mislit. Idu oni fino na izletic u Bratislavu a ove koji su spremni cekat od 5,6 ujutro po mrmi tko j.
  • The Human Spider
    112
    I za Boga miloga informirajte ljude koliko je ulaznica na pointu. Od ljudi koji čekaju od 1-2 ujutro radite debile. Smrzavaju se 10 sati da bi poljubili roletne na prozoru.

Zašto se prešućuje ta toliko vrijedna informacija?

Kako je ono bilo rečeno prije izbora "stat ćemo na kraj dijeljenju ulaznica razno raznim kanalima, zalagat ćemo se za transparentost". Je, oćete kurac.
  • Joza
    463
    I lijepo se ponasajTradicija bunta
    Ne radi drugima ono ste ne zelis da rade tebi.
  • The Human Spider
    112
    Naravno da je moguce.Tradicija bunta

Ma ozbiljno? Jer dečko je na tri prozora dobio isti odgovor od istog čovjeka.
  • NKDZ86
    1.9k
    Koliko je grupa dobila karata, zna li netko točno?
    Povjerenicima, igračima, sponzorima 500 karata? Pa max. 150, ovo je bolesno i sramotno.
    Postaje ko na repki uzas, ko ce bit u gostujućem sektoru, babe, dedeki, random ekipa s bbb?
    Smiješno
  • Sixthway
    485
    najmanji problem kaj bude na tribini, pitanje kaj će bit vani. Glavonje nema , ali politika podjele je ostala.
  • BluePhone67
    4.1k
    Ajmo skinuti sa popisa povjerenike i skupštinare da su oni dobili/kupili karte za ovo gostovanje i još gore da su oni još nekima svojima napravili uslugu. Ja znam iz te kategorije povjerenik/skupštinar nekoliko i nitko ih ništa nije pitao, a još manje dao. Lp

Edit: Ne kažem da možda nema I takvih, al one koje ja znam i koje sam pitao, sigurno nisu ništa dobili/kupili
  • M94
    1.3k
    A koji je smisao sad uopce slat nekakve mailove i traziti odgovore kad su i sami oni znali sta ce bit, zato nisu htjeli ni staviti tocan broj ulaznica jer bi i prije prodaje bilo drvlje i kamenje.
    Sad zicat neki neiskreni odgovor i pravit se da nije nista je promasaj.

Najlakse se ispricat i ajmo dalje, opcenito mi to u zivotu ide na onu stvar, neko te zajebe a da nije trebao i moglo je proci bez toga i onda isprike sry ovo ono.
    Sve se ovo moglo prije iskomunicirati i objasniti.
  • black on black
    18
    Je li itko potvrdio da smo dobili 1100?
    Mozda su srezali na 800-900.
    500 grupa, 200 klub, 100injak u prodaju, pa to ima nekog smisla.

Kako bilo, dosta lose, bio sam danas pred karatanom i farsa je da 25i covjek u redu nije dosao do karte.
  • Peškaman
    4.7k
    Očito brojke ne odgovaraju,1125 ulaznica.
    Tradicija bunta je rekao da su BBB dobili manje od 50% ,uzmemo li da je to 500 karata (iako nije),200 na TPu,ostaje 425 ulaznica.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kao da se netko sprda...

https://www.facebook.com/share/p/cBamBnZL7VQzs4Dc/

Kazu da su dostupne ulaznice za sve domace utakmice LP a vidljivo je na linku da vise nama karata za BVB. Nisu pustili u prodaju ni onaj jedan sektor na SG koga cuvaju za ne znam koga...
  • rioda
    5.1k
    Bolje da se stavi sve online i gotovo, tko uspije uspije. Ovako samo ima nezadovoljnih koji provedu noć na zimi, a ne dođu do karata.
  • morales
    149
    Nije problem i da su sve karte bad blue boysima,a ovako zavlacit ljude je sramota.Ovako je mamic u svoje vrijeme djelio za Trnavu.
  • Crusades1986
    13.1k
    U Trnavu se nije išlo zbog kazne.
  • Kaiser
    72
    Kakvo je prolazno vrijeme za Goricu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.