• NitkoBitan
    18.6k
    Jel mozemo barem znat do kad ce trajat politika davanja karata sponzorima i obiteljima igraca za gostujuci sektor? Ispada da karte dobiva uza i sira rodbina igraca kao i da imamo sponzora toliko da dobivamo barem 10 milijuna eura od njih.

Ajde barem za London nece bit problema jer ce bit na raspolaganju oko 3000 karata, ali stvari se trebaju rijesit za eventualnu KO fazu kao i za iducu europsku sezonu.
  • rioda
    5.1k
    Spomenuta agencija ako ima ulaznice odmah mogu reći i koji putem, preko jednog povjerenika
  • Papastrumf
    12.8k
    priopćenje točno za šta?
    Nema tog priopćenja koji će opravdat da je npr jedan čovik bez godišnje i priko reda kupija kartu pored ljudi koji su se smrzavali od ranih sati da bi je uzeli.

jedino šta tribaju uradit je kolektivno se kao klub ispričat i to je to.
    don

Za sto bi se klub trebao ispricati? Jer u redu likovi koji ga nemaju muda maknuti iz reda nego pisu postove po forumu?

Ulaznicu mozes uzeti za drugu osobu, dakle sigurno je pokazao neciju godisnju jer bez nje nije moguce kupiti.
    Sto bi trebala ta osoba koja prodaje ulaznice napraviti? Daj nam ti majstore prijedlog?
  • Papastrumf
    12.8k

Ovo mi je palo na pamet odmah. U ponedjeljak cemo provjeriti sigurno o cemu se radi.
  • don
    6.8k
    Za sto bi se klub trebao ispricati?Papastrumf

rekao si da nisi čitao postove od prije već ćeš kasnije baciti oko, baci pa javi.

žalin ljude koji su toliko čekali.
  • din
    461
    na spomenutu agenciju sam i ja mislio ranije danas. Oni su iz Preloga, tako da bi bilo dobro provjeriti povjerenika iz Međimurja.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Treba osigurat da svaka ulaznica za gostujuci sektor mimo BBB bude prodana na blagajni karatane i nikakvih problema i rasprava nece bit, zar je to toliko tesko...
  • Kepec
    6.2k
    Ljudima jednostavno smeta činjenica kaj je u prodaji bilo 1125 karata (ako je to tih 5%, iako nigdje nije naveden točan broj), a šanse za dolazak do te ulaznice su bile 1%. To ne štima.
    Nismo dobili 300 ulaznica, pa ono stiska je. Pričamo o više od 1000 ulaznica.
  • Joza
    463
    Sigurno niste znali i prije o kome se radi i da se to radi, nego cete provjerit sad kad je napeta situacija
  • Papastrumf
    12.8k
    Sigurno niste znali i prije o kome se radi i da se to radi, nego cete provjerit sad kad je napeta situacijaJoza

Ja sam tu 2 mjeseca i sigurno nisam znao. Ako je netko znao onda ce klub i to rijesiti.
  • fakin
    1
    je li zaista istina da dio karata dobiju igrači? je li vama normalno da ulaznice dobije recimo mmaee, mbuku i slični stranci prolaznici, umjesto da tu ulaznicu kupi član kluba i kupac sezonske ulaznice?
  • Probirštift
    472
    Ovo za agencije mi isto smrdi pošto za ulaznice bi kvazi trebao imat godišnju i isto ime i prezime na vaučeru kao i na karti
    Čak i da im čeka netko u redu nebi mogli dobiti ulaznice na njihovo ime ak ljudi nisu godišnjaci tak da mi je i to čudno i sumnjivo u startu
  • Peškaman
    4.7k
    Igrači i sponzori dobijaju valjda ulaznice na zapadnoj tribini,tj. "VIP" ulaznice koje UEFA zahtjeva od domaćina.
  • NORTE
    12.1k
    Možete mislit šta nas čeka za Arsenal...

Klub za tu utakmicu treba jasno i transparentno navesti kako je rasporedio ulaznice za gostujući sektor.

Toliko i toliko za udrugu navijača dinama, nitko od navijača dinama se neće bunit koliko god to bilo.

Minimum koji klub treba javno navesti je:
    - broj ulaznica dostupnih za kupnju na ticket pointu.
    - broj ulaznica koje može kupiti jedna osoba.

Također onemogućiti kupovanje mimo reda pred ticket pointom.
    Sve ostalo je sramotno prešućivanje važnih činjenica vlastitim pretplatnicima.
  • Papastrumf
    12.8k
    rekao si da nisi čitao postove od prije već ćeš kasnije baciti oko, baci pa javi.don

Osvrnuo sam se na tog lika koje se ugurao preko reda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.