• emilperska
    6.5k

Dali smo 2,1 za Cordobu pa nismo dobili upgrade u odnosu na heroja ulice Špiku..

Ako damo 4 mil mozda i nađe bolje krilo od Špike..

Ali takva rješenja uglavnom koštaju, ona uglavnom nisu besplatna osim ako te ne posere da im je istekao ugovor i ne nalaziš ih preko agencija vani s kojima si dobar..

Ako se nešto drastično ne promjeni na zimu u mindsetu kreatora sportske politike, proljeće 2025. napadamo sa Špikom desno.
    To smo pisali već nekoliko rokova da bi nas opet dočekao Špika desno, jbg..
  • Paggini
    24.1k
    Dali smo 2,1 za Cordobu pa nismo dobili upgrade u odnosu na heroja ulice Špiku..emilperska

A to znaš na temelju 450 minuta koliko je Cordoba igrao i u kojima je dao gol za pobjedu protiv Varazdina, asistenciju protiv Qarabaga uz dvije druge asistencije?

Da se razumijemo, nisam ja apsolutno uvjeren da je Cordoba TAJ, ali nisam uvjeren da nije jer nije ni igrao brat bratu vise od 450 minuta.
  • emilperska
    6.5k

Asistencija protiv Qarabaga je njegov fulani zicer nakon kojeg je Kule zabio ili bas asistencija, prosvijetli me?

Na tekmi protiv Varazdina je najgori na terenu bio, da je Baturinin namjesteni gol fulao pricali bi o prevari razine Tongo Doumbia (naravno ne forumaš).

Mozda Cordoba dođe na razinu preko Špike, ali puno je tu rada još + ludi karakter
  • Zg123
    442
    O boze zar stvarno netko moze napisati da je Cordoba flop na uzorku manjem od 10 tekmi?
  • emilperska
    6.5k

Nitko ne veli da je flop, ali nemamo ni bas nikakve garancije da je bolji od Špike u ovih 10 utakmica sto je odigrao
  • Paggini
    24.1k
    Na tekmi protiv Varazdina je najgori na terenu bio, da je Baturinin namjesteni gol fulao pricali bi o prevari razine Tongo Doumbia (naravno ne forumaš).emilperska

Kao i Špikić jučer, samo što Špika nije zabio za pobjedu, ako ćemo tako
  • emilperska
    6.5k

Špikić jucer sigurno nije najgori bio..

Vrijeme i NB će riješiti tu našu dilemu.. mozda vec u Bratislavi..

Ja nemam nista protiv da Cordoba Robben postane. Nitko sretniji od mene, to je naš klub.

Ali na temelju prvih 10 nisam optimist. Kao sto nisam bio ni za MMAe. Od Mbuku očekujem neku korist..
  • Zg123
    442
    pa ti si napisao da nismo dobili upgrade u odnosu na Spiku samo ne znam na temelju cega to mozes napisati jer je Cordobin uzorak utakmica naspram Spikicevih uzasno mali
  • emilperska
    6.5k

Pa odigrao je 10 tekmi + onaj ekces u Puli 11.
    Ako 11 tekmi nije dovoljno za prvo formiranje mišljenja, kaj onda je?

Pa nije ovo latvijska liga da imamo 35 tekmi luksuza da nekog tko je programirana zvijezda čekamo..
    Tj koji je rok po tebi onda?

Naravno da se sve moze okrenut, ali 4 mj i 11 tekmi su dovoljan uzorak za prva mišljenja..
  • Paggini
    24.1k
    Špikić jucer sigurno nije najgori bio..emilperska

Pa tko je bio gori u prvih 11? Meni nitko
  • emilperska
    6.5k

Nisi mi odg za Cordobin asist protiv Qarabaga?
    Koji je to tocno asist? Ono kad je prazan gol fulao pa Kule naletio da ispravi sranje? Bio si tamo isto kao ja, gdje si asist vidio?
  • Paggini
    24.1k

Pa i to je asist, našao se na mjestu, pucao, promašio. Samo dinamovci eto svom igraču to ne računaju kao asist nego kao promašaj. Kako se Špikić nije našao jučer u takvoj situaciji?
  • Crusades1986
    13.1k
    Bio je jači protivnik od Qarabaga
  • emilperska
    6.5k

Pucao je na maltene prazan gol i fulao, Kule naišao i pospremio i evo nam asista za Cordobu..

Jesi tako prema Špiki tolerantan onda?
  • Paggini
    24.1k
    Jesi tako prema Špiki tolerantan onda?emilperska

Pa Špika je imao onaj ulet protiv Osijeka za 2:1, i to mu računam kao doprinos golu a ne promašaj...

Ili ti to gledaš kao asist ili promašaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.