• Zagi
    8.2k
    Tog se ne sjećam iskreno.
    Ne vidim razlog da desno krilo trči na lijevu stranu. Imaš svoju liniju i deri.
  • Paggini
    24.1k
    Ma ok, Špika treba startati i igrati svaku kao što je prošle sezone kad je imao vrhunski učinak od 4 gola i 3 asistencije.

Briljantan učinak, treba fkt startati.

Ne razumijem stvarno zašto gurate tog Špikića toliko, dečko je ovdje već SEZONAMA i jedina konstanta koju ima je da nije dobro krilo.

Ako vam je Špika argument kontra Cordobe, onda imate problem....
  • Zagi
    8.2k
    Špika definitivno nije rješenje za krilo. Godinama to znamo. Lik je bek kojeg treneri nisu dobro usmjerili.
    Problem je kaj je u odnosu na druge trenutno manje loš.

Cordoba ima neke dobre elemente , neke trećeligaške.

Mbuku meni izgleda daleko najbolje. Mislim da će se do kraja sezone izboriti .
  • Orc123
    8.5k
    a zasto? Sam Bjelica ti dao odgovor! Zato ker njega poznaje, a ovu dvojicu jos ne! Nakon prijelaznog roka nece ni prismrditi u prvih 11, cak bi rekao da ce otici na zimu! Igrac koji je dokazano rotacija! Ljudi uspoređuju Spikica i Mbukua i Cordobu a ova dvojica nemaju zajedno toliko minuta a ucinak u vidu asista i asistencija je svakome pojedinacno ili isti ili bolji! Tako se sralo po Torrenteu pa je suvereno uzeo mjesto u prvih 11 nakon sto je dobio kontinuitet! Decko igra jednostavno, jak u skoku, inteligentan, nije savrsen ali izgleda ko Lauritsen u primeu sto znaci da je jako dobar!
  • Orc123
    8.5k
    sta je Spikic pokazao nakon 5 godina a placen je vise od 2mil? Jel rjesavao koju bitnu utakmicu? Donio neke bitne golove i bodove? Rotacijski igrac i tjt i to nije lose ali brate 5g si tu....vrijeme je za nekog drugog da pokaze jel moze bit korisniji jer ovaj samo zuji a meda ne daje! Bio bi bolji bek nego krilo!
  • Dudu9
    874
    Opet trener nema pojma, gura lošeg Špikića tako kaže zona struka
  • Orc123
    8.5k
    nitko nije rekao da nema pojma! Jednostavnim rijecnikom je sam objasnio da ne poznaje jos kadar s kojim raspolaze da bi mogao vise rotirati pa da iskoci netko...sad je imao priliku i rotirao je i dobio Kacu i Mbukua...sad zna da su tu i da kucaju na vrata 1 postave, Cordoba je isto tu, Stojke je tu....imamo sirinu i imat cemo je jos vise. Evo i Ogi je iskoristio sansu......imamo mi sirinu ali treba vremena da se upoznaju igraci s trenerom a i obrnuto...
  • Dudu9
    874
    Pa u svom stožeru ima 4,5 trenera koji su bili i kod Jakira, na kraju vidi te igrače par sati dnevno pa sad odjednom ne vidi kako rade treniraju itd ali zato neko ko je vidio 1 igrača 5 min piše da je ovaj bolji, dajte malo realnosti ispada da su svi treneri nesposobni vidit da imaju bolje igrače na klupi
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Ogi iskoristio šansu? Ok...
    Amo sad pitanje koje desno krilo iz hnla bi moglo istisnut Špiku iz Dinama ? Po meni nijedan!
    Ja sam apsolutno za to da se dovede neko strano provjereno krilo za 3,4 milijuna ali mi kao klub koji se bori na 3 fronta moramo imat i nekog na klupi koji će odradit Šibenik,Goricu,Varaždin,Banjole,Astanu i slične.
  • Orc123
    8.5k
    procitao si sto sam napisao ili samo meljes ono sto tebi pase? Momcad je sve zajedno imala par treninga, sam Bjelica ti velimda nisu imali vrmena za nikakva uigravanja s ti velis da treneri vide ili ne vide? Sam Bjelica ti potvrdio da svi rade odlicno i jos ih je poimence nabrojio i da koga god ubaci nece pogrijesiti jer svi zasluzuju da igraju...pa ti opet izjavio sad da ipak ne moze toliko rotirati jer ne poznaje jos momcad i ti sad pises o nekoj realnosti a covjek ti je sve objasnio...sa takvima ko ti ne vrijedi se raspravljati jer pricas samo ono sto tebi pase.
  • Zagi
    8.2k
    Špika bi u Rijeci zarađivao 50k godišnje i grijao klupu Pašaliću.
    Kod nas ima 10x više i igra prvu.

Još jedan prijelazni rok , još jednom su prve mete lijevi bek i desno krilo....
    Ne stvari se ipak jako teško mijenjaju.
  • Orc123
    8.5k
    Na zimu nema smisla dovoditi krila, za Hnl imamo dovoljno, a za Europu i tako ako se prođe bit ce to samo nagrada i jos koja utakmica....na ljeto kad svi dobe priliku zbrojit cemo se i oduzeti i vidjeti tko je zadovoljio a tko ne.
    Sad nema smisla donositi zakljucke. U hnl je samo stvar pristupa, jucer je bio pravi pristup i onda je sve lakse.
  • Zagi
    8.2k
    Nema kada ih imamo tri.
    To kaj bi svu trojicu u ovom trenutku mijenjao za Takura je drugi par rukava.

Možda kroz vrijeme dobijemo nešto više od Mbukua i Cordobe. Al da mi se trpi ova Cordobina neškolovanost , baš i ne.

Za ovog trećeg definitivno znamo koji mu je plafon i da je prenizak za naše ambicije.
  • don
    6.8k
    football manager 2024
  • Orc123
    8.5k
    po meni trenutno je Mbuku najkompletniji igrac od njih troje, sa iskustvom velikih utakmica, dovoljno mlad da eksplodira....nakon zimskih priprema znat cemo vise kad se svi međusobno bolje upoznaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.