• NitkoBitan
    18.6k
    Jedina ekipa koja nema europski ugled u LP je Slovan, i baš zato se te tekme bojim, jer to ako ne pobjedimo će biti vjerojatno prikazano epskom sramotom, a ako pobjedimo će biti, pih pobjedili smo jadni Slovan.Haza

Kaj nas briga o misljenu drugih... Nama 2 milje u dzep, veca sansa za prezimljavanje i rast koeficijenta za direktan ulaz u LP a ljubomorne duse neka trabunjaju o slabom Slovanu dokle hoce.
  • Bosskovitz
    12.4k
    Dajte ljudi… Nacional. Zbrojite dva i dva. Zasto bi politicki tjednik pisao o random svađi između igrača u Dinamovoj momčadi? Mislite li stvarno da svi u Hrvatskoj žele da Dinamu ide dobro, da ne postoje akteri kojima je izravan interes šteta Dinama?
  • Nousername
    703
    Strasno koliko nisko inteligenti ljudi pisu ovdje…vjerujete jebenim medijima…
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Podrška igračima koji su činili kostur momčadi stvarajući velike Dinamove uspjehe i čija će imena ostati upisana zlatnim slovima u slavnoj i bogatoj Dinamovoj povijesti kao i trenerima koje se nepravedno vrijeđa i omalovažava jer i dalje vjeruju tim istim igračima nauštrb "pojačanja" upitnih kvaliteta i karaktera.
  • Crni86
    4.5k
    Ova pobjeda dana je za sve vas kenjatore. Ajmo Neno sada jos jace, neka se hejteri jos vise guse!

Neki kao jedva da docekaju da se neko sranje nama desi pa da se nasladuju kako su oni u pravu bili. Ne znas da li navijaju za dinamo ili za svoj ego.
  • Haza
    5.3k

Čak bi rekao na 11 ako računaš Salzburg, ali ja sam brojao samo HNL, tu je na 8 komada.
    Kažem, to su ozbiljne brojke, koje treba cijeniti.
    A realno, tek smo na početku sezone, s ovim tempom Kule će brzo doći na 20 plus golova...

Edit: ovo je više za temu Kule, di mi je netko već prebacio komentar;)
  • Krizy
    45.9k
    Ljudi nakon toliko laži i dokazano neprovjerenih informacija i dalje vjeruju svakom novinaru.
    Nebitno hoće li se ovaj put ispostaviti kao istina ili ne.

Pričekajmo Bjelicu nakon utakmice i saznat ćemo sve.
    Krizy

'Što se Pierre-Gabriela tiče, ništa se nije dogodilo. Želio sam nagraditi Perića, Moharramija i ostale igrače da budu s ekipom jer su pokazali da žele biti dio ove momčadi. Pierre-Gabriel najnormalnije konkurira za sljedeću utakmicu protiv Slovana', otkrio je Bjelica nakon pobjede u Šibeniku.

Čestitke svim pametnjakovićima koji tu pokreću retardirane rasprave bazirane na tekstovima novinarčića.

Od tih kretenskih novinara su gori samo oni koji po stoti put padaju na takve tekstove.
    Ponekad će nešto i biti istina, ali kada se svaki takav tekst uzima zdravo za gotovo, nepotrebno dobijemo dramu na forumu.
  • Haza
    5.3k

Iako cijenim tvoje upise, nemojmo se lagati, ovaj komentar Bjelice jasno sugerira da Gabriel nije pokazivao voljni moment na treningu dok, Perić i Moharrami jesu.
    Nije neka drama, što se mene tiče trener neka izbaci bilo koji remetilački faktor, kako god se on zvao.
    I ne mislim da je to razlog za dramu, niti nešto o čemu se ne bi pisalo.
    Gatusso je to napravio nekoliko puta ove sezone...
  • Krizy
    45.9k
    Ovdje se pisalo da je završio svoje u Dinamu. Na takvu dramu mislim.
  • NitkoBitan
    18.6k
    RPGa bih gledao prije Ogiware u pocetnoj postavi, any day any time. Tako da se nadam RPGu u Bratislavi s obzirom na to da me Ogiwara niti jednom nije impresionirao. Danas nam se RPG fino odmorio i spreman je kao zapeta puska za utorak :ok:
  • Haza
    5.3k
    Ovdje se pisalo da je završio svoje u Dinamu.Krizy

Srećom nisam detaljno pratio:)
  • Peškaman
    4.7k
    Suma sumarum

Bilo,prošlo,okrenit se Bratislavi.
  • NORTE
    12k
    Mišić i Baturina prisilno odmoreni za Bratislavu.

Nevistić upitan.
    Petko će bit na klupi, ako baš zatreba.
  • Jurki
    12.3k
    Mnogo je upitnika iznad imena igraca.
    Mnogima se vaze svako dodavanje.
    Jebe se mater sportskom direktoru, treneru sa krivim sastavom.

Gospodo da podijelim svoje skromno misljenje o nogometu.. a nemam pojma o tom sportu.

Ak me ikad bilo strah za titulu.. to je bilo prosle sezone.
    Istina, tlak mi je bil konstantno na 3000.
    Isto tak, dojam mene analfabeta za nogomet i to govno od sporta koje pratim skoro 30 godina..je to da im se bumo svima krvi napili.
    Lani nismo dali da potone.. ove godine tek nebumo dali.
    Nema predaje, ne zato kaj je to nas slogan.. nego nema predaje ftruc svim smecarima koji cekaju nas pad.
    Cigani...
    NEKI SU REKLI PADAMO... SLAVILI NASLOV PRERANO..
  • gaTeDZG
    49
    Mbuku muče da nas spriječe...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.