• Simpatizer
    330
    znam da si velik fan RPG-a ali probaj se malo primiriti, tim je iznad svih i na kraju krajeva 3 boda su najbitnija... Utakmica je za 2 i pol sata, do tad pogledaj neki film ili odi u neku šetnju ili nešto jer nitko od nas nema kontrolu nad situacijom niti svojim upisima možemo išta saznati/promijenit, nema smisla ovo
  • zg041
    83
    po meni nije korektno da ne proslavi gol sa suigracima..al treba vidit koji je uzrok tome da nije htio slavit..kaj se događalo u danima prije tekme,da je tak reagirao
  • cibona
    3.3k
    Nacional otkriva da su tzv. senatori smjestili RPG-u.

"Veliki je ovo udarac za Dinamo jer Gabriel je fizički jedan od najmoćnijih igrača u momčadi i jedan od najboljih u dosadašenjem djelu sezone. No, navodno je starosjediocima zasmetalo njegovo okretanje leđa, a Bjelici nedovoljno zalaganje. I rješenje je – izbacivanje iz momčadi".

Hvala im još jednom, ne znam kako bi ova momčad funkcionirala bez starosjedilaca i ključnog igrača Zagorca koji nas je skoro koštao prvenstva prošle godine.
  • IstokKa96
    746
    Udri po svima redom, posebno po onima koji su godinama u klubu, ruše rekorde, donose uspjehe...vjerujmo novinarima nacionala...
  • Daliban
    1.9k
    Samo nam fale neke televisa presenta drame i spletkarenja. Ne visimo dovoljno i bez toga.
  • Krizy
    45.9k
    Ljudi nakon toliko laži i dokazano neprovjerenih informacija i dalje vjeruju svakom novinaru.
    Nebitno hoće li se ovaj put ispostaviti kao istina ili ne.

Pričekajmo Bjelicu nakon utakmice i saznat ćemo sve.
  • Orc123
    8.4k
    bolesno! Samo cu to reci! A nisu se pitali zastomje to napravio? Sjetite se Ronela s proslave naslova i svih golova do sad! Jel su mozda se zapitali zasto takva reakcija! Sad ce nam senatori krojiti stanje, pa kad pukne svlacionica na dva dijela pitat ce se zasto? Eto ostali stranci ce blagonaklono promatrati kako su oni pevi na tapeti i kak im se postavljaju kajle.....ljudi svi zaboravljamo da su tako i nasi igraci vani stranci, da vani zarađuji za obitelji, kako bi se oni osjecali?? Svi se rade patrioti veliki a koliko nasih ljudi vani zarađuji za kruh i stranci su negdje.....razdor nam svakako sad treba pred najbitniji dio sezone! Bravo senatorima! Stvarno su nas zaduzili svojim igrama ove sezone!

Ako je ovo istina onda smo u vecem k... nego sto mislimo.
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    Prošle sezone smo osvojili naslov iz razloga što su dečki bili klapa, ekipa - disali kao jedno. Na ovaj način gdje jedni drugima smještaju izbacivanja iz momčadi, nećemo nikad biti prvaci, to je valjda svima jasno. I nisam primjetio prije da je Gabriel nekakav pesimist, doduše vrlo fanatično je slavio golove i pobjede, ovdje je neki dublji problem.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Ok, znači za razdor su krivi senatori kojima je zasmetalo to što pojedinac ne želi proslaviti gol s drugim dečkima, a nije kriv taj pojedinac koji glumata neku frajlu...fora logika.
  • Bruh
    981
    E a zaš vi vjerujete medijima
  • Haza
    5.3k
    Ja sam mislio da imas ti neke info iz svlacionice!?Orc123

Niti jedna dobronamjerna osoba ne bi iznijela info iz svlačionice na javni forum.

Nisam sugerirao da je Pjaca nezadovoljan, već suprotno, da je on zadovoljan ulogom, dok moguće neki stranci nisu. To sam se referirao na komentar kolege koji je implicirao da je možda Gabriel nezadovoljan jer je lijevi bek.

Bez obzira što naše senatore izrazito poštujem, mislim da se i njima previše dopušta, i to mi se sve manje sviđa. Sližu se sa svakim trenerom, pa igraju na kartu emocije i staža u klubu.
  • Zagreb1992
    1.8k

Jebe mi se za rekorde ..Dinamo je iznad svega i ni jedan pojedinac bez obzira koliko je u klubu i što je dao za klub ne smije staviti sebe iznad Dinama ...bio to Ademi , Petković RPG ili Zagorac
  • NitkoBitan
    18.6k
    Nadam se da ce vijece senatora iznijet danasnju utakmicu kad im ocito ne trebaju drugi igraci.
  • IstokKa96
    746
    @Zagreb1992 točno, samo vjerovati novinarima i svrstavati se na bilo čiju stranu donosi upravo započeto...

'Senatori' vs RPG

Dok nam gospodin Bjelica ne kaže pravu istinu, rasprava je totalno nepotrebna jer vodi u krivom smjeru.
  • don
    6.7k
    podrška treneru!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.