• Orc123
    8.5k
    pogledaj reakciju tu! Znaci da decko nema postovanja prema klubu ne bi tako reagirao! Zelio je iskociti iz koze, a ne da je slavio samo....
  • ShanKu
    940
    mislim u redu mi je kad se to dogodi s nekim igračem koji je daleko od prve ekipe, ali RPG je druga dimenzija...
  • NitkoBitan
    18.6k
    Samo se nadam da cu od Bjelice cut da racuna na RPGa protiv Slovana, nista drugo me ne zanima. Jedan RPG moze donijet ekipi vise nego Ademi i Zagorac zajedno.

Dapace Zagorca je bolje drzat podalje od terena jer ne vidim ikakve koristi osim ako bas nemamo niti jednog drugog golmana na raspolaganju.
  • Orc123
    8.5k
    Ovo nam je bas trebalo prije najvaznijih utakmica u sezoni! Bravo senatori, podjele nam trebaju umjesto da zbijemo redove.
    Ademiju cu samo poruciti, tko je bez grijeha neka prvi baci kamen....

Da nije istina sve to, iz kluba su vec mogli sluzbeno ili nesluzbeno reagirati a ne cekati poslje utakmice....jer zna se da imamo par novinara koji imaju prvi info i moglo se je odmah iznjeti prava strana price...ovako se stvaraju samo dodatni potresi.
  • miro
    4.7k
    A možda da Neno popriča i s Ademijem, ne čini mi se RPG kao neka baraba da bi se samo tako zakačio sa suigračem
  • cibona
    3.3k
    Prije 5 dana napisao sam da sam dobio info od relativno povjerljivog izvora da su se Ademi i RPG žešće zakačili prije utakmice sa Salzburgom i da je Bjelica stao na Ademijevu stranu. Po informacijama koje ja raspolažem, nije niti Ademi čist, dapače, međutim on iza sebe ima mašineriju koju čine ostali senatori koji su bespogovorno stali na njegovu stranu.
  • Orc123
    8.5k
    reci cu samo nek se Ademi sjeti proljeca i jel bio zadovoljan...
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Meni je skroz okej da svi stanu na stranu senatora i kapetana kad je sa druge strane igrač koji je tu manje od godinu dana.
    U svakom ozbiljnijem klubu je to tako...mislite da se neki novi igrač npr Psga može obračunat sa Marquinosom ili neki novi igrač u Bayernu sa Neuerom ili Mulerom? Hijerarhija se mora poštivat! Kapetan je produžena ruka treneru na terenu i to je tako otkad je nogometa...
  • Orc123
    8.5k
    ili jednostavno se iskulira kao sto se iskuliralo s Livijem i Petkom! Ili se i tad trebalo birati i nekoga izostaviti iz momcadi? Ili je RPG stranac pa onda moze?
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Livi i Petko su bili starosjedioci i kičma ekipe. Također,to se koliko znam desilo na pripremama...da se je desilo u srcu sezone netko bi od njih dvojice sigurno završio na hlađenju.
  • Dzgšb
    1.1k
    Podrška Neni do kraja , nitko nije od igrača veći od kluba! Samo naprijed :clap:
  • Sajla
    5.4k
    Ako je u pitanju neka glupost, a vjerujem da je, onda kapetan treba biti taj koji će napraviti prvi korak i igrača koji je glupost napravio vratiti na pravi put. To mu je uloga. Ne možemo se odricati kvalitetnih igrača zbog ega ili nekakvih sitnih svađa. I druga strana mora biti spremna za to, naravno.
    Isto tako, ako je napravljeno nešto preko čega se ne može prijeći, onda se igrača treba odstraniti bez obzira o kome se radi.
  • Kepec
    6.2k
    Treba stati na stranu onog tko je u pravu, a ne onog tko je tu x godina. Ako je RPG bespotrebno zakuhao onda se njemu trebaju objasniti neke stvari, a ako je netko drugi (ne znamo točno tko, ali eto kad se toliko Ademi spominje) onda treba objasniti neke stvari tom drugom, bio on Ademi, Ristovski ili Špikić.

Svima njima svaka čast na svemu, Ademi ima i koreografiju na sjeveru iza sebe, ali to ti ne daje za pravo da si šef jer iznad svih njih je Dinamo kao klub i to je jedina hijerarhija koja postoji. Dinamo, pa tek onda igrači i trener.

Naravno da RPG kao relativno novi igrač nema pravo pametovati Ademiju koji je tu još od kad on nije ni igrao profesionalni nogomet, a isto tako netko od tih "senatora" nema pravo glumiti šerifa i udaljavati nekoga iz momčadi, osim ako za to zaista ne postoji valjani razlog.

I sam sam rekao da treba pričekati Bjelicu, pa eto već nadrobio dva komentara, moje isprike. To je tak kad smo svi na koncima trenutno pa se onda još ovak nekaj dogodi, nema se mira.
  • Str1nger Bell
    1.3k
    Bravo senatori, podjele nam trebaju umjesto da zbijemo redove.Orc123

Sramotno je ako su senatori stavili sebe ispred Dinama, nismo mi Manchester City da si mozemo dopustit da radih nekih osobnih razloga odjebemo sigurno najboljeg desnog beka lige i jednog od boljih pojacanja zadnjih godina.

Bjelicu obozavam, ali RPG je zadnji igrac na kojem se trebaju lomit koplja.

RPG-u je mjesto na desnom beku uz svo postovanje prema Ristovskom, nismo nista naucili sa Ljubicicem.
  • M94
    1.3k
    Heroj, a ne zlocinac!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention