• Orc123
    8.5k
    par puta? Zajebavas se a? Ajde sad ce nam senatori određivati tko ce igrati....jos jedan poraz i svlacionica ce se raspasti ako cemo ovako odbacivati kvalitetne igrace jer ce i drugima prikipjeti! Ronel je u brdo utakmica pokazao kakav je igrac, a ako je isto igrati l. Beka i desnog onda koji kurac ne igra Risto tamo, sta opce dovodimo bekove? Sta za repku nije Gvardiol igrao desno ako je to isto, ili Sosa....

Igra l. Beka od kraja prosle sezone...i ne, nije dolazio ovdje da bude l. Bek, kao sto nije ni Ljibicic ili Perkovic kojeg smo skoro izgubili a decko je bomba stoper! Izgubio je godinu razvoja na stoperu radi praznovjernih sranja s l. Bekovima!
  • Daliban
    1.9k
    Ne čini mi se suludim da bi moglo biti problema s njim. Ipak je promijenio puno klubova, a u zadnjem je misteriozno otpisan. S igračke pak strane, iako je fizički tenk, vidi se da je malo i zbunjola pa iskače prekasno i zna se pogubit.

To je jedno. S druge me pak strane brine što je Bjelica lak na okidaču otkako je došao. Već je dvojicu izgleda zamrznuo. Nije baš da imamo luksuz otpisivati igrače tako lako, pogotovo na lijevom beku. Nadam se da će Cordobu odmrznut u neko skoro vrijeme da ne bi slučajno ostali i bez krila/napadača.

Uglavnom, vidjet ćemo što će Bjelica reći na tu temu nakon utakmice.
  • Orc123
    8.5k
    Nemam brdo informacija iz prve ruke ali imao sam prilike cuti da je lik prva liga, malo introvertan, sutljiv ali full za zezanciju i pozitivan i smiren lik.....ako takav lik stvara probleme u svlacionici onda mi imamo veliki problem unutar nje!

Bas me zanima sto ce Bjelica reci na tu temu i gdje je problem....
  • Zg123
    442
    E stvarno je velika tragedija sto smo izgubili Ljubicica, evo sve placem.

Ako ti trener kaze da igras kao golman a spica si ima da igras kao golman, placen si da igras a ne da si biras pozicije. Cisto sumnjam da je konflikt nastao oko toga jel RPG igra lijevog ili desnog beka, ocito je sukob izmedju igraca s obzirom da su Ademi i on vidjeni u sukobu. Nadam se da ce se to rijesiti jer mislim da se RPG stvarno pokazao kao dobro pojacanje
  • Marc
    136
    Ako je navodno istina da ne putuje ne bi me ni čudilo, i ja sam primjetio njegovu reakciju poslije asista Pjace.. nesto tu sve ne miriše bas dobro
  • emilperska
    6.5k
    Puna podrska Nenadu Bjelici u uvođenju reda u svlačionicu i sportski sektor!

Hvala SDu jos jednom na briljantno odrađenom roku gdje je doveo super pojačanja i jos bolje karaktere..
  • jedan u nizu
    8.8k
    Ako ti trener kaze da igras kao golman a spica si ima da igras kao golman, placen si da igras a ne da si biras pozicije.Zg123

ne piši nebuloze.

Pa nisu igrači robovi a klubovi vlasnici da igrač ne smije biti nezadovoljan, pružati losšije igre ili da jedna (ili obadvije) strana raskine ugovor zbog toga.

Sve je stvar dogovora igrača i trenera/sportskog sektora/uprave.
    Ako je igrač doveden kao desni bek, i obečana mu je pozicija desnog beka, onda je normalno da nije zadovoljan ako igra lijevog.
    Ili bilo koja pozicija,m ne govorim sad o ovom slučaju konkrentno.
    Neki igrači se najbolje osječaju i/ili daju najbolje igre na određenoj poziciji. Ako ti promijene poziciju, a ti igraš slabije, misliš da možeš dati više, ili ispadneš iz rotacije jer si na krivoj poziciji, imaš apsolutno pravo negodovati.

Ako igraču ne smeta mijenjanje pozicije onda nema problema.

Još ne znamo koji je razlog njegovog izbivanja/izbacivanja. Saznat ćemo nakon utakmice.
    Nadam se da će to pozitivno utjecati na RPGa.

Uostalom, Bjelicu smo zazivali jer se može obračunati sa igračima, ja mu dajem potpunu podršku u tome.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Bjelica ce dat izjavu poslije utakmice sto se tu dogodilo pa da se prestane sa teoretiziranjem.
  • Benito
    948
    Ma briga nas za Gabriela, imamo Moharramija...
  • Noel
    6.8k
    Ovo je svima odgovor zakaj takav igrač je promijenio tolko klubova u karijeri.. Očito je glava problem.
  • Kepec
    6.2k
    On ovdje ima govor tijela kao igrači Osijeka i kao da je primio gol, a ne asistirao. Naknadno se pozdravio s Pjacom, ali ovako okrenuti leđa je malo bezveze.
    Kako bilo, treba pričekati Bjelicu da kaže kaj se događa.
    Screenshot-20241101-154634-You-Tube.jpg
  • Orc123
    8.5k
    narano pausalno ocjenjivanje igraca, jer je stranac.....a nije se nirko zapitao zasto je tako reagirao? Jel se sjecate Ronela sa proslave naslova? Kako je ludovao? Kako je slavio svaki gol....bio je sretan, sad ocito nije! I za to ima dobranih razloga!
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    https://youtu.be/_l1P05oYhxY?si=QOACvBzFG1iwWmHN Prebacite na 2:10, vjerujem da je Gabrielu nešto dublje zasmetalo zašto se ovo sve događa.
  • CastAway1986
    1.7k
    Objasnit će Bjelica u čemu je bio problem! Ako se stvarno zakačio s njim ili kapetanom onda je kazna razumljiva
  • emilperska
    6.5k
    I za to ima dobranih razloga!Orc123

Sad ima profesionalnog trenera koji ne trpi zajebanciju i nema majmuniranja na treninzima, a pogotovo utakmicama

Bmk nek ih sve izdresira i dovede u red. Taman da Moha igra sve tekme do kraja sezone zajedno s Perićem i Menalom..

NB ce iz ovog izać na štitu ili sa štitom, ali kompromise s balavcima tipa RPG i Cordoba nece radit..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet