• Maxova dijagonala
    1k
    daj nemoj zezat pa Ademi je legenda Dinama koja drži svlačionicu a RPG očito samo prolaznik. Daleko od toga da RPG nije top za hnl ali u zadnje ga boli ona stvar za hnl (Istra,Osijek,Slaven) dok je Aki i protiv Banjola ginuo na terenu.
    Tenzije u svlačionici su normalne kad se nakrcaš sa toliko stranaca(dovedeš igrača,vidiš njegove vrline i mane na terenu ali ne znaš je li profesionalac kao KTC ili neodgovoran kao Bogdan).
    Nogomet nije football manager ili fifa to je 25 glava i 25 karaktera koje moraš držat pod kontrolom...a sigurno da je bolje da su svi bliži karakterom Ademiju i Theopilu nego nekima koji kasne na treninge i ulaze u blok na šut preko k...
  • Mr Anderson
    8.6k
    se nadam da neće trenirati strogoću samo na strancimadinon7

Kakve veze ima? Ako su stranci skloniji nedisciplini i pravljenju problema, teraj to u tri p.m. odmah na polusezoni. Od svih tih stranaca najbolji je Kevin kojeg više ni ne smatram strancem.
  • Simpatizer
    331
    Podrška Bjelici da sredi svlačionicu.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Šta ima veze ako se zakačio sa Ademijem, Pierre-Gabriel je važniji igrač od Ademija trenutnoMihaljević

Između Ademija i Pjera biram Ademija 100/100 puta.
  • Haza
    5.3k
    Uff par dana me nije bilo, sad već vidim da se ismijavaju naši rezultati u LP, to da rade Ajdukovci, bi rekao čak da trolaju.
    Ako dobijemo Dortmund, već vidim, bit će igrali su s B ekipom.
    Ljudi saberite se, ismijavati bilo kakvu pobjedu u LP, je blago rečeno nečuveno, i nije vrijedno spomena rasprave čak niti na Forumu.
    Ovo sa strancima i disciplinom me već brine, šta god da se dogodilo s RPG (vjerujem da je nedisciplina), mi danas idemo u Šibenik s jednim desnim bekom, i jednim lijevim polubekom, neka nam Bog bude na pomoći.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    i Moharrami je u kadru. :smile: Kaže Olivari da RPG nije napravio neki prekršaj zbog kojeg bi ga Bjelica prekrižio (znači nije tipkanje po mobitelu u boxericama sigurno :joke: ). Da nešto ne štima moglo se naznačiti u Salzburgu kada su budna oka nekih od forumaša primijetila kratku raspravu nakon utakmice između njega i Ademija, a i nakon njegove asistencije/gola Pjace reagirao je prilično hladno, krenuo je prema centru bez imalo entuzijazma da bi mu Mmaee čestitao i onda su skupa krenuli prema Pjaci. Što god da je mi RPG-a trebamo i ti problemi se moraju riješiti.
  • Daliban
    1.9k
    Ne ismijava se nego ljudi govore da se ne treba zanositi tim pobjedama i da nam iste ne govore previše za HNL jer nam kontekst LP odgovara.
  • Haza
    5.3k
    Ovo što sam pročitao kod djela forumaša nisu priče o zanošenju, nego ismijavanje, tipa Salzburg i Slovan su najgore ekipe u LP, Celtic među pet najgorih.
    Sorry, da se netko i zanese pobjedom u LP, di je problem, pa to je najglamuroznije i najpoznatije sportsko natjecanje na svijetu.
    Naravno da je u nekom trenutku neki klub u lošijoj formi, nekad u boljoj od protivnika u LP, protiv nas je Bayern tada bio na vrhuncu forme, mi smo krenuli padati, kao i Salzburg sada, koji nije u formi, ali nije zato jadna mala ekipa, nego protivnik koji ima 3,4 puta veći proračun, i koji zaslužuje poštovanje. Jedina ekipa koja nema europski ugled u LP je Slovan, i baš zato se te tekme bojim, jer to ako ne pobjedimo će biti vjerojatno prikazano epskom sramotom, a ako pobjedimo će biti, pih pobjedili smo jadni Slovan.
  • Smotanihaker
    756
    A možda je RPG-u dosadilo da igra lijevoga beka.
  • Haza
    5.3k
    A možda je RPG-u dosadilo da igra lijevoga beka.Smotanihaker

A možda postoji razlog zašto on mijenja klubove svakih godinu dana? Nadajmo se ipak da nije ništa dramatično...
    Igra i Pjaca svaku utakmicu drugu poziciju, ulazi s klupe, iako je reprezentativac RH, di je problem.
    Što se tiče Petka, ove njegove sitne ozljede već zabrinjavaju, nadam se da neće niti pomisliti otići na okupljanje repke. Svake godine u isto vrijeme on ima slične zdravstvene probleme (uz postojeći zdravstveni problem bolikurčine;))
    Što se tiče Nevistića, ista stvar, i on očito brani s blokadama zadnjih mjesec dana, valjda nas to neće skupo koštati...jer meni je Zagorac, sve samo ne ozbiljno rješenje u ovom dijelu sezone.
  • Simpatizer
    331
    A možda je RPG-u dosadilo da igra lijevoga bekaSmotanihaker

Za plaću koju prima trebao bi bit golman sa smiješkom na licu i 100% disciplinom i trudom
  • Daliban
    1.9k
    Ovo što sam pročitao kod djela forumaša nisu priče o zanošenju, nego ismijavanje, tipa Salzburg i Slovan su najgore ekipe u LP, Celtic među pet najgorih.
    Sorry, da se netko i zanese pobjedom u LP, di je problem, pa to je najglamuroznije i najpoznatije sportsko natjecanje na svijetu.
    Haza

Ljudi komuniciraju poantu na različite načine. Mnogi se pozivaju na rezultate u LP kao cope za loše igre u HNL-u, nekolicina ovdje je pokušala sagledati te pobjede malo realnije. Možda to nisu iskomunicirali tako da bude svima po ukusu, ali moj je dojam tih postova bio ovakav kakvim sam ga iznad opisao.
  • Orc123
    8.4k
    po reakciji Pjace nakon golova vidi se da je jako zadovoljan i sretan sa situacijom....ja sam mislio da imas ti neke info iz svlacionice!? Jer ako imas, znas neke stvari....
  • cibona
    3.3k
    "Francuski branič odmah je nakon gola okrenuo leđa i krenuo prema centru, nije htio slaviti sa suigračima, što je zasmetalo starije igrače Dinama. I upravo su oni, kako saznajemo, “smjestili” Gabrielu. Jer, i Sergej Jakirović i Nenad Bjelica slušaju i prihvaćaju sugestije Dinamovih starosjedilaca kao što su Arijan Ademi, Stefan Ristovski, Bruno Petković, Danijel Zagorac."

Hvala senatorima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.