• jedan u nizu
    8.8k

ne piše da je izbačen nego da je izgubio status prvotimca, citiram:

A status prvotimca kod Dinamovog trenera izgubio je i Ronaël Pierre-Gabriel! Francuz je od početka sezone bio nezamjenjiv, mnogi su se čudili kako je tako dobar igrač došao u Dinamo, pričali su se hvalospjevi, da bi danas izgubio taj statuts. Gdje je točno zapelo i zašto se Francuz zamjerio Bjelici, još nije jasno, no čini se da ni on neće igrati protiv Šibenika!

možda je i izbačen, pa neče igrati zbog toga, ali nigdje nije ni sa sigurnošću napisano da neće igrati danas, a kamoli da je IZBAČEN.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Ok, lapsus, isprike :smile:
  • Mihaljević
    10.2k
    Ronael je jedan od zadnjih igrača koji trebaju izgubiti status prvotimca.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Spominjalo se nakon Salzburga da se zakačio s Ademijem, protiv Osijeka mi se isto činio bezvoljan.
  • DiddyGuela
    2.1k
    Bas se veselim Ogiwari u formaciji sa 4 iza :starstruck:

Ne.
  • Zagreb1992
    1.8k
    Samo bi umjesto Ademija stavio Roga bez beda i u nastavku Kačevendu
  • cibona
    3.3k
    To je na žalost istina. Očito nam je bitniji tzv. dužnik kluba i igrač koji je do jučer bio u drugom/trećem planu negoli jedino pravo i dokazano pojačanje dovedeno ove godine.
  • nemapredaje
    3.6k

Nije mi to ništa čudno.

Još od prvog Neninog mandata je bilo jasno da mu je karakter igrača ispred svega. Može igrač biti zmaj na terenu što se tiče taktike, trke, znanja ali ako karakterno nije taj, kod Bjelice neće igrati. Tako da bi moglo biti još takvih iznenađenja za neke.
  • Praskaton
    2.4k
    To je jako loša vijest,pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj smo sad.
    Većina ovdje bespogovorno vjeruje Bjelici,nadam se da ima dobar razlog za ovo.
    Što se tiče hnl-a kola nam idu nizbrdo i nisam siguran da je ovo pravi način da ih se vrati.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    pa barem si ti objektivan, zar nisi primjetio kako se uopce frajer ne trudi u obrani u HNL, protiv Osijeka je šetao, počeo je glumiti uvrijeđenu divu.
  • Davieboy86
    250
    Kako ga je Lisica pretrcao sa loptom protiv Istre kao da je tenk iz WWI , a ne RPG. Slazem se za NB jer on sigurno bolke zna sto pojedini igraci ne(pokazuju) na treningu.
  • Mihaljević
    10.2k
    Šta ima veze ako se zakačio sa Ademijem, Pierre-Gabriel je važniji igrač od Ademija trenutno, svaka čast Ademiju koji je radio uspjehe, ali naglasak na tome radio.
  • dinon7
    996
    Ja se nadam da neće trenirati strogoću samo na strancima.
    Trenutno trebamo 18 lavova koji će ginuti za plavu boju.
  • Facke
    3.8k
    E ljudi moji ak RPGa nebu ni na zapisniku onda je nekaj morale biti. Stvarne mi nije jasne kakve sad pak probleme v ekipe imame. Prve Cordoba , el je kasnil, ajd more se desiti. Pa onda sad RPG.
  • Paggini
    24k
    Ako Neno ima razloge da ga izbaci, ima. Ako je RPGu stalo do Dinama, ispravit će svoje zajebe i igrat će.

Tako je jednostavno. Nit je Neno konfliktna osoba prema igracima, niti ima crtu istjerivanja pravde zbog istjerivanja samog po sebi.

Podrška treneru! I veće smo na hlađenje stavljali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.