• bluepower86
    986
    Uzasan termin ali morat ce se podrzat momke!
  • criticus
    2.5k
    Uzasan termin ali morat ce se podrzat momke!bluepower86

Nadam se samo da će UEFA imat sluha da ne stavi nijednu utakmicu 27.11. To bi bilo porazno. U suprotnom imamo Dinamov tjedan u Ligi prvaka kakav nikad dosad nismo imali!
  • NORTE
    12k
    Kad ćemo saznat raspored?

Mislim da dinamo kao domaćin može zatražit darume 26., 28., i 30.11.

Borussia je 27.11.
    Poljud je 1.12.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Btw. bas nas je "potrefilo". Igra se od 26.11. do 1.12., a veliki Dinamo 27.11. igra protiv BVB te 1.12. protiv tovaraNitkoBitan

Tko prezivi,pricat ce. Idemo po sve pobjede.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    A koliko ce biti cijene za futsal? Isto kao i prosle godine?
  • obelix
    106
    Termini su 27.11., 28.11. i 30.11.. Male su sanse da se to promijeni. Naravno, vjerujem da cemo u tom slucaju 27.11. igrati prvu utakmicu u ranijem terminu zbog Borussije
  • criticus
    2.5k
    Naravno, vjerujem da cemo u tom slucaju 27.11. igrati prvu utakmicu u ranijem terminu zbog Borussijeobelix

Evo šanse gradu da pokaže efikasnost javnog prijevoza :rofl:
  • recikaj86
    434
    Nek stave futsal u 17h, i nakon toga da plava armija zajedno krene prema Maksimiru.
  • Crni86
    4.5k
    sa futsal pobjede nad kairatom direktno na maksimir po pobjedu protiv BVB-a. To bi bio epski dan.
  • Nino Bule
    14k
    Znam da je glupo pitanje/konstatacija al moram, zasto nisu razdvajali klubove iz istih drzava, nema mi nikakvog smisla da su nas ugurali u grupu s olmissumom
  • Kepec
    6.2k

Cijena dnevne ulaznice za potencijalnu Elitnu rundu Lige prvaka (6 utakmica) iznosila bi 10 eura (ukupno 30 eura)
    Cijena dnevne ulaznice za potencijalnu organizaciju Final Foura Lige prvaka (4 utakmice) iznosila bi 20 eura (ukupno 40 eura)*
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    Mislim da o rasporedu klub kao domaćin odlučuje, UEFA je dala termin. Igra se dva dana zaredom pa onda dan odmora pa četvrti dan zadnja... Kako god odluče, biti će zajebano zbog velikog Dinama, ali moglo bi se to lijepo iskombinirati s BVB neki raniji termin, to bi bio praznik Dinamovštine :heart:
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ne znam gdje da pitam? Kad će biti karte za Kutiju Šibica? To bude na ulaznice hr?
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    IMG-20241031-193848.jpg

Lijepo druženje na jučerašnjem treningu s igračima i ljudima u klubu, pohvale za organizaciju!
    A ogrebli smo se mali i ja za koji autogram :cool:
  • Raul
    124
    Danas protiv Omišana, prijenos na Maxsport 1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.