• Sibirski plavac
    2.1k
    BarcelonomDe Oliveira

I ja bi njih najviše volio, ali nažalost ne igraju ove sezone Ligu Prvaka. Cartagena je kao lanjski prvak LNFS-a jedini španjolski klub u LP, uz naravno Palmu koja se automatski kvalificirala u LP osvajanjem istog natjecanja lani. Nema ove godine ni jedne portugalske Benfice, nego je Braga tu kao viceprvak Portugala.
  • Tom Hanks
    3.2k
    FK DinamoDe Oliveira

MNK
    Ovako ispada kao klub iz srbije
  • Crni86
    4.5k
    ako mu se desi poneki kiks da li je onda stvarno top golman? Neki golovi nazalost idu njemu na dusu u ovoj skupini i protiv Palme i protiv Dobovca. Da smo mi i Palma tamjenili samo golmane imao sam osjecaj da bi mi mozda cak i vodili tu tekmu jer nam je igra prema naprijed bila stvarno solidna prvo poluvrijeme.

Svi znamo da u tekmama di si underdog trebas da golman odigra svoju najbolju tekmu sezone, a ne da mu se dogodi po neki kiks. Ili da primi gol u prvi kut u prvoj minuti… Lubawa i Palma nam se nesmiju dogadat ako mislimo stvarat nekakve kvalitetne rezultate u europi.
  • Patak
    2.9k
    Čini mi se da je golman u futsalu puno važniji nego u nogometu, stalno je u akciji, a Olmissum je pokazao da se može igrati s top momčadima u Europi.

Velika je stvar za hrvatski futsal imati dvije momčadi u Elitnom rundi. Olmissum je u 2. potu, FD u trećem. Detaljnije o cijeloj ligi prvaka.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/2024%E2%80%9325_UEFA_Futsal_Champions_League
  • BBBaranja
    2.6k
    Golman je u futsalu pola ekipe.
    Piplica je top vratar za našu ligu,ali očito je da ima određenih problema.
  • Patak
    2.9k
    Znače li ovi uspjesi Dinama i Olmissuma, plasman u elitnu rundu da i sljedeće godine imamo dva predstavnika u LP?
  • De Oliveira
    1.2k
    ja sam uvijek pisao MNK Dinamo, pa me stalno ispravljaju da je FD jer se taj sport zove futsal. Kada pogledas i sluzbene stranice kluba ili objave ma njima pise samo futsal. Meni je svejedno kako se sport zove i hoce li prefiks biti MNK ili FK (nemaju Srbi ekskluzivu ma sportove koji pocinju sa F), ali neka se klub zove samo Dinamo Zagreb bez dodataka u obliku Futsal Dinamo, Dinamo Basket, Dinamo Volley i slicno. I naravno najljepsi grb sa sahovnicom. Mislim da je vrijeme i za to.
  • NKDZ86
    1.9k
    Ne veselim se baš prolazu jer smo igrom pokazali da smo jako loši za malo bolje momčadi iz drugih liga, ne znam zašto se takva igra događa ko protiv lubawe
  • NORTE
    12k
    MNKTom Hanks

Pri Uefi klub se službeno vodi kao MNK Dinamo.

U četvrtak 30.listopada izvlačenje skupinaplavi72

Nadam se Braga ili Cartagena kao nositelji skupine.
    Ako se igra u Zg vjerujem da imamo šanse.

Od ostalih volio bih Anderlecht i Rigu/Plzen.
  • Crni86
    4.5k
    u nasoj ligi je vjerojatno najbolji, cak bolji i od primica koji je na sp isto primao dosta cudne golove i nije bas pripomogao u nekim utakmicama.

Jedino mi na um pada jos Rozga iz olmissuma koji je i nas izludio prosle sezone u play offu. Fali nam opcenito neki kalibar Luketina da popuni tu rupu.
  • Calello5
    43
    Jedno vrijeme je onaj Bilić iz Dalmacije što je bio u Nacionalu branio vrhunski. Mislim da je još uvijek aktivan u nekom splitskom klubu. Ali slažem se, u domaćem futsalu fali pravih futsal vratara. Većina sadašnjih je školovana za veliki nogomet što je potpuno drugačije.
  • Eduardo
    20.7k
    mogu te ispravljati koliko hoće, ali strogo gledano ti sa MNK nisi ništa pogriješio. Inače, u statutu kluba stoji:
    • Naziv Kluba je: MALONOGOMETNI KLUB FUTSAL DINAMO
    • Skraćeni naziv Kluba je: FUTSAL DINAMO

Taj MNK u imenu kluba je reguliran pravilnikom od strane HNS-a i svi ga imaju u imenu? @Mr Blue
  • De Oliveira
    1.2k
    onda bi moj prijedlog bio da se klub zove MNK Dinamo Zagreb i da ima Dinamov grb sa sahovnicom oko kojeg ce pisati Malonogometni klub Dinamo Zagreb kao sto imaju KK i OK
  • Eduardo
    20.7k
    da budem iskren taj MNK baš i nema smisla pošto su mali nogomet i futsal dvije različite igre. U slučaju da HNS inzistira na tome prefiksu onda su kontradiktorni sami sebi jer isto kao i FIFA i UEFA, isključivo futsal priznaju kao dvoranski nogomet dok je mali nogomet nešto što se igra rekreacijski po turnirima.

Kad smo već kod futsala iskoristit ću priliku za jednu digresiju. Ima li kakvog govora o tome da se futsal uskoro pojavi među sportovima na Olimpijskim igrama?
  • De Oliveira
    1.2k
    ako se ljudi iz tog sporta sloze da je naziv sporta futsal onda sam za to da se klub zove FK Dinamo Zagreb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.