• Eduardo
    20.7k
    službeni naziv tog sporta u Hrvatskoj je futsal, to je jasna činjenica. Sad ne znam na koje ti ljude konkretno misliš?
  • De Oliveira
    1.2k
    ljude koji vode klubove. Pretpostavljam da su oni najpozvaniji.
  • Mr Blue
    4k
    HNS inzistira na prefiksu MNK, stoga je puni naziv kluba MNK Futsal Dinamo. Tako će i ostati. Neće biti mijenjanja ili dograđivanja imena, grba ni ništa takvog sličnog. Takve ideje nisu ni u primisli nikome tko trenutno sjedi u upravi kluba ili radi u i oko kluba. Futsal Dinamo je klub koji je u svojih 12 godina postojanja izgradio vlastiti imidž sa svojim imenom i grbom. Eventualno vidim mogućnost da klub odbaci prefiks MNK ako HNS odustane od inzistiranja na tome, ali mislim da ni do toga neće doći, pa je i ta tema samo u sferi maštanja.

Naravno kako je statutom kluba propisana točna procedura i kako promijeniti ime i grb kluba, ali mislim da nema ni 1% šanse da se tako nešto dogodi.

Zašto na stranicama UEFA-e piše MNK Dinamo ili u prijenosu na grafici samo MNK je drugi par rukava i pitanje na koje ne znam odgovor... Službeni naziv kluba ostaje onaj naveden u prvoj rečenici ove poruke.
  • Dino
    2.8k
    Tradicija se stvara na konstanti, a ne na promjenama. Bilo bi glupo ista mijenjati.
  • Peškaman
    4.7k
    Futsal Dinamo, Kairat, Olmissum,Étoile Lavalloise.
  • Patak
    2.9k
    Domaćini?
  • Tradicija bunta
    6.6k
    Tako će i ostati. Neće biti mijenjanja ili dograđivanja imena, grba ni ništa takvog sličnog. Takve ideje nisu ni u primisli nikome tko trenutno sjedi u upravi kluba ili radi u i oko kluba.Mr Blue

Ne pita se ni upravu kluba ni ljude koji rade u i oko kluba kakav ce bit grb i ime. Postoji procedura kako se to moze mijenjati i zna se ko o tome i kako odlucuje.
    Tako da ja se ne bi zaletavao s postocima i procjenama raspolozenja clanstva.
    Ja recimo mislim da tvoja argumentacija ne stoji s obzirom na to zasto je grb danas takav kakav je i zasto je ime kluba takvo kakvo je. S obzirom na kontekst i vrijeme u koje je klub pokrenut i danasnje okolnosti.
    Kao i na inicijalnu, originalnu ideju kluba o kojoj ipak znam ponesto vise od nekog prosjeka.

MNK Futsal Dinamo nije nikakva vrsta zamjene za NK Dinamo, niti njegovo pokretanje znači da će se u manjoj mjeri pratiti i voditi o računa o Dinamu koji ima prioritet na svim poljima, nego želimo da i MNK, u neka buduća, sretnija vremena postane i službeno dio udruge građana NK Dinamo što sada, iz poznatih razloga, nije moguće.

Tako da ne izmisljamo neke imidze, brendiranja i sl.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kakvi su ovi Francuzi i Kazahstanci? Imamo li ikakve sanse zavrsit pored njih prvi u grupi?
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Kairat je već godinama pri vrhu europskog futsala kaj se tiče ulaganja i imaju momčad krcatu svojim reprezentativcima od kojih je nekoliko Brazilaca (klasika, kao što su znali imati i ruski klubovi). Oni su nam najveća prepreka. Laval mi je pomalo nepoznanica. Jedino kaj znam je da imaju par francuskih repreznativaca, tako da su čini se dobra ekipa.I na kraju Olmissum, koji svi poznajemo. Mislim da sve 4 ekipe mogu biti prve, ali Kairat je prvi favorit s obzirom na budžet i igrače koje imaju.
  • plavi72
    1k
    Domaćini,toplo,glasno,veselo...

volim futsal :heart: Dinamo !
  • flexXy
    2.4k
    Kairat je jedno od jacih imena u futsalu, protiv njih msm nikakve. Vecinom ekipa sastavljena od brazilaca i ostalih stranaca. Etoile ima dosta reprezentativaca francuske, isto vrlo dobra ekipa. Treba se nadat dobrom danu nasih i da se potucemo sa svima. Realno nam je jedina veca sansa za bodove Olmissum.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Gdje bi se mogla igrat u kojoj dvorani?
  • NitkoBitan
    18.6k
    Cibona 99%.

Btw. bas nas je "potrefilo". Igra se od 26.11. do 1.12., a veliki Dinamo 27.11. igra protiv BVB te 1.12. protiv tovara. Bome bit ce to navijacki zahtjevan tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.