• don
    6.7k
    sva sreća ne moraš birat, i bitne su obje utakmicejavolimtebejako

dao Bog da obje dobijemo

kakve su sad to hipsterske fore kao jebes ligu prvaka, ne kuzimjavolimtebejako

nitko ne "jebe" ligu prvaka, već sam apostrofirao da mi je važniji hnl od LP sa time koga bi di odmarao
  • Facke
    3.8k
    Zbog cega uopce ima tu rasprave o tomu kaj ie bitnije?
    HNL ili Liga Prvaka? Bitne je jedne i druge. V oba dva natecanja morame biti maksimalne ozbilne. Kakve su te pak bedastoce. Ja ocu 3 boda potiv Slovana i 3 boda u HNLu. A i nije mi jasne cemu drfcete?! S ozbilnem pristupem bume Sibenik dobili bez problema.

I jos jedna stvar. Nasa momcad i nasi igraci moraju biti u stanju igrati dvije tekme u tjednu. Mi to tak vec igrame kak duge? Ak to neki nasi igraci nemreju onda nisu za Dinamo. Price kraj.
  • bluepower86
    986
    Bilo bi vrijeme da igraci s klupe donesu bodove i da pokazu zasto su dio kadra ili se na zimu/ljeto pojedincima treba zahvalit.
  • Paggini
    24.1k
    Nitko ovdje ne govori da je LP nebitan i da ga se treba zanemarit, ni u kojem slučaju.

Ali ako imamo situaciju gdje recimo u subotu igramo protiv Rijeke doma, to ćemo istrčati s prvim sastavom naravno. Tri dana nakon toga igramo s Borussiom, to ćemo također istrčati s prvim sastavom. Tri ili četiri dana nakon toga igramo s tovarima na poljudu, to ćemo također istrčati s prvim sastavom.

Znači situacija je da imamo tri teške utakmice u tjedan dana, momčad nam nije na vrhuncu fizičke forme. Ovo dolazi nakon reprezentativne pauze, da, ali će tamo biti i Sučić, Petković i Baturina i vjerojatno igrati pa nije baš da imaju odmora. Kačavenda i Stojković za mlade. A i tu pribroji ozljede i ozljedice.

Ako dođemo u tu situaciju da procijenimo da momčad NE MOŽE fizički izdržati u istom sastavu tri takve utakmice, hoćemo li ići glavom kroz zid sa "brige me moraju igrati sve tri utakmice" ili ćemo reći "jbg, jednu utakmicu ćemo morati odmoriti glavne igrače".

A ako se odlučimo za ovu drugu, smisleniju opciju, koju utakmicu ćemo birati za odmor?

Rijeku, koju moramo dobiti?
    Dortmund, kojeg očekujemo da ćemo izgubiti?
    Hajduk, kojeg MORAMO dobiti?

Da se razumijemo, svatko od nas bi ovdje volio da sve tri utakmice izađemo u najboljem mogućem sastavu, ali šanse da će naše udarne vedete biti neozljeđene i da će moći odigrati sve tri utakmice su jako niske.

Opet, nitko sretniji od mene ako sam u krivu.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    ok, al gledamo malo previse unaprijed :lol: Tko zna kako ce nam kadar uopce izgledat kad dode ta prva s Rijekom. Mozda ce trebat kompromisa, a mozda i ne. Ja se nadam da ce u ove 3 utakmice iskocit jedan od Cordoba, Rog, Stojkovic i da ce se Pjaca potvrdit kao ozbiljna opcija za drugog napadaca.
  • Paggini
    24.1k
    , al gledamo malo previse unaprijed :lol:Efes Pilsen

A brajko gledamo tri tjedna unaprijed hahaha, nije da pricamo o svibnju :( :(
  • plavadesetka
    41
    Volio bih vidjeti Sučića na Mišićevom mjestu, Roga na Sučićevom
  • Efes Pilsen
    8.5k
    puno je to.. 3 utakmice + 2 reprezentativne..za stanje kadra jako puno
  • Rakovica1986
    701
    Moja prognoza postave za Šibenik:

Zagorac
    Ristovski-Theo-Torrente-Ogiwara
    Sučić-Rog
    Stojković-Baturina-Pjaca
    Kulenović
  • Pavinho
    78
    samo umjesto stojkovica->cordoba...bar mislim tako
  • Zagi
    8.2k
    Zagorac + Theo + još jedan stoper slab na lopti garantira muku.
    Sjetite se 0:3 protiv Lokomotive.

Zagorac
    Rile-Theo-Živković-Mauro
    Mišić-Ademi

Loptu nismo mogli iznjeti.
  • NORTE
    12k
    Kule
    Stojković-Batigol-Pjaca
    Ademi-Sučić
    Ogi-Torrente-Theofil-Rile
    Zagorac

(Rog, Pavić, Kačavenda, Hoxha, Cordoba, Špikić, Mbuku)
  • Georg Koch
    4.8k
    Screenshot-20241031-144914-Samsung-Internet.jpg

Pod pretpostavkom da Baturina nece igrati (barem od prve minute) ja bih to sastavio ovako.
    Dakle moja zelja a ne ono sto ocekujem :sweat:
    Ne vjerujem da ce Pavic poceti tj.sanse za tu kombinaciju u Bjelice su jako male.
    Isto ne vjerujem bas da ce Filipovic startati, al eto.
    I, mozda bi mi Mbuku startao, da bar mozemo cidjeti covjeka kako trci.

Bilo kako bilo, ocekujem uvjerljivu pobjedu hendikepom i povratak na pobjednicke staze.
  • obelix
    106
    prica se kako imamo dvije top ekipe, sad odjednom kada nam fale 2-3 igraca (doduse ponajbolja) je panika protiv Sibenika (bez ikakvog omalovazavanja, ali pricamo o donedavnom drugoligasu i momcadi koja 7 kola zaredom ne zna za pobjedu)
    ako ne mogu '14., 16. i 17. igrac momcadi' iznjedriti pobjedu nad Sibenikom i Goricom onda smo kao RI i HAJ, nemamo dvije dobre postave nego jednu s par pojedinaca s klupe i tanki smo... a smatram da nismo
    za mene je svaka tekma jednako bitno kao i za svakog tu, ali Slovan je zaista prilika koja se dogodila u LP do sada dvaput samo u povijesti (Olympiacos 1998. i Sakhtar 2019.)
  • NORTE
    12k
    prica se kako imamo dvije top ekipeobelix

Taj mit je odavno srušen u Hnl-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.