• don
    6.7k
    Nadam se da ce Petka i Nevu skrpat do Bratislaveemilperska

zašto vam je toliko bitan Slovan? Potpisao bi odma da izgubimo u Bratislavi a povežemo 3 hnl utakmice sa pobjedom. Ako moran birat, čak bi više da kiksamo protiv Slovana i dobijemo Goricu.
  • NitkoBitan
    18.6k
    zašto vam je toliko bitan Slovan?don

Zato sto bi pobjeda tamo bila vrlo vazan korak do povijesnog prezimljavanja u Ligi prvaka. Ne mogu vjerovat kako je nekom nebitna utakmica Lige prvaka kao i samo natjecanje koje ti donosi reputaciju i novac :roll:
  • don
    6.7k
    jebiga, ja bi osobno ponovno hnl kantu nego proljeće u LP, i to bez razmišljanja. Al razumim i vas koji ne bi
  • emilperska
    6.4k

HNL je majka sveg jasno.
    Ali imamo povijesnu priliku prezimit u LP. Bez pobjede tamo, nista od tog.
    Jedno ne iskljucuje drugo. 4 startera nam nema sutra koji bi onda trebali uletit u Bratislavi. Rotacija se dešava sama od sebe..
  • Simpatizer
    336
    Sve 3 utakmice se moraju dobit nema biranja, favoriti smo za sve te utakmice, pogotovo za HNL
  • Paggini
    24.1k

Imam tvoj sentiment za Dortmund, gdje su nam šanse poprilično niske, a kolo prije igramo s Rijekom, a kolo poslije s tovarima dolje. Tu bih odmarao za Dortmund svakog tko nije spreman iznijeti sve tri utakmice, ali Slovan je između Šibenika i Gorice, a tu su nam šanse za bodove i nova 2 milijuna itekako velike, jel.
  • don
    6.7k
    slažen se i to bi prihvatija tamo negdi posli Qarabaga, ali u ovakvoj situaciji di kiksamo u hnlu više nisan siguran u ništa dok se ne vratimo na pobjednički kolosijek i izađemo iz ove neke krize.
  • Chempers
    196
    Ove godine je specifična situacija gdje bi uz titulu čak mogli i izravno u LP al bez toga je smiješno uspoređivati jednu hnl titulu s prolaskom u nokaut fazu LP. Netko je spomenuo i da bi mozda ušli u EL izravno ako se kvalificiramo preko 2. mjesta ili kupa.

Mi moramo i mozemo po oboje kao što je i rekao Bjelica. Šibenik moramo dobiti s bilo kakvim kadrom. Ove udarne igrače pokušati pripremiti za Slovan.

Jednostavno nema nikakvog smisla raditi paniku radi tih -7 kad je očigledno da to nije realno stanje ni po kvaliteti ni po izvedbama obje ekipe. I to na 25 kola do kraja i 3 derbija.
  • emilperska
    6.4k

Potspisujem..
    Ali mentalno i kadrovski (par pozicija) smo u deficitu + suspenzije, ozljede nositelja..
    Tih -7 moze postat -10 ili -12 vrlo lako naredna 2 kola. A onda smo ozbiljno najebali..
    Da ne govorim ce netko u klubu potegnut pitanje smjene Bjelice, a ne SDa i sezona blizu odlaska u nepovrat..
  • Chempers
    196

Mislim da nitko u klubu nije lud da izvede bilo što osim najboljeg kad igraš sa finalistom LP kod kuće. Šanse nam možda nisu velike al ne možeš "tankirati" takvu utakmicu, još nam to može biti utakmica za prolaz ako dobijemo Slovan.

Bit će pauza prije toga, rotiraj u kupu i nek izvuku te 3 tekme kako god umiju. Poslije ide 5 dana odmora pa Belupo
  • Paggini
    24.1k
    Mislim da nitko u klubu nije lud da izvede bilo što osim najboljeg kad igraš sa finalistom LP kod kuće. Šanse nam možda nisu velike al ne možeš "tankirati" takvu utakmicu, još nam to može biti utakmica za prolaz ako dobijemo Slovan.Chempers

Pa gle, nisam ni ja za to, ali ako mora - mora.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Zagorac -Ristovski, KTC, Torrente, Ogiwara -Sučić, Rog, Stojković -Cordoba, Mbuku -Kulenović

Ovo bi moralo biti dovoljno za Šibenik.
  • wolfgang14
    1.6k
    Jbt, bez mišića ovo će biti duplo teža utakmica sad... On nam je najbitniji igrač
  • don
    6.7k
    ako je negdi triba bit suspendiran zbog 3 žuta, Šibenik je najbolji trenutak. Na onoj oranici bi on bija dosta limitiran
  • javolimtebejako
    1.6k
    zašto vam je toliko bitan Slovan? Potpisao bi odma da izgubimo u Bratislavi a povežemo 3 hnl utakmice sa pobjedom. Ako moran birat, čak bi više da kiksamo protiv Slovana i dobijemo Goricu.don

sva sreća ne moraš birat, i bitne su obje utakmice

kakve su sad to hipsterske fore kao jebes ligu prvaka, ne kuzim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.