• Hambi
    5
    Drago mi je jedino sto se ne prebacuje krivica,problem je detektiran i on se zna. Za razliku od prosle sezone kad se tijekom sezone prebacivala krivica na sto nacina.
    Vjerujem da ce decki to okrenut naglavacke,i ovaj ciklus rasturit.
    Za mj dana cemo bit pametniji..a onda molim sve koji svaki kiks osuduju da samovoljno napuste ovu stranicu tj.forum,jer ne pamtim neku situaciju dinama,da se je ovoliko sirila negativa.
  • NitkoBitan
    18.6k
    U mislima je nasim samo pobjeda...
  • don
    6.7k
    samo da igračima bude jasno da je današnja utakmica bitnija od Slovana i pobjeda neće doć u pitanje.
  • tigric
    320
    Rijetko sam pesimist uoči hnl utakmica, no danas sam uvjeren u nikad lakši poraz. Ekipa u totalnom nokautu, bez dva najbolja igrača, s mislima kako izvući novi bonus na placu u Lp. Nadam se da ce ipak pokazat mišiće i nekako doc do bodova protiv raspalog Sibenika...
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    Rijetko sam pesimist uoči hnl utakmica, no danas sam uvjeren u nikad lakši poraztigric

Pa dobro ljudi šta je vama? Igramo protiv uvjerljivo najslabije ekipe lige. Nokautirali smo Qarabaq i Salzburg, držali trenutno najbolju ekipu u Francuskoj na konopcima do zadnje minute, a vi ste uvjereni u poraz protiv drugoligaške Hrvatske ekipe!? Bitno je da će se nakon pobjede u Bratislavi (U koju sam uvjeren isto kao i danas), dizati igrače i trenera u nebesa, a danas ih s ovakvim komentarima blatite kao da i sami niste svjesni kvalitete i mogućnosti ove ekipe!
  • Pavinho
    78
    i ja sam uvjeren da cu kad tad osvojit eurojackpot...
  • tigric
    320
    Nisam nigdje napisao da sumnjam u njihove kvalitete, samo sam podijelio kakav osjećaj imam.
  • Crni86
    4.5k
    Kolega ide obrnutom psihologijom. Protiv osijeka su svi pricali nikad laksa pobjeda, razvalit cemo ih i desilo nam se sto nam se desilo. Pa je kolega okrenuo pilu naopako. Kolega ce zajebat sustav :cool:
  • tigric
    320
    Treba sve pokušati za tri boda večeras...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    Vjerujem da bu s ovom tekmom kraj jednog lošeg niza i početak nove plave lavine u HNL-u.
    Tko god da danas istrči, mora pojesti teren, samo to želim!
    Neka nas danas prate i vode svi oni koji nisu s nama. :pray:
  • Paggini
    24.1k
    Bit će ovo 30 dana za pamćenje u kolektivnom sjećanju svih Dinamovaca, koje će kulminirati pobjedom na onom ukletom stadionu. :cool:

Četiri HNL utakmice, od toga dva derbija i dvije utakmice LP, sve ih skidamo.

To je moj osjećaj!
  • DiddyGuela
    2.1k
    U prvih 15 minuta utakmice cemo odprilike znati kakva nas utakmica ocekuje. Jedna konstanta ove HNL sezone su nam mlaki ulasci u utakmicu. Moramo se postaviti kao favoriti, pritisnuti protivnika i ne dozvolit im da razmisljaju kako se protiv ovog Dinama nesto moze...
  • Orc123
    8.5k
    Ocekujem krila na krilima! Cordobu ili Mbuku desno! Ako se trpi Spikica godinama onda se i njima moze dat prilika! Siguran sam da ce nasi pokidat danas!

Ocekujem od Nene da ne izmislja pozicije vise nego da pusti decke da igraju
  • emilperska
    6.4k

Mbuku nije desno krilo, a nije ni Cordoba.
    To bi bilo izmišljanje pozicija..
  • Mazalo
    200

E sad ja vise nista ne razumijem. Pa sta je cordoba ako nije desno krilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.