• mali M
    5.8k
    bez puno spoilanja :grin:rioda

:lol: biografski je film, što ti novo može otkriti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Brusa
    1.7k

@Paggini postao zvijezda na twitteru....
    Prate Zonu sa svih strana jbt...
  • Paggini
    26.3k
    Ahahahah mogao bih proširit svoje širenje Dinamovog evanđelja na twitter
  • jedan u nizu
    9.3k

znaci tako mi njima zvucimo kada kazemo ''ae brale, lipo sam ti reka, ka ovo e razumiš''
  • Dino
    2.9k

Sad mi oni zvuce jos gore iskreno, ak je ovo u tom twittu bila uvreda :lol:
  • DrawTube
    5.4k
    Likovi se čude komentarima navijača Dinama na forumu koji se zove zona dinamo :rofl:

Moram rec da se hajdučka natječe na kojoj je platformi gluplja- instagramu, facebooku, snetu, twitteru ili redditu

Mislim da je mrtva trka između twittera i fejsa, insta je ir relativno normalan s obzirom kakva je to društvena mreža
  • ZGBhoy
    1.7k
    Definitivno je Twitter Bojna Hajduka najgluplja skupina ljudi koja postoji
  • mali M
    5.8k
    Meni je drago da nas se čita... :strong: nema mi većeg komplimenta nego kad suparnički navijački provode vrijeme na najjačem Dinamovom forumu. Pozdrav svim ribicama koje ovo čitaju, volimo vas :kiss:
  • Droljo
    9k
    :monkey: koliko naše histerije i ludorija se moralo pročitati ovod da dođu baš do tog posta kolege pagginia :rofl:
    Pa ja sam 80% toga preskrolal!
  • Jurki
    12.6k
    kak je nama zabavno citati njihove meltdowne tak je i njima nase. Al dobro velis.. treba si dati truda da to sve ides citat.
    A hrpetina gluposti se pise.

Vec znam kaj bude.. dobit cemo Šibenik, Slovan i Goricu.. i opet od tih istih koji sad imaju kataklizmicna prorocanstva.. bumo citali kak cemo u sljedecoj rundi lige prvaka jebati citiju mater.
  • Paggini
    26.3k
    kataklizmicna prorocanstva.. bumo citali kak cemo u sljedecoj rundi lige prvaka jebati citiju mater.Jurki

Krenut ćemo slagati tko nam paše u četvrtfinalu više - Real ili City :cool:
  • Praskaton
    2.5k

Daj Real dok su poljuljani :grin: Da pokažemo umišljenom brazilcu tko će mu uzet iduću zlatnu loptu
  • Paggini
    26.3k

Jedva čekam da bojkotiramo iduću Zlatnu loptu kad pokradu Kulenovića!!!
  • Dino
    2.9k
    Pa svi znamo što su Svi Sveti, a što je Dušni dan, ali po tradiciji se na današnj dan prisjećamo svih bližnjih koji su otišli Bogu.nemapredaje

Ne odgovaram direktno tebi, nego se samo zelim referirati na raspravu koja je po mom misljenju u krivoj temi.

U potpunosti podrzavam svaku klupsku objavu o nekom od katolickih blagdana jer je Dinamo stvoren na hrvatskim i katolickim korijenima. I pritom ne zamjeram ni trunku kaj su danas objavili sjecanje na umrle i poginule jer smo nazalost stvorili u cijeloj Hrvatskoj djelomicno iskrivljen pogled na danasnji blagdan.

Kak mali M veli, danas bismo trebali uistinu slaviti sve poznate i nepoznate svece koji su takav status zasluzili svojim zivotom na Zemlji, a sutra odati pocast svima onima koji vise nisu s nama (ukljucujuci i te nepoznate svece) te se moliti za spas onih koji su jos u cistilistu.

Zbog svega toga mi se nekak ova dva dana cine poprilicno neodvojivima sto je i uzrokovalo da ih slavimo (tugujemo) u paketu.
  • Droljo
    9k
    koja je po mom misljenju u krivoj temi.Dino

Apsolutno se slažem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.