• mali M
    5.5k
    bez puno spoilanja :grin:rioda

:lol: biografski je film, što ti novo može otkriti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Brusa
    1.6k

@Paggini postao zvijezda na twitteru....
    Prate Zonu sa svih strana jbt...
  • Paggini
    23.9k
    Ahahahah mogao bih proširit svoje širenje Dinamovog evanđelja na twitter
  • jedan u nizu
    8.7k

znaci tako mi njima zvucimo kada kazemo ''ae brale, lipo sam ti reka, ka ovo e razumiš''
  • Dino
    2.8k

Sad mi oni zvuce jos gore iskreno, ak je ovo u tom twittu bila uvreda :lol:
  • DrawTube
    5.2k
    Likovi se čude komentarima navijača Dinama na forumu koji se zove zona dinamo :rofl:

Moram rec da se hajdučka natječe na kojoj je platformi gluplja- instagramu, facebooku, snetu, twitteru ili redditu

Mislim da je mrtva trka između twittera i fejsa, insta je ir relativno normalan s obzirom kakva je to društvena mreža
  • ZGBhoy
    1.7k
    Definitivno je Twitter Bojna Hajduka najgluplja skupina ljudi koja postoji
  • mali M
    5.5k
    Meni je drago da nas se čita... :strong: nema mi većeg komplimenta nego kad suparnički navijački provode vrijeme na najjačem Dinamovom forumu. Pozdrav svim ribicama koje ovo čitaju, volimo vas :kiss:
  • Droljo
    8.6k
    :monkey: koliko naše histerije i ludorija se moralo pročitati ovod da dođu baš do tog posta kolege pagginia :rofl:
    Pa ja sam 80% toga preskrolal!
  • Jurki
    12.2k
    kak je nama zabavno citati njihove meltdowne tak je i njima nase. Al dobro velis.. treba si dati truda da to sve ides citat.
    A hrpetina gluposti se pise.

Vec znam kaj bude.. dobit cemo Šibenik, Slovan i Goricu.. i opet od tih istih koji sad imaju kataklizmicna prorocanstva.. bumo citali kak cemo u sljedecoj rundi lige prvaka jebati citiju mater.
  • Paggini
    23.9k
    kataklizmicna prorocanstva.. bumo citali kak cemo u sljedecoj rundi lige prvaka jebati citiju mater.Jurki

Krenut ćemo slagati tko nam paše u četvrtfinalu više - Real ili City :cool:
  • Praskaton
    2.4k

Daj Real dok su poljuljani :grin: Da pokažemo umišljenom brazilcu tko će mu uzet iduću zlatnu loptu
  • Paggini
    23.9k

Jedva čekam da bojkotiramo iduću Zlatnu loptu kad pokradu Kulenovića!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.